עבור לתוכן

איזה נגן

Featured Replies

פורסם

שלום

אני חדש בפורום

אני שוקל כבר זמן מה קניית נגן MP3 מבוסס HD

אני מטלבת בין IPOD 20GB

IRIVER iHP120

ו RIO KARMA

מה דעתכם?

אגב יש לי בכל המחשבים firewire

אבל USB2 רק במחשב אחד...

פורסם

תעשה חיפוש !

למרות זאת אני אענה:

קיצר,

אם אתה מחפש נגן עם מלא פיצ'רים לך על ה-iHP120

אם אתה מחפש פשטות, לא יותר מידי אפשרויות - iPod

פורסם
  • מחבר

שככתי לציין את המחירים

rio 265$

iricer 330$

ipod 360$

מה אתם חושבים על ה rio

מעניין עם באמת יתנו לו את כל האופציות שאמרו בקשר לרשת...

(יש לו ethernet) ככה. אני לא חובב מוזיקה מושבע אבל אני שומע דיי הרבה בבית

זה יהיה הנגן הנייד הראשון הרציני שלי חוץ מדיסקמן רגיל...

אני חובב מחשבים גדול

מכון לאכשיו כל השירים שלי הם ב MP3 אבל OGG נשמע מעניין

מישהו בדק איזה גדלים יוצאים אם FLAC?

פורסם

iRiver *נקודה* .

יש לו יציאות/כניסות אופטיות, וכל מיני פיצ'רים אחרים (shibby, פירוט? :P ).

פורסם
  • מחבר

איך הסינכרון שלו? הכל עובד חלק?

יש למישהו את ה RIO?

ה ethernet נראה ממש מדליק

פורסם

יש לי את ה ipod ואני יכול להמליץ לך עליו בכנות, מניסיון.

הוא פשוט, אין בו המון פיצ'רים (כי לדעתי לא צריך אותם),אבל יש לו המון סטייל ונוחות עם מקשי הנגיעה והמראה החלק והמגניב שלו.

הוא עושה את מה שהוא נועד לעשות בצורה המושלמת ביותר, הסאונד שלו איכותי*מאוד* והסנכרון שלו חלק לגמרי (על המחשב שלי), ואם יש לך firewire הוא גם נטען דרך המחשב.

לי יש את גרסת ה 10 ג'יגה והיא מספיקה בהחלט לטעמי.

מקווה שעזרתי

piro

נ.ב

הדבר המעצבן היחיד הוא שאם משאירים אותו כבוי להרבה זמן הסוללה שו נגמרת לאיטה אבל אני חושב שזב קורה בכ נגן (או מכשיר) עם סולות נטענות.

פורסם

אוקי אז ככה.

האיריבר לא מצריך שום תכנה (בחלונות XP) בכדי לשמש כהארד דיסק נייד או כדי לקבל קבצים. כלומר שאם אתה הולך לחבר אתה יכול לקחת ממנו שירים או לא יודע מה...

מכיל הכי הרבה יציאות וכניסות, ללא ספק בכלל הנגן הכי טוב לחובב האודיו.

כמו כן מכיל אפשרויות הקלטה מעולות (הכל יחסי) קידוד במקום, רדיו, אפשרויות חיפוש לפי file tree או לפי deta base וקורא רשימות שירים של ווינאמפ. וחיי בטריה מעולים (בערך 16 שעות)

וכולל בבאנדל שלו שלט עם LCD ששולט על כל האופציות של הנגן אוזנייות יחסית טובות,נרתיק מעולה ופשוט כל מה שאפשר לבקש.

הריאו מכיל תכנה+שרת. כלומר שאתה מחבר אותו למחשב (דרך כרטיס רשת) ומתקין את התכנה מתוך המכשיר ואז מעביר מה שבא לך.

מכיל יציאת אוזניות על הנגן+ליין אוט דרך הדוק שלו. הוא מרגיש מאד נוח ביד אבל לא בכיס. אין לו נרתיק (הוא מגיע עם כמו מין תיק מעפן) והוא מאד רגיש לסריטות. הניווט קל יחסית ויש אפשרות לפלייליסט על הנגן. ובנוסף אפשרויות ניווט ע"י תכנה הDJ של ריאו, מאד מגניב ומעניין.

האוזניות זהות לאלו שבאות עם האיריבר. הוא לא כולל שום אפשרויות הקלטה ואין לו שלט. ויש לו חיי בטריה מעולים (בערך 15-16 שעות)

האייפוד מחייב התקנת תכנה בכדי להעביר אליו דברים+ תכנה מגוף שלישי כדי להוריד ממנו דברים בחזרה למחשב. מכיל יציאת אוזניות על המכשיר+ ליין אוט על הדוק. הכי קטן מבין השלושה אבל גם עם הכי פחות אופציות. אבל מבחינת ניווט יש לו את הניווט הטוב ביותר, לא בגלל המערכת ניווט אלא בגלל "גלגל" המגע שלו.

אני חושב שהוא מגיע עם נרתיק אבל מעפן. אוזניות יחסית גרועות. ושלט אבל בלי LCD ורק << / >> / פליי וווליום.

והכי גרוע זה זמן הבטריה המחפיר שלו, רק 8 שעות! וזה לפי היצרן, אנשים רבים טוענים שהם לא מקבלים יותר מ6 שעות!

אגב, החזקתי ושיחקתי עם כל הנגנים. מכולם בחרתי באיריבר ואחריו בריאו, זמן הבטריה של אפל הכריע את הכף כך שאפילו לא בדקתי אותו יותר מידי.

פורסם

אגב, החזקתי ושיחקתי עם כל הנגנים. מכולם בחרתי באיריבר ואחריו בריאו, זמן הבטריה של אפל הכריע את הכף כך שאפילו לא בדקתי אותו יותר מידי.

הזמן בטריה נוראי, זה נראה כאילו הזמן יורד בכמה שניות פחות כל יום.

ה-iRiver שולט בו.

פורסם

כן האייריבר מש טוב ואני לא יודע אם יש לו הקלטת רדיו באתר כתוב ולא יודע ....... א מישהו יודע אפשר לדעת -- אם לא ניראה לי שיהיה בשלב מסויים.

פורסם

ואני עוד חשבתי לקנות את הIPODים החדשים של ה 2 גיגה , יש אלטרניבה יותר טובה ב100 $ ?

פורסם

תאמת יש רק את המבוססי FLASH שבאים מקסימום 512 ואולי תימצא 1GIG אבל זה כבר יקר מאוד לפחות 200 אמריקאי.

בקיצורכשיצאו הIPODS החדשים נדבר....

פורסם

יש נגן פלאש של גיגה מבית איריבר, הוא עולה משהו כמו 500-550 דולרים אמריקאים.

וקצת קשה לדבר על משהו שהוא רק שמועות בינתיים ואין שום מושג מתי הוא יצא (אם בכלל).

בינתיים יש את הנגנים של הגיגה וחצי שמחירם נע בין 140 (דרך ריבייטים והנחות) עד ל250...

פורסם

יש לקריאטיב מיני נגן מבוסס הארד דיסק של כג'יגה וחצי.

עולה בעך 230 דולאר... אבל אני לא בטוח בזה...

תבדוק באתר שלהם (http://www.nomadworld.com/)

פורסם

אם כבר אז הנגן של ריאו (ניטרוס) הרבה יותר משתלם (ולדעתי יותר טוב גם בלי שום קשר למחיר) באיזור ה150-170 דולר.

ראו:

www.compuplus.com

פורסם

לך על ה- iRiver, לדעתי הוא אחד הנגנים הטובים, והנגן הכי טוב מהרשימה שנתת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים