עבור לתוכן

[שאלה] לגבי קירור מים.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, ושבוע טוב!

אני בעוד כחודשיים בעזרת השם קונה מחשב חדש, מתוכנן מעבד i5 2500k.

עכשיו, ראיתי מערכות אם קירור מים, אהבתי מאוד (לא Corsair H100 וכל החרטות, קירור קירור אני מדבר), נראה כיף ומגניב לבנייה.

עכשיו בתור התחלה אני מתכנן רק קירור מים למעבד (בתור התחלה, עד שאלמד עוד..), האם זה יהיה כל כך קשה לבנייה?

אישית אני לא כזה תותח כמו שאומרים, אני לא יודע לפרט את כל המערכת ולהרכיב מחדש וכל הדברים האלה, אבל יש לי מוח..

אני מעוניין מאוד אם תוכלו להביא לי מדריכים, ולינקים, מאמרים, וכו' על קירור מים שבאמת יועילו לקריאה, ולבסוף את המערכת עצמה שאני יצטרך.

אין בעיית תקציב (ז"א שאני לא רוצה איזה משהו שיעלה 2500, אני רוצה משהו שיהיה סביר - בינוני, לא יותר).

תודה רבה באמת לעוזרים, אני חייב את המידע הזה.

פורסם

זה לא כזה מסובך, אבל צריך לדעת ידע בסיסי של פירוק והרכבה עצמיים של המחשב והבנה כללית של החלקים ואיך הם פועלים..

קודם שב קצת על האינטרנט תלמד לפרק ולהרכיב את המחשב, אח"כ שב על המחשב שלך ותתנסה "על אמת".

בקשר לחלקים, באמת יש מבחר גדול אבל הבחירה תלויה בעיקר במארז, בשימושים ובציפיותיך מהמערכת... (OC לביצועים \ ספורט וכד')

תסתכל קצת ביוטיוב (כתוב: water cooling guide ותמצא הרבה דברים) באינטרנט (OverClock.net ועוד) ותחכים קצת.

תבוא עם דרישות ואני מאמין שהאנשים הנחמדים פה בפורום יענו לשאלותיך :)

יום טוב ;)

פורסם

בעוד חודשיים יהיו (כמו שזה נראה) מעבדים חדשים.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח אם אני יצליח לפרק את המחשב ולהרכיב אותו, בכל מקרה בזמן שקניתי אותו (מלפני שנתיים בערך) הוא בא ככה מוכן לפעולה ומאז בחיים לא הוצאתי משם דברים או נגעתי, סידור כבלים אפשר להגיד שאין, ופעם אחת הכרטיס מסך נשרף אז חברה של אמא שלי הבן שלה בא להרכיב חדש.

מכיוון שהמחשב ישן אני מפחד עכשיו להתחיל להתעסק איתו ולדפוק אותו, הוא לא טרנטה, אבל גם לא חרא..

אפשר סירטונים שאתם מניסיון אישי הצלחתם ולמדתם דרכם? יש לי זמן ללמוד (חודשיים, ואפילו יותר).. אז ככה שמתי שאני יקנה תמערכת אני יקנה אותה ב100% שאני יודע שניצלתי את התקציב בצורה מעולה.

תודה לכולם ;)

פורסם

הנה: (מסביר על הרירור בלבד ולא על המחשב) באנגלית, הוא קצת חפרן והסרטונים שלו ארוכים אבל זה עוזר:

tjs

עוד סרטון (על הרכבת מחשב באופן כללי, בחלקים) חלק 1:

פשוט לכתוב "water cooling guide" או "how to build a computer"

פורסם

לפני הכל יש לך המון מידע בסטיקי ובחיפוש לפורום, כמו כן יש המון קיטים מוכנים של חברות ידועות (XSPC וכו) שיענו על הדרישות שלך :)

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה רבה לכולם באמת!

את הסירטונים שהבאתם אני אראה כשיתפנה לי זמן כי היום זה יום עמוס.

שאלה אחת:

האם קירור מים נורמאלי, שמיועד למעבד נכון לעכשיו, יכנס למארז R3? והאם המארז שווה את המחיר? איזה מארז כדאי לי לקנות שהוא יהיה גדול ומספיק בשביל להכיל בתוכו את הקירור מים?

פורסם

אפשר להתאים כל קירור למארז..השאלה שוב היא צכנון אם הרדיאטור ישב פנים או בחוץ וכו, אבל לפני זה אתה חייב לעשות שיעורי בית..

להחליט אם אתה הולך על קירור מים בסוף, איזה ומשם להגיע לשאר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים