עבור לתוכן

איזה מאוורר 70 מ"מ יותר טוב ושקט?

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להוסיף במארז עוד 2 מאווררים שישבו על 2 תאים של 5.25 ששם יכולים להיכנס לי מבחינת מקום 2 מאווררים של 70 מ"מ

ציירתי דוגמא של מה שהאני מתכנן(סליחה על איכות הציור..אני צייר גרוע..)

29022012278.jpg

עכשיו בגלל ש70 מ"מ זה לא ממש מאוורר סטנדרטי אז אין כל כך מבחר ואיכויות

אז מצאתי 3 שניראים לי טובים

ורציתי שתגידו לי מתוכם מה הכי טוב ושקט

זה של שקוף עם לדים כחולים חברת Everflow

http://www.ebay.com/itm/Everflow-R127010DM-7010-70mm-x10mm-Fan-3Pin-12V-565-/120868727510?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c24566ad6

השני הוא ירוק של evercool

http://www.ebay.com/itm/Evercool-Evergreen-Noiseless-70mm-x-70mm-x-15mm-Lead-Free-Green-Fan-/370549770973?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item56467ccadd

והשלישי שאולי גם יהיה לי יותר נוח לבנות איתו את המודינג כי זה ביחידה אחת 2 מאווררים

השאלה איך הם המאווררים של VANTEC?

http://www.ebay.com/itm/VANTEC-SPECTRUM-MODEL-SP-FC70-BL-COMPUTER-FAN-CARD-w-LED-LIGHTING-NEW-/230751462587?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b9dbe4bb

פורסם
  • מחבר

כי אני רוצה להגדיל את זרימת האוויר במארז

(חוץ מזה יש לי שריטה בקטע הזה...אני אוהב לשנות ןלהוסיף מאווררים וכל מיני מודינגים קטנים כאלה..)

איזה מהמאווררים שהצגתי הכי טוב?(מהנתונים שלהם?)

פורסם

אתה רוצה לשנות ? להוסיף ? אז תחליף למארז נורמלי שכן יכול לשרת אותך נאמנה..

הוספה של מאוורר 70מ"מ רק תייצר יותר רעש ותהיה מיותרת מבחינת התרימה לטמפ'..שלא נדבר על זה שמאוררי 70מ"מ זה די נדיר..ורועש..

פורסם
  • מחבר

אני לא ישדרג מארז...זה כולה פח...וחלק מהדברים שיש במארז נורמלי אני יכול לבנות לבד וזה חלק ממה שקוראים לו מודינג...

להיות כמו כל אחד שקונה מארז מהמניינסטירים כל בן אדם יכול לעשות..

אני רוצה להיות מיוחד ולעשות דברים לבד

פורסם

תתחיל מסידור כבלים :xyxthumbs:

אגב למה הHDD שלך מונח ב5.25 ולא ב3.5?

פורסם

מארז מיינסטרים כל אחד יכול לקנות..ואם אתה מעיד על עצמך שאתה בעניין של מודיניג..אז זה בכלל מצויין..

מה שכן אתה חייב בסיס טוב, כל אחד יכול לחתוך מארז וכו, אבל אם המארז קטן, ולא בנוי משהו, כמו המארז שלך, לא יעזור הרבה.

תראה לדוגמא את הסידור כבלים, אין לך יותר מדי איך לסדר אותם לא משנה מה תחתוך, במארז מיינסטרים או מארז איכותי יותר זה לא היה קורה.

אז כן תרכוש מארז מיינסטרים ותעשה לו מודיניג, זה עדיף מאשר לנסות "להחיות" את המארז הקיים..

שורה תחתונה זה בחירה שלך..אני בכל מקרה לא ממליץ על מאווררי 70מ"מ אם כבר 120מ"מ ושוב גם זה די מיותר.

פורסם
  • מחבר

תתחיל מסידור כבלים :xyxthumbs:

אגב למה הHDD שלך מונח ב5.25 ולא ב3.5?

כן אני יעביר אותו יותר למטה..אני פשוט צריך עוד מולוקס עם מפצל יותר ארוך ואז לשים מפצל SATA אני צריך להזמין מאייבי..

הכבל IDE הזה זה מה שמעוד מפריע לי לסדר..

ואני רוצה להזמין סט סליבינג לחלק מהכבלים

מארז מיינסטרים כל אחד יכול לקנות..ואם אתה מעיד על עצמך שאתה בעניין של מודיניג..אז זה בכלל מצויין..

מה שכן אתה חייב בסיס טוב, כל אחד יכול לחתוך מארז וכו, אבל אם המארז קטן, ולא בנוי משהו, כמו המארז שלך, לא יעזור הרבה.

תראה לדוגמא את הסידור כבלים, אין לך יותר מדי איך לסדר אותם לא משנה מה תחתוך, במארז מיינסטרים או מארז איכותי יותר זה לא היה קורה.

אז כן תרכוש מארז מיינסטרים ותעשה לו מודיניג, זה עדיף מאשר לנסות "להחיות" את המארז הקיים..

שורה תחתונה זה בחירה שלך..אני בכל מקרה לא ממליץ על מאווררי 70מ"מ אם כבר 120מ"מ ושוב גם זה די מיותר.

לא יודע אני יחשוב על זה...ברגע שהכבל ה IDE יעוף יהיה יותר מקום ויהיה יותר מקום וקל לסדר את הכבלים...(זה ממש תופס מלא מקום על כלום בשביל כונן DVD שבקושי בשימוש..)

פורסם
  • מחבר

עדכון:

הסט מאווררי xigmatek xlf-1253 הגיעו מאנגליה =]

מקווה שאני הרכיב אותם יהיה אולי שיפור קטן

הם צריכים להיות טובים בהרבה מה120 שיש לי עכשיו הם גם יפים מאוד חשוב לציין והפעלתי אחד עם סתם ספק לבדיקה והם ממש שקטים ונותנים הרבה רוח

XLF-F1253_Box_large.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים