פורסם 2012 במרץ 113 שנים שלום חברים.במחשב נייח שהרעיש לי מאוד החלפתי את הספק כוח לחדש, את מאוורר המעבד לחדש ואת המאוורר מארז אחורי 8 ס"מ לחדש ועדיין מרעיש אותו דבר ואפילו יותרמהם הצעדים הבאים?איפה יש בביוס את ההגדרה שמורידה את סיבוב המאווררים לדקה (סלד)תודה לעוזרים
פורסם 2012 במרץ 113 שנים ראשית תאתר את מקור הבעייה (=המאוורר המרעיש)אם הוא מחובר ללוח, אתה יכול להשתמש בתוכנה כמו speedfan כדי לקבוע את מהירות הסיבוב.
פורסם 2012 במרץ 213 שנים מחבר המאוורר מארז מחובר לספק כוחאני רוצה לשלוט ברעש המאוורר של המעבדאתה אומר SPEEDFAN?הרעש לא מגיע מהמאוורר מארזאין הגדרה בביוס?
פורסם 2012 במרץ 413 שנים מצא מי מבין המאוורים מרעיש - יכול להיות מאוד שניקוי קל שלו יפתור את הרעשאישית אני בעד קירורים פאסיבים למיניהם - או מאוורים ממש גדולים שמסתובבים בסלד נמוך ע"מ לקבל את אותו הספק אווירבהצלחה,גבריאל
פורסם 2012 במרץ 1113 שנים מחבר ניקוי לא צריך כפי שציינתי שמתי רכיבים חדשים לגמרי ספק מאורר מעבד ומאוורר מארז.אם אני מוותר על מאוורר מארז 8 ס"מ זה מרעיש טיפה פחותלכן אני רוצה לשלוט על הסלד של מאוורר מעבד וספק כוח דרך הביוס ולא מוצא את ההגדרה
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים לגבי ספק כח אני בספק אם תאכללגבי מאוורר מעבד הוא צריך להיות מבוקר על ידי לוח האם או בקר חיצוני (ישנם חיבורים למאוורר מהספק ומלוח האם - בכדי שתועל לשלוט עליו אתה צריך שהוא יהיה מחובר לא לספק).
פורסם 2012 במרץ 1213 שנים ניקוי לא צריך כפי שציינתי שמתי רכיבים חדשים לגמרי ספק מאורר מעבד ומאוורר מארז.אם אני מוותר על מאוורר מארז 8 ס"מ זה מרעיש טיפה פחותלכן אני רוצה לשלוט על הסלד של מאוורר מעבד וספק כוח דרך הביוס ולא מוצא את ההגדרהזה צריך להיות בקטגוריה של בקרת הטמפ' בביוס.
פורסם 2012 במרץ 1313 שנים כמו שאמרו לך, תבדוק קודם כל איזה מאורר הוא זה שמרעיש. תעצור לשניות בודדות ובזהירות, עם חתיכת נייר או עם האצבע כל אחד מהמאוררים עד שתגיע למסקנה. *למיטב ידיעתי, אין סיכון בצעד הזה לרכיבי המחשב אבל תקנו אותי אם אני טועה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.