פורסם 2012 במרץ 313 שנים אני רוצה לקנות דרמל וראיתי את הדרמל הזה במחיר שמתאים ליdremel 200http://www.dremel.com/en-us/Tools/Pages/ToolDetail.aspx?pid=200+Series שאלה שלי אם זה שהוא מגיע רק עם שתי מצבים יספיק לי לעבודת מודינג יחסית בסיסית?חיתוך המארז והפאנל הקדמיחיתוך פרספקסודברים בסיסיים אחריםהמצבים הם15,000 RPM35,000 RPMעוד שאלההבנתי שדרמל של חברת wolf אחרי כמה דקות של עבודה ב35,000 RPM נשרףלדרמל מקורי זה לא יקרה נכון?
פורסם 2012 במרץ 313 שנים לעבודות פשוטות וגסות כמו חיתוך זה יהיה פתרון טוב, אם אתה רוצה לבצע עבודות עדינות יותר אז אופצית המהירות חשובה.לא מומלץ לחתוך פרספקס עם דרמל בכל מקרה...
פורסם 2012 במרץ 313 שנים מחבר איזה עבודות יכולות להיות בעיתיות בגלל שאין לי את האופצית מהירות?ושים לב שרשמתי שכן יש לי שתי מהירויות15,000 ו35,000
פורסם 2012 במרץ 413 שנים נניח לשיוף, הברקה, פוליש. מהר מידי יכול לגרום לחוסר דיוק או חום רב, לאט מידי לא יעשה את העבודה.
פורסם 2012 במרץ 613 שנים אני רכשתי לא מזמן את של 'סקיל' - חברת בית של 'בוש'.280 שח כולל ציר גמיש.עדיין מוכרים את זה? ואו קנייתי את זה לפני שנים במחיר דומהדראמל מעולה, לא משתמש איתו הרבה כל כך אבל הוא עובד מצוין, מגיע עם ראשי השחזה קטנים ושונים ליתוש וכמה דיסקיות חיתוך פשוטות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.