עבור לתוכן

כרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

רכשתי מחשב נייד של dell vosro 3750 עם כרטיס מסך Nvidia GeForce GT525M 1024MB כשאני מסתכל במאפיני הכטיס ומשחק קצת בהגדרות אני מגלה שהמסך שלי נמצא תחת כרטיס מסך של intel graphics 3000 ורק אם אני מחבר למחשב התקן אחר למשל את הטללוזיה שלי היא מופיעה תחת הכרטיס מסך Nvidia GeForce GT525M 1024MB שמחקתי את הדריבים של האינטל ונשארתי עם של הנודיה היה רשום לי אין התקנים תחת התקן זה מה זה אומר האם זה בסדר או שעשו שם בלאגן בהרכבת המחשב. תודה

פורסם

היי לא עבדו עליך....

תכנס להגדרות של האינבידיה שם יש לך אפשרות באיזה כרטיס מסך להשתמש

בד"כ זה מוגדר שמערכת ההפעלה תבחר איזה כרטיס בשביל להקל על המערכת

אתה יכול להגדיר שם שישתמש רק באינבידיה.

פורסם
  • מחבר

שמע זה לא שאני מבין בזה אבל נראה לי שהם עשו שם איזה טעות בחיבורים כל הגדרה שאני מנסה אני לא מצליח לשנות שהמחשב ישתמש בכרטיס של נבדיה שמחקתי את הדריבים של אינטל בכלל לא הצלחתי להתשמש במחשב הכל היה ברולוציה מגיעלה כי זה לא זיהה שיש לי כרטיס מסך לא יודע משהו פה נראה לי לא טוב מה אתה אומר?

פורסם
  • מחבר

מצורפת תמונה של ההגרות

63445559.png

פורסם

שני הדרייברים צריכים להיות מותקנים.

המחשב משתמש באינטל לחיסכון בחשמל.

בהגדרות של NVIDIA יש אפשרות לבחור מתי ובאיזה אפליקציות יופעל הכרטיס ה"חזק".

פורסם
  • מחבר

באמת שניסיתי כל הגדרה אפשרית בנבדיה באינטל ניסתי הגדרות במחשב הגרות צריכת סוללה הכל אין הזכר לשימוש בנבדיה צירפתי עוד תמונה של הגדרות מהנבדיה שבערך מפרטים על החיבורים http://www.fastup.co.il/v.php?file=71847239.jpg

פורסם
  • מחבר

חוץ מזה הרצתי תוכנה למבחני ביצועים ורשום שיש לי את האינטל בתוכנת עזרה של דל רשום על האינטל ואין בכלל זכר לנבדיה האם זה צריך להיות ככה?

פורסם
  • מחבר

up

פורסם
  • מחבר

up

פורסם
  • מחבר

up

פורסם

תוריד את התוכנה GPU-Z היא תראה לך מה מותקן לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים