פורסם 2012 במרץ 1113 שנים היום הלכתי לשנייה להרים את הכביסה אני חוזר יש מסך כחול, טוב אני עושה קצת בדיקות כדי לראות אם זה מהאוברקלוק, הלכתי ל-Prime.מראה לי שגיאות. ביטלתי את האוברקלוק עכשיו עדיין מראה לי שגיאות ב-blend ו-Small FFTs אין שגיאות.כנראה בעיית RAM, מה עליי לעשות עכשיו?[attachment deleted by admin]
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים מחבר מעבד i5-750יש לי שני סטיקים כל אחד 2048MB. אתה אומר יש מצב שרק אחד התקלקל?אני הולך עכשיו להריץ memtest86+ מה-USB.עריכה: ישר שהתוכנה עולה יש מלא שורות אדומות, אז אני אוריד סטיק אחד?או שלא צריך? איך אני מגלה מאיזה סטיק השגיאות באות?
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים מחבר אוקיי עידכון: הוצאתי סטיק אחד ועשיתי בדיקה אין שגיאות. כנראה שעליתי על הסטיק המקולקל.רק שאלה קטנה. אם אני רוצה לעשות dual channel אז אני חייב להביא את אותו הנפח או שלא צריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.