עבור לתוכן

מחשב נייד ללימודים עד 4300 שקל

Featured Replies

פורסם

תקראו למטה

|

|

|

|

|

/\

פורסם
  • מחבר

* מטרות המחשב? בעיקר עבודות משרדיות, שיהיה מסך שאפשר לבהות בו הרבה ממשך היום, אבל משהו שגם יריץ סרטים FHD די מהר.

* גודל המסך? 13.3

* משקל רצוי? עד 1.9 קילו.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יודע מה הוא זמן סוללה ארוך לטעמי, אבל לפחות לא קצר ביחס למחשבים דומים, וכמובן שהכי טוב שיהיה ארוך ככל האפשר.

* בלוטות? כן.

* גודל מינימלי של

? 320

* כונן CD/DVD? צורב? לא.

* כונן Bluray? לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חייב. אבל כן חייב אחריות 3 שנים.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא מבין את הכוונה. כאילו שהמחשב יבוא עם מערכת הפעלה?

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?

עקרונית אני מתלבט בין DELL, LENOVO ו ASUS.

אני לא יודע מה לבחור בין הדגמים האלה:

Asus U31SG-RX056V

‎Asus U31SG-RX061V

‎Asus U31SD-RX197V

‎Lenovo ThinkPad Edge E320 NWYA7IV - Red

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]‎Lenovo ThinkPad Edge E320 NWYAAIV - Black

Lenovo ThinkPad Edge E320 NWYA8IV - Red

Dell Vostro V131-23304G50OS

‎Dell Vostro V131-24304G50OS

Dell Vostro V131-24306G75OS

Dell Vostro V3350-24304G50OS

Dell Vostro V3350-24304G5AOS [/td][/tr][/table][/t][/td][/tr][/table]

עכשיו אני רושם את כל הדגמים האלה כי אני לא יודע כמה כדאי לי להשקיע יותר בשביל ה I5 לעומת הI3, כמה זה כבר ישנה? הרי משחקים כבדים בכל מקרה לא ירוצו על המחשבים האלה אני מניח. גם לא משחקים בינוניים. אולי זה כן משנה בדברים אחרים, אני לא יודע. אולי גם הכרטיס מסך משנה בדברים כמו כמה חלק רץ סרטון, או שסרטים יעבדו יותר חלק, בגלל זה אני לא פוסל כלום ואני שואל מה שווה.

אם האופציה המועדפת עליכם זה LENOVO אדום, אז אני חייב לבקש שגם תוסיפו את המחשב השני האהוב עליכם כי אלא אם כן זה פשוט עדיף פי 2 על המחשבים האחרים, אני לא חושב שבא לי אדום.

כמובן שאני לא מגביל בחברות ואם יש מחשב טוב יותר מחברה אחרת אני אשמח (למרות שלא נראה לי שיש יותר מדי מחשבים של חברות אחרות להציע).

תודה רבה מראש.

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

נ.ב.

אני מעדיף לא לעבור את ה4000 שקל אלא אם כן זה שינוי מהותי מאד.

פורסם

אם אתה לא מעוניין להזמין ולחכות למחשב, אלא לקנות במקום, אז ביום ראשון, כשאתה בחיפה, כנס ל-ksp (ממש קרוב לטכניון) ותקנה את זה:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14849

אם אתה רוצה אפשר גם עם וינדוס:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14261

לדעתי אתה לא צריך יותר מ- i3, זה לא ישנה לך בכלל.

דרך אגב אתה עתודאי?

פורסם

ובתור סטודנט להנדסה הוא כנראה יקבל מ"ה חינם

נכון אתה צודק.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אבל עזבו את הנוחות שלי :) על איכות אני לא אוהב להתפשר...

פורסם

מה הכוונה?

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה?

הכוונה היא ש"""

אם אתה לא מעוניין להזמין ולחכות למחשב, אלא לקנות במקום, אז ביום ראשון, כשאתה בחיפה, כנס ל-ksp (ממש קרוב לטכניון) ותקנה את זה:

"""

זה נראה שאולי לקחת בשיקולים שלך את זה שאני לא רוצה לחכות למחשב בגלל אי נוחות ואני מעדיף להתפשר על איכות. וזה לא המצב :o

פורסם

מחשב מצויין לצרכים שלך. הדבר היחיד שיכול להפריע הוא שהמסך שלו לא נפתח ב180 מעלות. זה משנה אך ורק אם אתה משתמש בזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים