עבור לתוכן

פאנטיפ פלאזה בבנגקוק - 6 קומות של ציוד מחשבים

Featured Replies

פורסם

קניון שלם רק למחשבים.

אלפי חנויות ודוכנים מוכרים מבורג ועד למחשב שלם.

אתה הולך ולא מאמין, עשרות חנויות מוכרות רק מעבדים, אינטל ו AMD אתה יכול להשיג 286 386 ועד המעבדים האחרונים של אינטל

עשרות חנויות אחרות מוכרות רק מסכי מחשב והלהיט החדש מסכי WIDE וגם בנישאים. תמונת מסך נהדרת.

דבקים טרמים מאווררים זיכרונות והכל בטונות, מחשבי כף יד בחצי המחיר מישראל, פחדתי לקנות.

צילמתי כמה תמונות ודי בהיחבא, בקניונים של בנגקוק אסור לצלם ויש שלטים, הפחד מזיופים מכתיב יד קשה.

פורסם

נראה כמו חלום :P

;)

פורסם

יש Booth Girls ?

פורסם

פשש ענק

הייתי מת אם היה כזה דבר בארץ :( מדינה מסריחה

פורסם
:eek2:
פורסם

במילה אחת [glow=red,2,300]WOW[/glow]

פורסם

כל כך יפה

2 שאלות:

1. כמה עולה כרטיס לבנגקוק

2. איך מגיעים לקניון

זה חלומו הרטוב של כל מי שאוהב את המחשב שלו, מודר, קלוקר וכל דבר אחר.

6!!! קומות

פורסם

בשבילי מספיק Frys,

לא צריך יותר מזה.

פורסם
  • מחבר

שילמתי על הטיסה 770$ - הלוך עם חברת תאי המדהימה וחזור בקופסת סרדינים עם אל על כ- 11 שעות לכל כיוון

הקניונים העיקריים בבנגקוק הם MBK עם קומה 5 (נדמה לי) של הטלפונים הסלולרים, כל קומה יכולה להכיל את כל הקניונים בארץ, אתה הולך בין אלפי דוכנים עד שמקבלים קלסטרופוביה ומנסים לברוח אבל אי אפשר כי הכל מכוון כדי להכניס אותך ואין יציאות.

פריט נבחר - נוקיה N GAGE ב 1,000 ש"ח, לא חייבים לקנות, אפשר לשחק איתו במאות עמדות בחינם.

ברדיוס קצר יש את פנטיק פלאזה קניון המחשבים המטריף שאני לא מסוגל להסביר מה יש בו אבל בתור הדגמה אתה יכול לקנות שם רכיבים ולהרכיב לעצמך ספק כח, תחשבו על כל מה שיש לחנויות המחשבים בארץ להציע החל מהרגע שהקימו אותם ועד היום.

נדלקתי שם על נישאים עם מסך רחב שזה הולך להיות הלהיט האחרון של מסכי LCD

באותו הרדיוס יש את מרכז הסחר העולמי.

ברחוב בתחנת האוטובוס עומד עמוד עם מסך של הופעות רוק ורמקול שמפוצץ לך את האוזניים ומתגבר על כל הרעשים של המכוניות והאוטובוסים.

ברחבת הכניסה לקניון יש 4 משטחים ענקיים, כל אחד מוקדש לחברת בירה אחרת, הייניקן.. קרלסברג.. לכל אחד יש מאות שולחנות עם עשרות רבות של מלצריות חתיכות, שמים לך מגדל בירה על השולחן ולכל משטח יש במה עם הופעות רוק חיות והתאילנדים מתים על רוק

פורסם

*Drooling* :P

פורסם

רק רציתי לציין

הדבר הטוב ביותר שיש שם זה תחרות מחירים, כנראה כל דבר שם זול ובכמויות!

פורסם

!Whoa

:o:o

פורסם

יוווו מה עשיתם מקניון מסכן, תתגאו לאף אחד אין את איבורי, באג.......

פורסם

"YA BA DA BA DOOO...."

פורסם

אהמ... גם אני רוצה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים