פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים הנה הוראות , אני מניח שאתה בן 15 ואין לך נסיון במלאכה אל תקנה THERMALTAKE AQUARIUS 2 כי היא פנימית, והתקנה אינה הבעיה אלא התחזוקה ! מה שאתה צריך זה חיקוי של AQUARIUS 3 שהיא מערכת חיצונית או WATERCHILL של ASETEK אני משתמש במערכת שבניתי ובונה לבד ( בניתי כרגע רדיאטור) החומרים הם "ניר" נחושת (לכל החלקים) ופלטות כסף (רק בסיס של הבלוק, איזה 1.3 ש"ח לגרם - איזה 10 שקל), בדיל הלחמה , צנרת סיליקון (יקרה יחסית) ורגילה. 4 ברגים ארוכים ואומים. את החמרים קל להשיג אחרי חיפוש קצר . צריך גם מלחם 60W ומשחת הלחמה (עוזרת לבדיל לתפוס). וגם מלחציים , ושפיץ פלייר, ומשאבת אקואריום. אתה מתחיל מצנרת סיליקון בקוטר של איזה 1ס"מ , בונה שתי פיות מנחושת בקוטר של איזה 1.2 כדי שיחזיק חזק. בונה קופסת נחושת על הבסיס של הכסף (תדאג לקנות חתיכה שטוחה ממש) וכמובן עם הפיות. שים במלחציים ותדמה לחץ של החיבור למעבד. תחבר את הצנרת, סתום צינור אחד ואת השני חבר לברז ופתח לאט - זו בדיקת לחץ. המערכת תעבוד עם מעט מאד לחץ. הסיליקון יהיה בתוך המחשב (דרך הסלוטים) ועוד איזה 80ס"מ בחוץ עד לצנרת רגילה - תצטרך לבנות מתאם (כמו הבלוק) שיחבר ביניהם. הקטנת הקוטר מפחיתה בזרימה, אבל אין צורך בזרימה חזקה וזהו קח איזה מיכל עם המשאבה ותפעיל לבדיקה שאין שום דליפה איטית .. קח מרובע פלסטיק עבה ותקדח חורים לפי המידות שיש בחורים ליד המעבד. לשימוש ממש תשתמש במים מזוקקים בלבד. שים מכסה על המיכל נגד ליכלוך והתאיידות. בינתיים לא צריך רדיאטור. ואם כן אז במיזוג מכוניות יש קטנים וטובים. אם לא הבנת או נראה לך קשה מאד , אז קירור מים רק מוכן . אל תבנה. איציק 1709840
פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים CPU - 37זה 2000+ באברקלוק ל 2100+אני מתכנן לשים גם לגשר הצפוני ולכרטיס מסך, רק מחכה לבלוקים שיגיעו מחו"ל
פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים האקוריוס לא מערכת טובה.. אפילו בינונית אני לא יקרא לה...אם כבר אתה הולך לקנות מערכת קירור מים , תקנה אותה רכיב רכיב בנפרד.. אל תצפה מערכה לתת לך ביצועים על רמה.
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מסכים איתכם, רק שהמחשב שלי פועל, אני יודע את זה רק בגלל התאורה שיוצאת ממנו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.