פורסם 2012 במרץ 1413 שנים רכשתי מחשב נייד של dell vosro 3750 עם כרטיס מסך Nvidia GeForce GT525M 1024MB כשאני מסתכל במאפיני הכטיס ומשחק קצת בהגדרות אני מגלה שהמסך שלי נמצא תחת כרטיס מסך של intel graphics 3000 ורק אם אני מחבר למחשב התקן אחר למשל את הטללוזיה שלי היא מופיעה תחת הכרטיס מסך Nvidia GeForce GT525M 1024MB שמחקתי את הדריבים של האינטל ונשארתי עם של הנודיה היה רשום לי אין התקנים תחת התקן זה מה זה אומר האם זה בסדר או שעשו שם בלאגן בהרכבת המחשב. תודה
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים היי לא עבדו עליך....תכנס להגדרות של האינבידיה שם יש לך אפשרות באיזה כרטיס מסך להשתמשבד"כ זה מוגדר שמערכת ההפעלה תבחר איזה כרטיס בשביל להקל על המערכתאתה יכול להגדיר שם שישתמש רק באינבידיה.
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים מחבר שמע זה לא שאני מבין בזה אבל נראה לי שהם עשו שם איזה טעות בחיבורים כל הגדרה שאני מנסה אני לא מצליח לשנות שהמחשב ישתמש בכרטיס של נבדיה שמחקתי את הדריבים של אינטל בכלל לא הצלחתי להתשמש במחשב הכל היה ברולוציה מגיעלה כי זה לא זיהה שיש לי כרטיס מסך לא יודע משהו פה נראה לי לא טוב מה אתה אומר?
פורסם 2012 במרץ 1513 שנים שני הדרייברים צריכים להיות מותקנים.המחשב משתמש באינטל לחיסכון בחשמל.בהגדרות של NVIDIA יש אפשרות לבחור מתי ובאיזה אפליקציות יופעל הכרטיס ה"חזק".
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מחבר באמת שניסיתי כל הגדרה אפשרית בנבדיה באינטל ניסתי הגדרות במחשב הגרות צריכת סוללה הכל אין הזכר לשימוש בנבדיה צירפתי עוד תמונה של הגדרות מהנבדיה שבערך מפרטים על החיבורים http://www.fastup.co.il/v.php?file=71847239.jpg
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מחבר חוץ מזה הרצתי תוכנה למבחני ביצועים ורשום שיש לי את האינטל בתוכנת עזרה של דל רשום על האינטל ואין בכלל זכר לנבדיה האם זה צריך להיות ככה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.