פורסם 2012 במרץ 1113 שנים היי יש לי את הכ.מסך nvidia 9500 gt 1giga כדאי לי להחליף?אם כדאי למה להחליף?אני מחפש מחיר נמוך לא אכפת לי מחול או יד שנייהאני משחק בעיקר במשחקים כמו mw3 bf3ואני משחק על מסך 42 אינץ בלי hd ופעם ב על 22 אינץתודה לעוזרים
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים למשחקים כיום הכרטיס הזה שווה בערך כלום. השאלה היא מה התקציב, וגם מהי שאר המערכת שלך?
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים מחבר אני לא יודע מה היא המערכת שלי אתה יכול להראות לי איך אני בודקאני יכול לשדרג זאת לא הבעיה אבא שלי עובד במחשבים אז אין לי בעיית שידרג.אין לי ממש סכום תראה לי כרטיסים טובים מצידי יד שנייה שיעבדו יפה עם מסך של 42 אינץכרגע הכרטיס שלי מריץ לא כל כך טוב את המסך הגדול
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים יש סיכוי שהמסך ה"גדול" שלך הוא דווקא ממש קטן.מה שקובע זה לא הגודל הפיזי אלא הרזולוציה שלו.מידע על שאר רכיבי המערכת אתה יכול לקבל עם CPUZ או everest.
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים מחבר הנה זאת המערכת שלי http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2291857תוכלו להגיד לי איך לבדוק כמה רוזולציה המסך שלי יכול לקבל?
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים מחבר הנה זאת הפלזמה http://www.superwarehouse.com/Samsung_PPM42H3_42_Plasma_Display/PPM42H3/p/404157
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים הרזולוציה היא 1024x768 (שזה מעט מאוד), עכשיו תבדוק את הספק.למה אתה לא מרוצה מהכרטיס הנוכחי? לאילו משחקים אתה מכוון? לאילו הגדרות?לרזולוציה הזאת הכרטיס הזה צריך להספיק.
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים כל כרטיס שתשדרג אליו יוגבל ע"י המעבד המיושן שלך, אני מאמין שגם הכרטיס הנוכחי לא ממש "שבע נחת" מהמעבד.עדיף שתחכה לזמן שתוכל לשדרג את כל המחשב ולא רק את ספק הכח, כרגע שדרוג לא יועיל יותר מדי.
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים יש לי גם תכרטיס מסך הזה במחשב שאני משתמש בו כרגע, היום צריך להגיע מחשב חדש.הכרטיס מסך כבר לא סוחב משחקים רזולציה על הפנים מה שכן נתן תמורה לתשלום.אין מה להישאר עם הכרטיס הזה גם לי יש מחשב ישן לא שווה להשקיע עכשיו בקנייה של רק כרטיס מסך לפי דעתי.כדאי לקחת מפרט שלם.לך לפורום מפרטי מחשב תציג להם תמפרט שלך ותישאל מה אפשר להשאיר בשביל לחסוך כסף.בהצלחה.אני גמרתי עם הכרטיס הזה חושב לעשות תמחשב הישן כסטרימר.
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים שפותח הת'רד יגיד את דעתו (הרזולוציה שלו מאוד נמוכה).אין מה לעשות זאת הרזולוציה של רוב מסכי הפלסמה הפשוטים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.