פורסם 2012 במרץ 513 שנים שלום לכולם אני מחפש המלצות ללפטופ חזק למשחקים כבדים, בסביבות 5500 שח (אם קיים דבר כזה בכלל כי אני ממש לא מבין במחירים) אשמח אם מישהו יכתוב איזה מפרט עליי לחפש כדי שהמשחקים ירוצו בצורה חלקה טובה ואיכותית, והאם עליי לקנות גם משטח קירור בנוסף תודה *מטרות המחשב? גלישה ומשחקים כבדים בעיקר * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? 2.7-3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הלפטופ יהיה מחובר 99% מהזמן לחשמל אז סוללה מטורפת זה לא רלוונטי כ"כ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI אבל לא קריטי אם לא יהיה * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 7200 RPM * כונן CD/DVD? צורב? רצוי את כולם * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, כל עוד היא חברה גדולה מוכרת ואיכותית
פורסם 2012 במרץ 513 שנים למה לא לקנות בתקציב לפטופ + מחשב נייח למשחקים? מחשב נייח יהיה חזק יותר והנייד - נייד יותר.
פורסם 2012 במרץ 513 שנים מחבר חשבתי בהתחלה לקנות מחשב נייח שמן הסתם יהיה חזק יותר מלפטופ אבל הגעתי למסקנה שאני מעדיף מחשב נייד שאני אוכל לקחת איתי לכל מקום ולשחק בכל מקום שאני ארצה בלי להיות מוגבל
פורסם 2012 במרץ 513 שנים מחבר כבר יש לי לפטופ אז אני יודע איך זה אבל זה לא ממש מפריע לי כי לכל מקום שאני נוסע יש לי חשמל ואני אוהב להיות על המחשב כשאני בספה אז לא כ"כ איכפת לי מהכאבי גב... אז.. יש המלצות?
פורסם 2012 במרץ 513 שנים הכי טוב שתוכל לקנות ביחס לתקציב שלך - N55 של אסוס, עם כרטיס מסך 555m של נוידיה.אי אפשר להתחייב שזה יענה לציפיות שלך ל"משחקים כבדים".הוא יריץ משחקים של היום כמו קרייסיס 2 ודומיו על הגדרות בינוניות בלי בעיה, ועל הגדרות גבוהות עם בעיות (לאגים)משחקים חדשים יותר, אי אפשר לדעת.
פורסם 2012 במרץ 513 שנים מחבר אוקיי ואני מודע לזה שלפטופים מתחממים יחסית מהר, אתה חושב שאני אצטרך משטח קירור למחשב מהסוג הזה ?
פורסם 2012 במרץ 513 שנים משטח קירור זה די בולשיט. הבעייה היחידה בהתחממות (שהיא לא חריגה) היא כשהלפטופ מונח על הברכיים, אז משטח קירור לא יהיה נוח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.