עבור לתוכן

מפרט מחשב בעיקר למשחקים בסביבות ה-8200 ש"ח כולל מסך וציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

stingeR, המפרט שהצעת הוא טוב אבל הכרטיס מסך הוא לא קנייה חכמה.

שייקח את ה 9800NP וישקיע את הנותר במסך איכותי שישמש אותו לעוד הרבה הרבה זמן!

;)

• תגובות 48
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אל תגיב תגובות לפני שאתה בודק הכל כמו שצריך!$@!%#!%^ אני שונא את האנשים האלו!!(כבר פתחתי על זה תארד..)

המסך שנתתי לו עכשיו גם ככה בין האיכותיים ביותר , בKSP אין 9800NP , מה אתה חושב שאם היה לא הייתי נותן לו ?! מה אני אידיוט ? , ואל תגיד לו עכשיו להחליף חנות מכוון שגם אם בחנות אחרת הוא יקנה את החלקים האלו ו9800NP יצא לו אותו מחיר או אפילו יותר יקר ללא 9800P ! KSP חנות מאוד זולה! לפחות 20אחוז מלוג'יק וזיגזאג! והמפרט שהצעתי אני מבקש "מעולה" לא "טוב"!

פורסם

stinger, אין מה לעשות אך לא כל האנשים בפורום הזה קוראים את הת'רדים שאתה פותח. על כן, הייתי ממליץ לך להירגע ולהסביר בצורה מנומסת יותר וללא סימני קריאה רבים כל כך שכן אינם תורמים דבר. זהו לא המקום להשתלח באנשים. במידה ויש לך אגרסיות מיותרות אתה מוזמן להוציא אותן במקום אחר. לסיום, הייתי ממליץ לך גם להפחית מעט מהשחצנות שלך.

פורסם

בקשר לשחצנות אתה צודק אבל זה כל כך מרגיש אותי!! כמה אפשר לבקש מאנשים לא להגיב אם הם לא יודעים מה הם אומרים בכלל?

פורסם

זה פורום, כל אחד אומר את מה שהוא חושב.

ולא ידעתי ש9800NP נגמר, אז לא צריך לתקוף ישר!

למרות שממש לא נראה לי שהוא אזל , כי כמו תמיד יש את החתיכות האחרונות!

פורסם

בקשר לשחצנות אתה צודק אבל זה כל כך מרגיש אותי!! כמה אפשר לבקש מאנשים לא להגיב אם הם לא יודעים מה הם אומרים בכלל?

אין מה לעשות אך אנשים לומדים מטעויות הכי טוב. לכן, כאשר משתמשים כותבים דברים לא נכונים, מתפקידך להעמיד אותם על טעותם בצורה מנומסת ורגועה. במידה וזהו משתמש ספציפי שמפרסם רק שטויות ומטעה אנשים ניתן לפנות למנהלי הפורומים, אך במידה וזהו משתמש אחר בכל פעם אין לך ברירה אלא להעיר בצורה יפה כל פעם מחדש כדי שילמדו. אני מבטיח לך כי משתמש יפנים וילמד מהר יותר כאשר תסביר לו ברוגע מהי טעותו מאשר בהודעות מתלהמות ומעליבות. אל תשכח כי אתה היית גם טירון בתחום ועשית טעויות משלך.

פורסם

צודק, עשיתי טעויות , אבל לא כאלו חריגות כמו אנשים כאן , The unknown אני מצטער אני פשוט עדיין כועס על Oprapc ולפנות למנהלים אני מתכנן פשוט הם לא נכנסים לאיציק ולא עונים להודעות פרטיות , ועוד דבר ל The unknown , זה לא שלא ידעת שלא נשארו חתיכות אחרונות מ9800NP , פשוט לא היית הרבה מאוד זמן באתר שלהם , כי כבר לפני חודש וחצי אין להם 9800NP והם הפסיקו יבוא שלו...

פורסם

שמח שהגענו להסכמה.:xyxthumbs:

פורסם

אגב, VIVO

Video IN, Video OUT

כלומר הכרטיס מאפשר לך להשתמש בטלוויזיה כמסך וגם להיות שמיש ככרטיס טלוויזיה לכל דבר.

;)

פורסם

צודק, עשיתי טעויות , אבל לא כאלו חריגות כמו אנשים כאן , The unknown אני מצטער אני פשוט עדיין כועס על Oprapc ולפנות למנהלים אני מתכנן פשוט הם לא נכנסים לאיציק ולא עונים להודעות פרטיות , ועוד דבר ל The unknown , זה לא שלא ידעת שלא נשארו חתיכות אחרונות מ9800NP , פשוט לא היית הרבה מאוד זמן באתר שלהם , כי כבר לפני חודש וחצי אין להם 9800NP והם הפסיקו יבוא שלו...

בקשר ל9800NP כנראה שבאמת ני לא מעודכן...

אוקיי, שמח שיישרנו את ההדורים! :cool:

פורסם

נגמר ה9800NP???

אז מה אנ י עושה אם אני צריך שיחליפו לי את הכרטיס?

פורסם

עוד לא נגמר לגמרי , בPCH יש עדיין כמה חתיחות , אבל הוא יצא מפס יצור , לא מייצרים אותו יותר...

פורסם

מה זאת אומרת יצא מפס הייצור??? בטח שעדיין מייצרים אותו!

פשוט בכמה חנויות בארץ אזל המלאי (ואולי הוא יתחדש בקרוב) בגלל שהמון אנשים קונים את ה-9800NP...

פורסם

לא, ATI רצו להפסיק עם כרטיסים כמו ה-9800SE וה-NP כדי לאפשר את כניסתם של ה-XT לשוק.

לכן גם נעלם ה-9800SE AIW של הרקולס.

פורסם

שלא כמו הרבה אנשים כאן , אני לא אומר שטויות , אני בודק לפני... סליחה על ההתבטאות שלי לפני כן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים