עבור לתוכן

קובץ שלא זז בedonkey/overnet

Featured Replies

פורסם

אני מוריד כבר פעם שניה תוכנה של כ600 מגה, וכבר בפעם השניה, בסביבות ה70-75% הovernet נותן כל הזמן הודעות של "file corrupted" ו"part not found" והקובץ תקוע כבר יומיים באותו מקום (מגיע ל73%, יורד ל72% וכו'), edonkey לא נותן הודעה כזו אבל מתנהג אותו הדבר.

הבעיה הזו מוכרת? זו בעיה של אחד מקבצי הpart אצלי או של אחד ממקורות ההורדה? (דרך אגב, זה קובץ די נפוץ, יש לו יותר מ200 מקורות)

פורסם

יש המון קבצים ברשת הזאת שהם לא מלאים, זאת אומרת, יש רק לכמה בני אדם את ההמשך שלהם, אבל הם מחליטים לא להתחבר הרבה.

פורסם

זה קורה די הרבה גם באימיול.

באימיול זה לפעמים עוזר אם אתה מפסיק את ההורדה ומחוק אותה ואז מוריד את אותו הדבר עוד הפעם.

פורסם

אין קשר, אם הפס, או חלק מהפס, אדום סימן שאין אף אחד מחובר כרגע שיש לו את החלק הספיצפי של הקובץ.

פורסם

אני רק אומר את העובדות באימיול.

פורסם

העובדה היא שאם יש פס אדום, כלומר אין את החלק המסוים לאף אחד מהמקורות המחוברים, לא יעזור אם תוריד את אותו קובץ גם 100 פעם כי פשוט אין ממי להוריד אותו.

פורסם

אבל לא תמיד יש פס אדום אלא כחול עמוק,ולמרות זאת זה פשוט נתקע.

אולי בגירסאות החדשות כבר תיקנו את זה.

פורסם

אם הפס הוא לא אדום אלא כחול-תכלת סימן שאתה נמצא בתור וכנראה אתה במקום מאוד נמוך ולכן לוקח זמן רב עד שאתה מקבל את הקובץ.

כדי לדעת מהו מצבך בתור, לחץ פעמיים על הקובץ ושים לב לשורה - Priority.

פורסם

אני מכיר את הצבעים ומשמעותם אך זה לא זה.

כל מה שאני יודע זה שזה קרה לי פעמיים וחיכיתי במשך שלושה ימים כדי להוריד את זה וזה הסתדר רק לאחר שמחקתי את ההורדה וההתחלתי להוריד מחדש,ואם זה קשור למערכת הדירוג איך זה שאחרי שהתחלתי מחדש את ההורדה הורדתי את הכול?,זה לא הגיוני מה פתאום התפנה מקום?.

windows היא מקום מוזר כל יום קורים שם דברים שאף אחד לא יכול להסביר כל אני יודע זה את ניסיוני עם התוכנה ואת העובדה שזה לא קרה רק לי.

אבל מאז הפעם הזאת זה לא קרה לי יותר אולי בגלל שעדכנו את גירסאות התוכנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים