פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים מנוחה = וינדוס אקס.פי + איסיקיו + וינאמפעבודה חלקית = מנוחה + כמה חלונות אקספלורר + מקרומדיה פלאש + אימיולמאמץ = לופים ב 3DMARKמנוחה = 33-34עבודה חלקית = 36-37מאמץ = 49!הקירור לא משתנה נשאר באותה מידה אני לא מעלה ולא מוריד..איך זה יכול להיות קפיצה כל כך גדולה בטמפרטורות בין מנוחה למאמץ רק בגלל לופים ב 3DMARK ?
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים איזה גוף קירור נמצא על המעבד שלך?ניקית אותו מאבק בזמן האחרון?איך המארז שלך מאוורר? (מאווררים מוציאים/מכניסים אויר)יכול להיות שאויר חם לא מתפנה מהר מסביבת המעבד ולכן הקפיצה הגבוהה בין מנוחה למאמץ.
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים מחבר אז זהו שאתה צודק בכל דבר שאמרתיש לי ספארק 7+ שעל הסינק שלו הצטבר דיי הרבה אבק :-/בדקתי שתי מצבי איוורר :מאורר מאחורה מוציאמאורר בגג מוציאמאורר מקדימה מכניס-----רק מאורר מאחורה מוציא---בדקתי במצבי עבודה:"מנוחה" ו-"עבודה חלקית" שהזכרתי בהודעה הראשונהובעצם ההבדלי טמפרטורות היו בין 0 ל-3 טמפרטורותאז החלטתי להוריד את 2 המאוררים עד הקיץ (ולהשאיר רק את המאורר מאחורה מוציא) ככה המחשב שקט לגמרי!אבל בעבודה הוא כנראה מתחמם הוא מטורף!!וסלרון נורט'ווד ב50 מעלות זה דבר מדאיג! (במיוחד בחורף!)
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים למה ביטלת את המאוורר המכניס והמוציא? אתה רוצה שהמחשב יתחמם לך יותר?!ניקית את האבק מהספרק7+ ?אולי תנסה למרוח משחה טרמית מחדש על המעבד.
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים מחבר זהו שבמנוחה ועבודה חלקיתהטמפרטורות לא השתנו פחות המאורר מכניס ומוציא (השארתי אחד מוציא מאחורה)אז חשבתי שזה לא הבדל כזה גדול יחסית לרעש =]אבל כנראה שבמאמץ יש באמת הבדלים בלעדיהםלא ניקיתי אבק עדיין מהסינק של המעבד בגלל שפחדתי להצמיד שואב אבק (שלא יעשה לי איזה חשמל סטטי)ועם מחטים למינהם לא הצלחתי לנקות, וגם לא עם קשיתכי השלבים של הסינק ממש דקים וצפופים =\זה לא כזה מלא אבק... אבל יש שם אבק... (לא בכמויות היסטריות)המשחה נמרחה רק לפני חודש וחצי, אני לא רואה סיבה להחליף אותה עדיין (במיוחד בגלל שלא נשאר לי הרבה מהשקית שקיבלתי מ Tt)זה לא AMD שאני יכול למרוח מיליון פעם ויש לו צ'יפ קטן, זה למרוח על כל המעבד מחדש (שזה בערך 2 מריחות וקצת בשקית)אני יזמין משחה טרמית בקניה הבאה, בנתיים אני לא רואה סיבה לשלם 40 שקל משלוח רק בשביל זה..אני יוסיף עוד מעט את הסמארט שהיה לי בגגויחפש ג'נרי שקט לשים מקדימה (הג'נרי הזה מרעיש גם אחרי ששמתי לו WD40 .. )
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים מחבר טוב אז ככה חיברתי מאורר מכניס אוויר וגם מוציא אוויר מהגג (חזרה)פירקתי את הסינק. הורדתי משחה טרמיתמרחתי חדשה, ניקיתי אבק מהסינק, חיברתי שוב (יושב מצויין ויציב)הרמתי קצת את מהירות המאוררים (מעבד, ושתי מוציאי האוויר)והטמפרטורות לא השתנו.... לאומת זאת הרעש כן!!כמעט אותם טמפרטורות כמו שרשמתי מקודםאבל עכשיו המחשב בכלל לא שקט!חוצמזה ש50 לסלרון זה מסוכןמה עושים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.