עבור לתוכן

מחשב נכבה לאחר מספר שניות

Featured Replies

פורסם

^ ???

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה שאין פיתרון :-\

פורסם

תבדוק מה יש לאורוקול לומר בעניין, אולי תכוון אותך בדרך הנכונה.

אתה יכול גם להסתכל בשרשור של OR2OOO לא מזמן היה לו נאחס דומה. יכול להפיח בך תקווה.

פורסם

רוב הסיכויים שזה הלוח, אם תשיג ממישהו מעבד מתאים לבדיקה קצרה תוכל לאמת זאת.

פורסם

אימות יהיה ע"י החלפת לוח האם לא המעבד. אם החלפת המעבד עדיין אי אפשר לדעת ב-100% וודאות שבלוח טמונה הבעיה (אולי אני קפדן מידי).

פורסם
  • מחבר

נפתרה לי התקלה אחרי שאתמול הוצאתי אבק מכל המקומות כולל זיכרונות וכרטיס מסך והמחשב נדלק ואז גיליתי תקלה חדשה (בהתחלה זה לא היה)שהמעבד מתחמם הייתה בעיה בחיבור של הגוף קירור החדש הוא לא ישב טוב על המעבד וכנראה שזה מה שגרם למחשב להיכבה אז חיזקתי את הברגים ונפתרו כל התקלות כנראה שבחיים אני לא אדע למה המחשב נכבה בהתחלה יש מצב משהו שגרם לקצר וברגע שהוצאתי אותו מהמארז כנראה משהו השתנה. עכשיו המחשב בתוך המארז אצל חבר שלי עובד פיקס תודה לכולם על העזרה

פורסם

איך בדיוק זו תקלה חדשה? נראה שזה מה שגרם למחשב להתכבה.

זאת הסיבה ששאלתי למה המשחה הטרמית על הגוף קירור נראית כמו מהמפעל כאילו היא לא נגעה במעבד.

פורסם

הדבר הראשון שאמרו לך לבדוק זה את הטמפרטורה :facepalm:

פורסם
  • מחבר

בדקתי טמפרוטורות והן היו תקינות כששאלתי בהתחלה והמחשב היה נכבה ואז הוצאתי את הלוח אם עם כל החלקים מהמארז ושיחקתי עם הגופי קירור ניקיתי כל דבר שאפשרי ובגלל זה רשמתי שלא הייתה תקלה של טמפרוטורות

והמשחה הטרמית נראתה חדשה מכיוון שזה היה גוף קירור חדש אז מן הסתם שזה יראה חדש

פורסם

אתה לא מדבר בצורה קוהרנטית. לא משנה.. אין לי כוח להסביר.

שמח שפתרת את הבעיה. תודה שידעת אותנו.

פורסם
  • מחבר

בעיקרון זה נגרר לספאם אז זאת תיהיה התגובה האחרונה שלי בנושא

שוב פעם תודה רבה על העזרה, הכי חשוב שנפתרה התקלה

ולתהליך שיהיה מובן

כשבדקתי את המחשב בהתחלה אז הוא הראה את התקלה שהמחשב נכבה כל כמה זמן, הלכתי לביוס והטמפרוטורות היו תקינות תמיד

אחרי הלכתי לפי הרעיון שזה להוציא את הלוח אם וכל החלקים ולחבר על ארגז והתקלה המשיכה מפה לשם עשיתי כל מיני משחקים כולל החזרת הגוף קירור הישן וגם ניסיתי לחבר את החדש, ניקוי אבק מה שהיה על הלוח אם זיכרונות כרטיס מסך וכו עם ספריי לחץ אוויר.

ולאחר מיכן ניסיתי לעלות את המחשב והתקלה המשיכה, שם אחרי כמה פעמים נכנסתי לביוס ושמתי לב שפתאום הטמפרטורה של המעבד עולה, אז הבנתי שמשהו מוזר עם הגוף קירור ובקיצור אחרי שחיברתי אותו כמו שצריך זה עבד פיקס

מצטער על החפירה אבל זה בעיקרון ההסבר מקווה שהוא מובן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים