פורסם 2012 במרץ 1213 שנים חיברתי מחשב פנטיום 4 עם מערכת הפעלה windows xp ללא כרטיס מסךלטלויזיה 40" סמסונג שבסלוןבאמצעות כבל VGA רגילהמטרה היא בעיקר לגלוש באינטרנט ופחות כדי לראות סרטים.הבעיה היא שהרזולוציה יחסית קטנה וקשה לראות אתרים כמו שצריך,וכשאני מקטין לרזולוציה 600X800, אתרי האינטרנט נראים טוב, אבל אני צריך לגלול לצדדים כל הזמן.הייתי מעוניין ברזולוציה של 600X1024 או משהו דומה לזה, אבל אין לי אופציה כזו.אשמח לפיתרון
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים תחליף כרטס מסך לכרטיס שתומך ברזולוציה רחבה.למחשב כל כך ישן, אני די בספק אם עדיין קיימים כאלה למכירה, אבל אתה תמיד יכול לנסות.בברכה,חגי חדד
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים מחבר תודה חגילא הייתי רוצה להשקיע בכרטיס מסך במחשב כל כך ישן,מישהו מכיר פיתרון אחר?אם אני יתקין דרייבר של מסך מחשב רחב של סמסונג זה יעבוד?
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים אין שום צורך לקנות כרטיס מסך. תשתמש ברזולוציה הטבעית של המסך וכדי לקרוא טקסטים פשוט תגדיל אותם בדפדפן.
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים המחשב לא ישן כל כך, במחשבי P4 עם כרטיס מסך על הלוח אפשר להגיע אפילו לרזולוציית FHD (תלוי בלוח אם).אם אין לך את סימניה של הרזולוציות האפשריות סימן שלא התקנת את הדרייבר של הכרטיס המסך ואתה למעשה משתמש בהגדרה של הBIOS...אני בטוח שאם תתקין כראוי את הכרטיס שעל הלוח, תוכל לשנות את הרזולוציה בכדי שהאתרים וכל דבר אחר יראה נורמאלי ויקבל פרופורציה.אם אתה לא מבין כלל בנושא, תזמין איש מקצוע העוסק בתחום שיוכל לעזור לך להגדיר את המחשב בצורה המיטבית...
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים מחבר התקנתי את הדרייבר של הלוח אם שהגיע עם המחשב,למסך הטלויזיה לא הגיע דרייבר...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.