פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים שלום כולם !בתור חובב מוזיקה אך לא פריק של מוזיקה, אני מעוניין לקנות נגןשישמש אותי ביום יום, אני לא צריך נגן בעל נפח מפלצתי כמו של הIPODאני מחפש משהו בסביבות 128-256 מגה עדיף עם חריץ הרחבה(למקרה שנרצה עוד מקום)שיהיה משהו איכותי עדיף קטן וזולמשהו בסביבות 700 שקל +\-יש חיה כזאת ?בתודה מראש לירן!
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים IRiver IFP-380T 128MB Flash Mp3 Player/Recorder + FMHyTechnology BX1001Nb256 USB256Mb
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים מחבר תודה רבה על התשובה!הIRiver נראה מעולה ! נראה לי שאני אלך עליואבל אני לא מוצא אם יש לו חריץ הרחבה...חיפשתי באתר שלו ולא מצאתי מידע....האם יש למישהו מושג בקשר לחריץ הרחבה?
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים מחבר באסה...חשוב לי חריץ הרחבה...!בעתיד ירדו המכירים של הזכרונות פלאש ואז נוכל להרחיב את נפח המכשירבקלות בפשטות ובמחיר שווה לכל נפש...אז בכל זאת יש מכשיר עם חריץ החרבה? בסביבות ה700 ש'ח?או שנאלץ "להסתפק" בIRiver?
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים לא כדיב NETACTION עכשיו מציעים ב 699 256 MB + FM+ TAPE RECORDER אז זה הרבה יותר שווה, וזה כמובן USB שהוא נגן MP3תבדוק את זה
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים מחבר מכיר את הנגן הזה חשבתי גם עליו...אבל יש משהו ששכחתי לגמרי APPLE הולכים להוציא מיני איי פודיםבמחיר שווה כמעט לכל נפש ויש לי אח בלונדון ככה שאני לא אצטרך לחכות עד שזה יגיע לישראלאני חושב שאני אחכה למיני האיי פודים לראות מה מחירם והקיבולת שלהםתודה לכל על העזרה וסליחה על הטירחה
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים איך זה בדיוק שונה מהנגן של IRIVER ? ???128MB portable audio device with built-in flash memory Multi-Codec MP3 player - can playback MP3, WMA and ASF Maximum transfer rate - 6.4Mbps 24 hours of long playback with only one AA battery FM tuner Approx. 36 hours voice recording 4-line graphic LCD and blue backlight Line-in port from any output source directly to the MP3 format Removable hard drive like USB drive Abounding bass and various sound effects through the DSP output Light weight - only weighs 35g קח את הנגן, הוא מחברה מעולה, ובהחלט נחמד.אם חשוב לך מקום, אז ה-256MB יתאים לך...אין הרבה אפשרויות.
פורסם 2003 בדצמבר 3021 שנים חכה כמה חודשים ותוכל לקנות ב700 שקל מיני-IPOD שיש בו 2 או 4 גיגה והוא קטן יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.