עבור לתוכן

בעיות בהרכבת מחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני רציתי לעשות שימוש בלוח אם "חדש" שישב אצלי בניילונים ולשם כך ביצעתי שדרוג.רכשתי מעבד חדש יותר של AMD שאמור להתאים לסוקט של הלוח אם (BIOSTAR A770 A2+) אולם לאחר ההרכבה רק המאווררים מסתובבים ואין קול ואין עונה (גם לא צפצוף של המערכת שאומר שהכל בסדר,נאדה)

ניסיתי לראות מה לא בסדר,הסרתי את המעבד החדש והתקנתי את הישן יותר שבוודאי יתאים (אם נניח לחדש יידרש עדכון BIOS) הסרתי את כל הכרטיסים (על מנת לפחות שיצעק לי ע"י צפצוף ארוך או משהו דומה שאין לי זכרון). עדיין נאדה.

ניסיתי להחליף את הסוללה הקטנה (סוללת שעון מוגדלת) והוא נתן צפצוף מאד ארוך. אני שמח וטוב לב מכך שיש תקווה חיברתי כרטיס זכרון אחד בודד שאני יודע שעבד בעבר,כרטיס מסך ואת ההארדיסק.אולם כעת גם אין קול ואין עונה שוב.וגם אם אני מחזיר למצב הקודם אין חדש.

מה אתם מציעים?

תודה

ramivei

פורסם

איזה מעבד קנית?

פורסם
  • מחבר

ATHLON II X3 455 אולם על מנת לבדוק איפה נעוצה התקלה.החזרתי למעבד הישן שאמור לעבוד וגם הוא מסוג ATHLON אבל ישן יותר (לא סגור במדוייק על הדגם) הוא כפול ליבה שבכל אחת מהן משהו כמו 1.6GHZ. יש ערוץ מירק או משהו דומה שבו אפשר לקבל תמיכה ועזרה בצ'אט?

פורסם

הלוח בכלל לא תומך במעבד שקנית..

פורסם
  • מחבר

הוא תומך במעבדי PHENOM חדשים ,אמור לתמוך במעבדים בעלי סוקט AM3.

בכל מקרה אני חיברתי את המעבד הישן ואני בודק באמצעותו.בכל מקרה זה אמור לעבוד איתו (אבל לא עובד) אני מבקש עזרה בנוגע לזה. אם המעבד החדש לא יעבוד זו בעיה שלי.

פורסם
  • מחבר

הוא נקנה עבורו במקור בעבר. אם אני לא טועה

AMD ATHLON II 64 dual core 1.64GHZ (לא זוכר את המספר במדוייק)

שים לב,הלוח כן צפצף בהזדמנות אחת.כלומר יש תקווה.יש לך הצעה מה שווה לעשות?

פורסם

הלוח ציפצף אבל אמרת שזה היה רק אחרי ששיחקת עם הבטריה, אני חושב שזה קשור לזה.

תנסה לאפס את הביוס דרך הג'מפר ואז ולנסות להפעיל אותו עם המעבד הישן, ואם יש עוד זכרון אז עם זכרון אחר.

פורסם
  • מחבר

עוד חדשות

רכשתי סוללה חדשה לביוס.

חיברתי הכל והפעלתי,המחשב עלה לאחר כמה שניות.לאחר מכן ניסיתי להפעיל מחדש אולם ללא הצלחה.בפעם הזו המחשב עלה והיתה תצוגה ,וקול. (ניסיתי להפעיל מחדש כדי לראות אם זה חד פעמי וכנראה שכן)

מה דעתך?

פורסם

אתה מתכוון שה-Windows עולה?

פורסם
  • מחבר

לא אבל המסך הראשוני כן,ואפשרות לבחור הגדרות BIOS וCMOS.

יש אפשרות לשאול אתכם בIRC או משהו דומה?

פורסם
  • מחבר

חברים,אולי יש תת פורום אחר שיותר מתאים לבעיה שלי?היות וכאן לא ממש עונים.

אני חושב שהבעייה מעניינת למי שבאמת מבין.

אז תפתרו את החידה (או תטילו עליי לערוך עוד בדיקות) ותעזרו לאדם בצרה.

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים