פורסם 2012 במרץ 1213 שנים כשאני מדליק את המחשב הכל עובד והמערכת הפעלה עולה אבל לא רואים כלום על המסך , אני צריך לעשות כ 10 ריסטים בשביל שהמסך יראה משהו (המסך כל הזמן בודק בין החיבורים של הדיגיטלי והאנלוגי ואז אומר לבדוק את החיבור).הבעיה קרתה גם לפני שבוע ונעלמה מעצמה וגם לפני חצי שנה , אבל עכשיו זה לא מפסיק .ניסיתי כבר להחליף כבר DVI וזה לא עזר , חיברתי את המחשב הנייד למסך ככה שהמסך גם עובד , מה יכולה ליהות הבעיה ?
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים אהלן,תנסה לנקות מגעים של כרטיס מסך (מדריך לניקוי מגעים כאן)תעדכן אותנו אחר כך.
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים מחבר המחשב לא מחובר לעוד מסך , הלחיצה על F8 כנראה העבירה אותי לאיזה תפריט(כי לא שמעתי את הווינדוס עולה) אבל לא רואים אותו על המסך
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים מחבר הלוח אם הוא H61M E23 של MSIהצפצופים בעלייה של המחשב הם תקינים ואפילו שומעים את הווידנוס עולה, אבל לא רואים כלום על המסךיש עוד משהו שמתי לב אליו , שאני מדליק את המסך בדיוק באותו הזמן עם המחשב אז הכל עובד, הגיוני ?(או שזה סתם כמה פוקסים )
פורסם 2012 במרץ 1613 שנים מחבר גם שחיברתי ללוח אם לא רואים כלום .אבל גם פעם לפני שהבעיה התחילה אני זוכר שניסיתי לחבר למובנה ובשביל שזה יעבוד הייתי צריך להגדיר בביוס שהכרטיס שיעבוד זה המובנה
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים תנסה להוציא את הכרטיס מסך מהתושבת ולהחזיר למקום כמובן רק אם המחשב לא באחריות אחרת תממש אחריות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.