פורסם 2002 במרץ 1723 שנים MAXBLAST תוכנת ההתקנה של MAXTOR לא עובדת במערכות מבוססות NT (לא ניסיתי זה כתוב באתר של החברה ) מה יכול לשמש תחליף טוב לXP
פורסם 2002 במרץ 1723 שנים יש לי דיסק קשיח של מקסטור כבר שנה וחצי ומעולם לא הייתי צריך את ה-MAXBLAST הזה... מה בדיוק אתה רוצה לעשות ?
פורסם 2002 במרץ 1723 שנים MAXBLAST תוכנת ההתקנה של MAXTOR לא עובדת במערכות מבוססות NT (לא ניסיתי זה כתוב באתר של החברה ) מה יכול לשמש תחליף טוב לXPהאתר שלהם לא מעודכן יש לי DX740-L ועשיתי MAXBLAST 2 והכל עובד אחלה
פורסם 2002 במרץ 1823 שנים יש לי דיסק קשיח של מקסטור כבר שנה וחצי ומעולם לא הייתי צריך את ה-MAXBLAST הזה... מה בדיוק אתה רוצה לעשות ?מה זה באמת עושה?
פורסם 2002 במרץ 1823 שנים ה-MAXBLAST הזה לא עושה שום דבר שההתקנה של XP (כשמפעילים אותה מה-BOOTABLE CD) לא יודעת לעשות שזה כולל קביעת גודל המחיצה, יצירת מחיצה ופירמוט לשיטת הקבצים שבה רוצים להתשמש.
פורסם 2002 במרץ 1923 שנים מחבר אולי כי עוד לא ניסיתי עם הMAXBAST אבל אחרי התקנה דרך הXP עם דיסק מקורי (כן זה אני ...) קיבלתי הודעה של "בעיה לקרא את הדיסק לחץ F1 כדי להמשיך "
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.