עבור לתוכן

|שאלות| קירור נוזלי לכלל המערכת

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין להכניס את כל המערכת לתוך מארז שאני אבנה. המארז יהיה אטום כמעט לחלוטין, רק מאוורר לכניסת אוויר והספק כוח יוציא את האוויר.

כל יתר הרכיבים אני רוצה לקרר באמצעות קירור נוזלי: מעבד, GPU, לוח אם, זכרונות (אולי).

השאלה היא איזה הספק של משאבה אני צריך, איזה מיכל ובאיזה רדיאטור כדאי לי להשתמש?

יש לשים דגש על הרעש, מערכת הקירור צריכה להיות שקטה ככל האפשר.

ניסיתי לחפש לבד באתרים, אבל ראיתי שיש ממש שוני בין הרכיבים, ואני לא רוצה לקנות משהו חזק מדי (ויקר מדי) ולא משהו חלש מדי שלא יסחוב.

תודה!

• תגובות 34
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפני הכל יש לך המון מידע בסטיקי ובפורום תריץ חיפוש קטן..

לגבי מהערכת שלך, אם תתן עוד פרטים נכול לדעת בדיוק איך לעזור, מה הגדול של המארז ? איזה רדיאטור הוא יכול להכיל ?

מה הרכיבים שיהיו ? על מנת לחשב את הצורך במערכת, כמו כן ואם אתה מחפש קירור שקט ויעיל אפשרי גם ללכת על קירור אוויר, הכל תלוי בחלוקה וכו.

פורסם
  • מחבר

חיפשתי בסטיקי, לא מצאתי יותר מדי..

מבחינת מארז, זה יהיה המינימום שאוכל לבנות, כי זה ישב בתוך אקווריום עם דגים, ואני לא רוצה שזה יהיה מפלצתי מדי..

רכיבים, כמו שאמרתי, מעבד, כרטיס מסך ואולי זכרונות ולילה אם, אבל פחות קריטי..

מה הכוונה קירור אוויר? מאווררים או קירור גז?

פורסם

לא הבנתי, אתה הולך להכניס מארז לאקווריום ? קירור אוויר=מאווררים..

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי, אתה הולך להכניס מארז לאקווריום ? קירור אוויר=מאווררים..

[/qu

אני רוצה לבנות אקוורובתוכו לשים את המכרז האטום שאבנה. אני אכניס אוויר קר רק בשביל לקרר רכיבים שלא דורשים קירור חזק.כל היתר, אני אקרר עם קירור נוזלי..

השאלה שלי היא כמה המשאבה והרדיאטור צריכים להיות חזקים ote]

פורסם

שוב, אתה הולך להכניס מארז "אטום" לתוך אקוורים ? איך תכניס אוויר אם הוא אטום ?

גם קירור מים זקוק לקירור, ישנם מאוררים על הרדיאטור שצריכים לפזר את האוויר, אתה לא יכול לאטום את כל החבילה הזאת במארז !

שוב אם תסביר באופן פטרני יות רמה אתה רוצה בדיוק ומה המטרה נוכל לעזור הרבה יותר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

בגדול, מה שאני רוצה לעשות זה לבנות אקווריום שבתוכו יהיה עוד אקווריום אטום (כמעט לחלוטין) שבתוכו ישבו רכיבי המחשב. הרדיאטור, המשאבה והמיכל ישבו מחוץ לאזור האטום של המחשב. אולי הם אפילו לא יהיו צמודים למחשב כדי לשמור על אסטטיקה.

מה שאני רוצה זה, בגדול, לשמור על המחשב קר. בגלל שאני לא יכול לאוורר את המחשב ברמה סבירה עם מאווררים (המחשב אטום כמעט לחלוטין), אז אני פונה לקירור נוזלי. הקירור הנוזלי הוא לא בשביל אוברקלוקינג, אלא בשביל קירור רגיל, אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק.

כמו שאמרתי, אני רוצה לשים בלוקי קירור על המעבד ועל הכרטיס מסך.

אני רוצה לשים גם מאיורקה שיכניס אוויר בחלק התחתון של התיבה, ומאוורר שיוציא אוויר בחלק העליון של התיבה.

יש מצב לדבר איתך בטלפון ולהתייעץ איתך? קצת קשה להסביר את זה בכתב.. אני יכול לשלוח לך את המספר קלי בפרטי..

תודה על העזרה! :)

פורסם

אתה מפספס את הנקודה, מעבר למעבד ולכרטיס מסך כלל המערכת פולטת חום אם זה לוח האם והזיכרון, אתה חייב כניסה ויציאה של אוויר.\

איך תעשה את זה ? אפשרי בהחלט על ידי תעלות אטומות שיובילו את האוויר למחוץ לאקוורים, אבל לאטום את זה ולהתקין קירור מים על המעבד\כרטיס מסך, זה לא יחזיק הרבה שכן את שאר החום ישאר סגור.

פורסם
  • מחבר

ולכן אני רוצה להתקין שני מאווררים כשאני שוקל אם לשים עוד רדיאטור במקום מאוורר כניסה כך שיכניס אוויר קר.

האם שווה להוסיף קירור ללוח אם ולזכרונות?

פורסם

שוב אני לא יודע מה המטרה שלך, אבל לרכוש קירור מים ללוח האם ולזיכרון זה לא עסק זול, כמו כן ולדעתי שתי תעלות כניסה ויציאה אמורות לפתור את העניין של הקירור.

פורסם
  • מחבר

הכוונה שזה יפתור את העניין של הקירור הפסיבי של הלוח אם והזכרונות?

מה אתה אומר על רדיאטור כמאוורר כניסה?

פורסם

מה זאת אומרת רדיאטור כמאוורר כניסה? רדיאטור משמש לקירור מה שמפזר את החום זה המאוורר על הרדיאטור אתה לא יכול לוותר על מאוורר או רדיאטור במקרה של קירור מים.

בגלל זה ולפי מה שהבנתי ממך אתה רוצה להכניס לתוך אקווריום (עם מים אני משער ;) ) עוד מארז שיהיה מחשב, עכשיו אם המארז הזה יוצמד לרציפה של האקוורים אז אתה יכול כבר שבתחתית המארז והאקווריום כבר יהיה חורי איוורור...

פורסם
  • מחבר

אני יודע שעם הרדיאטור יש מאוורר..

התכוונתי שהמאוורר כניסה יהיה רדיאטור (עם מאוורר כמובן) ככה שזה יכניס לי אוויר קר לתוך המארז.

שלחתי לך ה.פ. ראית אותה?

פורסם

זה לא יכניס לך אוויר קר, כי המאוורר יפזר את החום מהרדיאטור שמקרר את המים..מה שאומר שאוויר חם יכנס למארז..

וראיתי את ההודעה שלך, אין סיבה לגלוש מעבר לפורום, ברגע שתסביר ותתן פרטים כמו שאתה רואה נוכל לתאר ובאמת לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שאתה לא מבין את מה שאני מנסה להעביר, ולכן אני מעדיף בטלפון.

בכל מקרה, אפשר או לשים מאוורר כניסה רגיל, או שהרדיאטור שיכניס אוויר למארז יהיה התחנה הראשונה בסבב הקירור ואז הרדיאטור כניסה יהיה תמיד קר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים