פורסם 2012 במרץ 1713 שנים ב SPEEDTEST בחיפה יש שתי שרתים לא מחייב ששתיכם בדקתם על אותו שרת תבדוק בשרת בנתניה, הוא נותן לי תוצאות הכי טובות (גם אני בהוט נט) בדיקה מעכשיו אם אני יבדוק עוד שעה, אני מאמין שהעומס ירד ואני כן יגיע ל 100 בכל מקרה אני מחר יתקשר ל HOT יצעק עליהם קצת אולי יצא מזה משהו
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים אאל"ט, הן גבהות מדי. (פרטים).לא יכול להיות.או שCHIEF טעה במספרים, או בהסבר.אין כזה דבר 8.אולי הוא התכוון לטווח הבדל בעוצמות ערוצי הDOWNSTREAM.
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים Kirma העוצמות גבוהות מידי, תבקש טכנאיאבל ה SNR מעולהבמה זה משפיע ?אתרים עולים חלקים, הורדה מעל 90 מגה ברוב שעות היממה, מהירות העלאה 1.8 קבוע בכל מקרה אני מחר ידבר איתם
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים הם ירכיבו לך מנחת על המודם, כי כרגע העוצמות גבוהות מידיבכל מיקרה כשיש עוצמות כאלה גבוהות בד"כ מחליפים דברים ולא רק שמים מנחת כמו : שקע DATA , כבל, קונקטוריםלהזיק זה לא יכול...
פורסם 2012 במרץ 1813 שנים ועכשיו ? חיברתי את המנחת הזה שהיה בחדר השני לצורך בדיקה[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 במרץ 1913 שנים לפחות. אבל מצד שני, אתה אומר שהמהירות שלך מגיעה ל 90 ברוב שעות היום.אם זה עובד טוב, אין לך מה לגעת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.