פורסם 2012 במרץ 1213 שנים שלוםאני עובד עם תוכנות אדובימעבד I73930K וכרטיס GTX570 1280MB וזכרון של32GBבזמן האחרון התוכנה נתקעת בסיבת תקלה של OPENGL קוד 7וכפי שראיתי זה אומר שאין מספיק זיכרון בכרטיס לעיבודשאלתי היא בכרטיסים של ניידים יש אפשרות של זכרון משותף שמשתמש בזכרון המעבדהשאלה אם גם בכרטיסים כאלה יש אפשרות כזאתבאם לא האם ישנו איזה פתרון לא תוכנתי בעניןתודה
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים יכול להיות שאתה מעבד למשל תמונה גדולה במיוחד (כזאת שתמלא את זיכרון הכרטיס)?אם כן, תיאלץ למשל לבטל את האצת החומרה...
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים מחבר תודה על התגובה המהירהקלעת!!אכן זו הסיטואציהאני מנסה להכניס תמונה שהמקור שלו הוא 4K לסרט של FHDאז מה אתה אומר שאין פתרוןכי זה דברים שאני עושה באופן קבוע וחבל לי לוותר על ההאצה
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים בדיוק לדברים כבדים ותדירים יש כרטיסים ייעודיים (quadro) עם המון זיכרון.אבל יכול להיות שיש פתרון כלאיים אחר, שווה לבדוק. תוודא גם שהדרייברים והתוכנה מעודכנים.
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים מחבר תודה על התגובההתוכנה והדריברים מעודכניםאכן QUADRO מגיעים עם יותר זכרוןאבל מיועדים בעיקר לתוכנות 3Dאני משתמש בעיקר בעריכת וידאוומחירי הכרטיסים הללו יקרים להחרידאשמח לדעת היכן אני יכול לקרוא על פתרונות הכלאים הללוהאם האצת (OC) מהירות הזיכרון תעזור או רק הגדלת הנפחתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.