עבור לתוכן

עזרה בקנייה פלאפון חדש (1000-2000 שקל)

Featured Replies

פורסם

מה קורה? חג שמח ושבת שלום לכולם?

אחרי שנתיים וחצי של שימוש בנוקיה 5800, הוא שבק חיים ולכן אני רוצה להחליפו.

אני קצין בצה"ל ויש לי את המירס הידוע, אך בנוסף אליו אני מחפש פלאפון עם מסך גדול וטאצ' טוב, אינטרנט, מוסיקה עם ספיקרים חזקים ואיכותיים, אפשרות להריץ עליו משחקים, מצלמה סבבה וכל הפיצ'רים שמסביב.

התקציב שלי הינו עד 2000 שקל, אך אני מחפש פלאפון כמה שיותר זול. (אם יהיה פלאפון יקר שבאמת אתלהב ממנו אני אקנה אותו).

הייתי אתמול (שישי) באורנג', והציעו לי את המיילסטון 2 ב-29 שקלים לחודש + 110 חבילה (500 שיחות והודעות ואינטרנט ללא הגבלה). מה שכן שכחתי לשאול את הבחורה בקבלה אם העסקה כוללת החזר חודשי על המכשיר בשיחות - מה שמאפשר לי לקחת פלאפון יקר יותר אם אני מדבר דקות.

אופציה שניה היא לקחת מכשיר מחנות פרטית ולהשתמש בחוק ה"ניתוק זיקה" באחת החברות.

מה אתם מציעים? המיילסטון 2 שווה משהו?יש פלאפונים בסכום שלו (1100 שקל) שהם יותר טובים ממנו? איזה פלאפון הכי כדאיי לי לקחת בטווח התקציב שלי?

תודה מראש לעוזרים ושוב - חג שמח ושבת שלום לכולם!

http://www.wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=500&mid=796239&cid=5778

פורסם

לא הייתי ממליץ על המיילסטון, זהו מכשיר עתיק. מאוד.

מחד גיסא התקציב שלך מאפשר לגרד את מכשירי ה-High End ומאידח גיסא ביקשת לחסוך.

לדעתי עדיף שתנצל את כל התקציב (ואף תחרוג במעט), ההבדל בין המכשירים הנמוכים למכשירים הגבוהים הוא ניכר ושווה את ההשקעה, שהיא אגב לא מאוד גדולה.

Motorola Defy+ (החל מ- 1545 ש"ח) - המכשיר מוקשח ועמיד בפני מים, נפילות ואבק.

Sony Ericsson Ray (החל מ- 1350 ש"ח)

Sony Ericsson Arc S (החל מ- 2142 ש"ח)

HTC Sensation (החל מ- 2180 ש"ח) - החזק בחבורה ללא ספק.

המכשירים מסודרים לפי הכדאיות ברכישה שלהם, או יותר נכון לפי העוצמה שגלומה בהם.

אני ממליץ על הסנסיישן, או אם אתה לא רוצה לנמל את כל התקציב, את הריי.

פורסם

או Galaxy S Plus (החל מ 1999 ש"ח)

נ.ב. לא יאומן אבל רק ליפני חודש הוא עלה 1650 שקל... וגם SGS2 שקניתי ב 2400 עולה עכשיו 2750, מיני התייקר ב 100 ש"ח, ACE ב 250, מה קורה ?

פורסם

יש את סמסונג קפטיביט, נמכר באמזון ב256$, גם אחרי מיסים ומשלוח מדובר במכשיר משתלם יחסית.

אם אני לא טועה זה סוג של גאלקסי S בגירסה אמריקאית

פורסם

אמאזון לא שולחים מוצרי אלקטרוניקה לארץ, ולכן יש להשתמש בשירותי שילוח כמו Mustop, שזה אומר משלוח יקר ומעבר במכס (+ 34% מהמחיר כולל משלוח לתשלום). זה יוצא לא משתלם, ועדיף לקנות את ה- HTC Sensation או מכשיר דומה, אין כל כך הבדלים במחיר.

או Galaxy S Plus (החל מ 1999 ש"ח)

נ.ב. לא יאומן אבל רק ליפני חודש הוא עלה 1650 שקל... וגם SGS2 שקניתי ב 2400 עולה עכשיו 2750, מיני התייקר ב 100 ש"ח, ACE ב 250, מה קורה ?

ב-2000 ש"ח עדיף לגרד את ה- HTC Sensation, הוא הרבה יותר טוב.

המכס עורך כרגע חקירה מקיפה נגד החנויות שמיבאות את המכשירים בחשד להתנהלות לא תקינה ואי תשלום מכס. הם עיקב את כל המשלוחים של הפלאפונים לארץ ולכן נוצרה בעיית מלאי והמחירים עלו.

פורסם

שי אני חולק עליך, המכשיר נמכר ב256$, נוסיף 25$ משלוח שבפועל זה 35$(שום סיכוי שזה יעלה יותר) משלוח לארץ עם מאסטופ כי יש להם הסכם עם אמזון והם נותנים 10$ הנחה על כול משלוח.

בניגוד למה שכתבת, המחיר המוצהר למכס לפחות אצל מאסטופ לא כולל את מחיר השילוח! אם אתה לא מאמין תחשב את המחיר במחשבון שלהם תראה שזה לא כולל את מחיר השילוח.

סך הכול הגענו ל281$, לאחר מכס זה יגיע ל373$, נמיר את זה לשקלים לפי 3.9 הגענו ל1454 שקלים, רחוק מאוד מ2000 שקלים.

פורסם

והאם זה משתלם לקנות מכשיר משנת 2010 (שלא חף מבעיות) ב- 1500 ש"ח?

ה- Ray משתווה לגלקסי, ולטעמי, פשוט אין טעם להזמין אותו.

פורסם

יש לי נסיון עם ייבוא של לא מעט מוצרים, ולכן בתחום הזה אני אולי יכול לחלוק עליך.

בתחום של מי מכשיר עדיף אין לי ממש נסיון, לפי מה שהבנתי הקפטיבייט הוא בעצם גלקסי 1 בתחפושת, ויש סיכוי לא רע בכלל שלא הבנתי נכון.

אם אתה אומר שהRAY מכשיר טוב ממנו אני מסכים שאין שום טעם לייבא אותו והוא בהחלט לא צריך להיות אופציה.

פורסם

אתה יכול לחלוק עליי, אבל אני כמובן הגזמתי. הטרחה לא שווה את זה והמחיר יקר מידי.

הקפטיבייט הוא אכן הגלקסי אס, בגרסא שנמכרה באחת מרשתות הסלולר האמריקאיות- הן נוהגות ליצור לעצמן גרסאות מעט שונות למכשירים שונים ולקרוא להם בשמות שונים. יכול גם להיות שהקפטיבייט מגיע נעול, צריך לבדוק את הנושא.

ה-RAY לא בדיוק טוב יותר מהגלקסי, הם שווי ערך.

פורסם

ה-RAY מכשיר גרוע מכל הבחינות,ובטח אי אפשר להציע לו S-PLUS הכושל מכל בחינה אפשרית.

אם יד שניה זה דבר שיכול לעניין אותך יש מגוון מכשירים כגון -Optimus 2x,גלקסי S2 לסוגיו (I777,I9100 וכדומה).

יש לך את הסנסיישן,אל תבנה עליו מבחינת מצלמה אך מבחינת חומרה הוא עושה עבודה נאמנה.

ה-LG 2X אופציה טובה,זול מאוד,אפשר לחבר לטלויזיה עם כבל Mini HDMI,חומרה לא רעה למרות שהיא ישנה יחסית

עושה עבודה טובה מאוד,אין לך מה ללכת על מכשירי ה-SE ARC\S מכשירים לא משתלמים.

פורסם

אני האיתי מוסיף 100 שקל וקונה סנסיישן חדש וזהו.

כמובן ש RAY לא מיתקרב בכלל לגלאקסי...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים