עבור לתוכן

הזדמנות חד פעמית!! Nvidia quadro fx 4800

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז ככה את הכרטיס gtx295 הרסתי בעת הניסיון להחליף למעבדים את המשחה הטרמית וניקיון הצלעות של הגוף קירור (מעשה מטופש) ומאז הוא לא עולה. לגבי המשחקים דווקא ציינתי שאייני משחק ולכן ממליצים לי על סדרת הכרטיסים hd6000

ועוד שאלה ברשותכם כרטיס radeon hd 6870 מתאים לדרישות שלי? איך הכרטיס הזה? ומבין אילו שהמלצתם לי וה-hd 6870 איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים ללא קשר לעלות?

תודה רבה.

• תגובות 42
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

HD6870 הוא כרטיס מסך בעל ביצועים יחסית גבוהים, לגיימינג ב1920X1080 הוא לא יאכזב (זה כמובן תלוי בסטנדרטים של המשתמש). היתרון בכרטיס המסך הזה הוא שהוא מהווה תמורה יחסית גדולה בעבור המחיר שלו (790 שקלים)

אתה יכול לראות כאן את הביצועים שלו לעומת כרטיסי מסך אחרים באופן יחסי

http://tpucdn.com/reviews/AMD/HD_7850_HD_7870/images/perfrel_1920.gif

פורסם

איזה בדיוק ביצועים אם אתה לא מפעיל משחקים? סרטים כל הכרטיסים מהסדרה יפעילו באופן זהה.

וכמו שאמרו, כל כרטיס מסדרה HD6000 יתאים לדרישות שלך באותה מידה (רק תבדוק בנושא היציאות) אז לא מבין למה לקנות את הכרטיס היותר יקר בהנחה שהוא עושה את אותה העבודה

פורסם
  • מחבר

בוקר טוב

אז ככה הבאתי את הכרטיס hd 6870 וממש התאכזבתי אכן בשידורי hd של סרטים בנפח עד 10g הוא עושה את העבודה מצויין אך בסרטי בלוריי בנפח 45g הכרטיס לא עושה את העבודה כמו שצריך ויש בעיה בצבעים . כמובן שהתקנתי את הדרייברים הנחוצים לכרטיס.

כמו כן כל המערכת עובדת יותר לאט מאשר עם ה-gtx295 גם בהפעלה של המחשב וגם בעבודה השוטפת של המחשב? האם יש קשר בין הדברים או שהבעיה אצלי בראש?

תודה רבה.

נ.ב הכרטיס הוחזר לחנות ועכשיו אני מחפש כרטיס טוב ואפילו ביד 2

פורסם

הכל אצלך בראש\אתה עושה שטויות\לא הגדרת נכון את הכרטיס.

אדגיש שוב, גם כרטיס ב300 שקל מריץ סרטי בלו ריי בנפח 50GB הכי כבד שקיים!

בשביל מה אתה שואל שאלות או מבקש עצות אם בסוף אתה לא מקשיב לאף אחד? דיון מיותר.

נ.ב. איזה מעבד\כמה זכרון?

פורסם
  • מחבר

אדון שוקו קמת עצבני משהו, לא התחייבתי לך לכלום.

ואגב אני כן הקשבתי ודווקא קניתי אני אומר לך את ה- hd6870 ולא זרם לי מה אני יעשה לא הרגשתי שהמחשב כמו שאני מכיר אותו ואני בניתי אותו לפני כ 4-5 שנים.

יש לי מעבד i7 -920 זיכרונות corsair dominator 1666 6g

בסה״כ אני חושב שדווקא אני נעזר בכם לא מעט מכרטיס של 8000 ש״ח ירדתי ל- 700 כבר חסכתם לי המון אבל מצטער יש לי דרישות גבוהות מהמחשב שלי שעלה לי המון כסף בזמנו ואני מתכוון להשתמש בו לפחות עוד 3 שנים.

תגיד מר שוקו אתה טוען שלכרטיס אין השפעה על הזרימה של המערכת כולה?

ושוב תודה.

פורסם

אין לכרטיס השפעה על זרימת המערכת כולה.

בכל מיני ביקורות גם כרטיסים כמו הHD6450 מריצים סרטי 50GB, אז הכרטיס היה אמור להיות בסדר גמור

פורסם
  • מחבר

בכל אופן אני בטוח שהגדרתי אותו נכון את זה אני יודע לעשות אולי הכרטיס הספציפי הזה היה בעייתי!

תגיד מר שוקו איך הכרטיס xfx 5970 4g black edition? מישהו מוכר ביד 2 ב- 1500 שווה ניסיון?

פורסם

לא, בשביל מה?

פורסם
  • מחבר

לא יודע נשמע כרטיס טוב!? לא? אני בעייתי קצת מצטער זה לא איש אני מחפש משהו טוב גם לשנים הבאות!

פורסם

כפי שאמרתי, גם כרטיס ב300 שקל יריץ סרטים באותה צורה.

פורסם

http://www.tms.co.il/product/7625

סתם שתדע... אולי זה בקניית מחשב חדש, אבל שתבין את הערך שלו היום. יש לו בעיות CF מעצבנות שהיו לדור הזה (לא הייתי ממליץ עליו).

פורסם

כפי שאמרתי, גם כרטיס ב300 שקל יריץ סרטים באותה צורה.

:xyxthumbs:

סליחה על הדאבל, חשבתי שעשיתי עריכה ::)

פורסם
  • מחבר

http://www.tms.co.il/product/7625

סתם שתדע... אולי זה בקניית מחשב חדש, אבל שתבין את הערך שלו היום. יש לו בעיות CF מעצבנות שהיו לדור הזה (לא הייתי ממליץ עליו).

כן אבל אני מדבר על ה- black edition שהוא 4g ו- 512bit ומה שאתה הראת הוא 2g ו- 256bit ואני לא מתכוון לעשות CF

פורסם

הכרטיס עצמו הוא CF.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים