פורסם 2012 במרץ 1413 שנים ב-Catalyst Overdrive יש לי אפשרות לעלות את ה-GPU CLOCK ל840 ואת ה-memory clock ל1325.האם זה בטוח ולא מסוכן לכרטיס אם אני יעלה אותם??הכרטיס מסך האגב הוא hd 6950 DUAL FAN sapphire שלא יכול להפתח ל6970.תודה לכל מי שיגיב.
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים למה שזה יזיק דבר ראשון הכרטיס יוכל להחזיק עם OC גבוה הרבה יותר דבר שני למה שזה יהרס לך עם תוכנה של חברה שיצרה את הכרטיס בעצמה
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים תעשה oc אדרבה זה יותר טוב הכרטיס שלך צריך ויכל לעמוד ב oc אני לא יודע אם הם עמידים כמו סדרה 5800 שלפני 2 דורות אבל אין לך מה לדאוגוגם יש לך גירסה של 2 מאווררים אז אין לך מה לדאוג
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים מחבר כרגע אין לי מושג בOC. עד שאני הלמד אני רוצה לדעת אם בטוח לבנתיים לעשות ב-Catalyst Overdrive???
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים אפשר לעשות איתה אבל עדיף על תוכנות כמו:http://hwzone.co.il/downloads/diagnosis/performance_and_stability/?download=467§ion=665&version=459יעשה את העבודהעושים אוברקלוק קצת קצת לאט לאט כל 10-15 מגה הרץ ללחוץ APLLY ואז לעשות בדיקה יש עליה בדיקה אבל אפשר פשוט לשחק במשחק כבד לחצי שעה ככה אם לא עושה בעיות תעלה עוד עד שיתחיל לעשות קצת בעיות תוריד את מה שהעלת לאט לאט כל 1 מגה הרץ עד שיהיה תקין
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים נסביר לך שלב ראשון התקנה חח שלב שני אתה נכנס לתוכנה שלב שלישי יש שם מין 2 קונטרולרים להזזה אחד של הזיכרון ואחד של הליבה שלב רביעי תעלה 10-15 מגה הרץ לכל קונטרולר ואז תלחץ Apply ואז אחרי כל העלאה תשחק קצת על משחק תובעני בדרישות ועם גרפיקה על הגדרות גבוהות ואל תשנה אותם לכל אורך האוברקלוק בשביל למדוד את הפרש הביצועים על ידי בדיקה עם fps FrAps תהנה אם יש שאלה אל תהסס לשאול
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים מחבר אוקיי הבנתי. התקנתי את התוכנה והיא לא מאפשרת לי לעלות ליבה וזיכרון יותר מימה שאני מסוגל ב-Catalyst Overdrive.איך אני פותח אותה כדי שאני יוכל לעלות מעבר?
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים לפני שאתה בכלל מתחיל להתעסק עם OC, יש לך צורך בזה?לי יש גם 6950, חיית אוברקלוק.. אבל אני לא מוצא בזה שום צורך (אני מרוצה ממנו גם בתדר המקורי) ולכן אני לא עושה לו OC..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.