עבור לתוכן

שאלה| נתב TL-WR1043ND שעשה לעצמו שחזור הגדרות יצרן. מה יכולה להיות הסיבה?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אז כמו שנאמר בכותרת, היום בבוקר קמתי ולהפתעתי כל הרשת בבית נפלה, אין לא אינטרנט ולא רשת. כשנכנסתי להגדרות הנתב(TL-WR1043ND) הופתעתי שהוא שוחזר להגדרות היצרן... לאחר הגדרת כל האפשרויות מחדש הכל חזר לעבוד כמו שצריך...

השאלה שלי היא - מה יכולה להיות הסיבה? לנתב מוגדרת גישה רק דרך המחשב שלי(על פי כתובת MAC) ככה שגם אם מישהו עלה על הסיסמא של הרשת הוא לא יכל להכנס לניהול הנתב(לפחות בתיאוריה).

למיטב ידיעתי אפשר לאפס את הנתב רק פיזית עם הכפתור השקוע בגב הנתב, או דרך התפריטים עצמם.

במידה וזה רלוונטי עדכנתי לפני מספר ימים את הנתב לקושחה החדשה. העדכון עבר בצורה חלקה והנתב עבד מצויין מאז.

השאלה שלי, היא מה יכולה להיות הסיבה?

אם זה חומרתית - כרגע הכל עובד פיקס ואני מחכה לראות בימים הקרובים אם יש תקלת חוזרת(ואז אני יפעיל את האחריות).

החשש שלי הוא שיש חדירה לרשת(למרות שלא ראיתי שום חיבור שלא אמור להיות בLOG בנתב) ואז אני רוצה לדעת איך למנוע את זה בעתיד...

בנתיים מבחינת אבטחה שיניתי את סיסמאת הרשת. והגישה לתפריטי הניהול בנתב היא רק דרך המחשב שלי. יש עוד משהו?

תודה!!

יוגב.

פורסם

הפסקת חשמל

פורסם
  • מחבר

לא הייתה שום הפסקת חשמל... ואם היה איזשהו קצר\קפיצה גם המחשב היה נכבה...

וגם אם הייתה הפסקת חשמל - היא לא אמורה למחוק את כל הזיכרון של המכשיר...

פורסם
  • מחבר

עדכנת את הקושחה שלו?

כמו שכתבתי בהודעה הראשית, עדכנתי לגרסאת הקושחה החדשה 4-5 ימים לפני שזה קרה... העדכון עבר ללא תקלות ועד האיפוס(וגם אחריו) אין תקלות בכלל... פרט כמובן לאיפוס :)

תודה על העזרה!!

פורסם

מקרה שקרה, יכול להיות שהעלאת גיבוי של הגדרות ישנות לאחר עדכון הקושחה במקום להגדיר אותו מחדש ולכן זה יצר באג וגרם לאיפוס,

אני מתיד מבצע הארד ריסט - מעדכן קושחה ואז מזין מחדש את ההגדרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים