פורסם 2012 במרץ 913 שנים שני המארזים עולים 300 שקל, האייסברג בעקבות מבצע.(אין אפשרות לחרוג מהתקציב) לאחר קריאה וצפייה בביקורות על שני המארזים הM59 אמנם מפלדה אך מציג פיצ'רים שיש במארזים יקרים יותר.(מדובר על הגירסא עם השלושה מאווררים). האייסברג הוא מארז אלומיניום בעל פיצ'רים דומים ואפילו פחות. מטרת המחשב היא למטרת גיימינג(bf3 וכו'). הסיבה שלא פירטתי על הפיצ'רים של כל אחד היא מכיוון שאני מצפה שאנשים שיודעים דבר או שניים על המארזים הנ"ל יענו, וכי נמאס לי לחפור. המארז צריך להכיל כ.מסך sapphire hd 6870 מה שאני די בטוח ששניהם יכולים להכיל.. בנוסף אם למישהו יש הצעות בתחום התקציב של עד 300 שקל למארזים אחרים, אשמח לשמוע. M59: http://www.nzxt.com/new/products/classic_series/m59 RAIDMAX ICEBERG: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/marz-raidmax-iceberg-bkn-iit-mhshb-hdsh-blbd-p-12697
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים אף פעם לא אהבתי את ריידמקסהמארזים שלהם תמיד נראים ברמה נמוכהמבין שניהם הייתי הולך על הNZXTאישיתי אני אוהב שהכוננים מסודרים לרוחב והספק כוח ברצפההסידור נראה הרבה יותר נוחלמה אתה צריך מארז אלומיניום ? המחשב הזה מתנייד ?
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים מחבר תודה על התגובה..המחשב לא מתנייד, פשוט אני יודע שהאייסברג עולה משמעותית יותר כסף בלי מבצע, והוא בא עם סטנדרט של 5-6 מאווררים העניין שאי אפשר לשלוט על המהירות שלהם והבנתי שהם עושים הרבה רעש.אני מודע לפיצ'רים של הNZXT שציינת, אבל ארצה לשמוע עוד חוות דעת מאנשים.
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים יש לי את האייסברג.הוא עולה 300 רק אם קונים מחשב אצלם.מארז מצויין. החיסרון שלו זה הרעש מ6 המאוורים די רועשים כמו שציינת.יש בזה גם יתרון שזה הטמפרטורה בפנים.כמו מקרר.הקשיחים שלי על 20 מעלות! כל כרטיס מסך יכנס פה, מרחב העבודה גדול מאוד.אני אישית מרוצה ממנו.תמורה טובה לכסף.
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים מחבר sashaefi תודה נחמד לשמוע ממישהו שיש לו את המארז המדובר.(אשמח אם תוכל לאמת לי את עניין השליטה במהירות של המאווררים במארז).ושני המארזים האלה מכיוון שאחרי סריקה באינטרנט בתקציב של עד 300 שקל אלו האופציות הכי טובות שראיתי אבל כמו שכתבתי בתחילת הפוסט אני בהחלט רוצה לשמוע הצעות שיש לאנשים בתקציב הזה.
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים תבדוק את המארזים הבאים:silverstone precisionzalman z9antec six hundred\three hundred\one hundredcougar solution + מאוורר 120 נוסף
פורסם 2012 במרץ 1413 שנים בחיי יש כל כך הרבה מארזים הרבה יותר יפים וטובים משתי האופציות האלה... אבל מה שתקנה, תתחדש !
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים מחבר האמת שלאור התפתחויות אחרונות המארז של ZALMAN כבר לא על הפרק בעקבות כך שנודע לי שהיבואן שלהם בארץ פשט רגל ולכן יהיה קשה לממש את האחריות אם תהיה בכלל.אך נחשפתי למארז אחר שמעניין אותי והוא הNZXT LEXA S(בלי שום קשר לפיצ'רים עיצוב מדהים בעיניי).אני מתכנן לקנות מחשב מRSM ככל הנראה אז אעדכן אם יהיו התפתחויות.
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים מחבר מה הכוונה במיושן? שנת כניסה לשוק?כי מבחינת המאפיינים שלו הוא זהה לשלל המארזים שהוזכרו פה..בטוח שאתה מדבר על הLEXA S?
פורסם 2012 במרץ 1713 שנים ה-lexa s הוא גרסה זולה יותר של ה-lexa. הוא די פלסטיקי, סידור כבלים לא הכי טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.