פורסם 2012 במרץ 613 שנים שלום, קניתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=34הוספתי 40 שקל למארז אחר ועוד 140 למקלדת ועכבר ויש לי עוד רמקולים לקנות ואני מאמין שאני אגיע ל-2000 שקל. עכשיו כשהגעתי הביתה ראיתי שיש גם את זה (המפרט החמישי עם ה core i5: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=34 ועכשיו אני מתלבט האם להוסיף עוד 200-300 שקל בשביל המעבד הזה כי זה השינוי היחיד שיש במפרט הזה. לפי מה שהבנתי זה מעבד בעל 4 ליבות בזמן שה i3 הוא בעל 2 ליבות. המחשב לא מיועד למשחקים אלא לאינטרנט, מוזיקה וכו' אבל אם כבר אני משקיע במחשב לכמה שנים היתי רוצה שזה יהיה מחשב חזק שיריץ מהר תוכנות בעתיד וכמובן windows 8. תודה.
פורסם 2012 במרץ 613 שנים מחבר צודק טעות שלי, הנה תיקון ללינק השני:http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&comp=34
פורסם 2012 במרץ 613 שנים קודם כל אני מציע לך לערוך את הכותרת לפי חוקי הפורום לאחת אינפורמטיבית יותר.שנית, כמו שכבר צויין זה לענות על השאלון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.