פורסם 2012 במרץ 613 שנים מחבר במאמץ, במנוחה זה התדר של המנוחה (1.6 נראה לי)הבעיה היא שאני לא יכול לבטל את הטורבו אם אני משנה את המכפלה, ברגע שאני משנה את המכפלה ל-"ידני" אז האפשרות לכיבוי טורבו נעלמת ומופיעה אפשרות להגבלת מתח הטורבו וההספק..אני אנסה לבטל כל תכנית חסכון אנרגיה שאני מכיר (Speedstep זה חיסכון אנרגיה?)מה זאת אומרת "להגביל" את המכפלה?
פורסם 2012 במרץ 613 שנים ברור שברגע שתהפוך את השליטה לידני האופציה תעלם, שכן אתה שולט על זה ידני, בגלל זה שאתה מעביר את השליטה, פשוט תשים ערך עוקב, נגיד בMIN תגדיר 299 ובMAX תגדיר 300, ככה הטורבו, לא יחרוג ויהיה קבוע
פורסם 2012 במרץ 613 שנים מחבר הבעיה היא שאין מינימום ומקסימום...יש רק מקסימום לדעתי..לא ראיתי שום אופציה להגביל את הטורבו, ראיתי רק אופציה שמכוונת את המתח במצב טורבו ואת פונקציית מגבלת ההספק...
פורסם 2012 במרץ 613 שנים נתחיל מזה שתבטל את כלל הגדרות הצריכה SPEDSTEP וכו ותראה מה קורה.. כמו כן אני מציע שתריץ חיפוש על ביקורות ללוח האם שלך אני מאמין שתקבל הרבה מידע
פורסם 2012 במרץ 613 שנים אני ניתקלתי בGOOGLE במישהוא שמסביר הכול על הלוח טוב עברתי דף דף.שרק לי לא יהיו תבעיות האלה חחחחחחחואחי תודה רבה אני גם יעשה תדברים האלה בסוף עם תיכול תירשום מה עשיתה בשביל שהOC יעבוד בלוח הזה.תודה רבה אחי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.