עבור לתוכן

בעיה במחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי כמה בעיות במחשב שלי שאין לי דרך לטפל בהם (למרות שניסיתי אבל ללא הצלחה), יש לי את המפרט הבא:

Intel i5 2500K 3.30GHz

6950 2GB CF

8GB RAM

במשחקים יש לי בעיה של ירידות FPS וזה לא אמור להיות ככה ושאלתי את כל מה שאני יכול רק לשאול, אכן יש בעיה ואין לי מושג איך לטפל בזה, היה לי OC שהחנות TMS עשו לי (שהזמנתי מהם את המחשב) 4.30GHz קרה משהו למחשב והביוס עשה ריסטרט לעצמו או משהו כזה וה-OC נמחק וכל שאר הדברים שהיו בביוס או משהו כזה לא זוכר בדיוק, מה אפשר לעשות? לפנות ל-TMS שיעשו לי שוב?

ואגב עוד בעיה של מסך כחול אני אצטט את הבעיה שכתבתי כאן בפורום:

ש לי בעיה מוזרה כבר הרבה זמן ואני פשוט לא יודע מה לעשות, זה התחיל מאז שהורדתי את הדרייבר הכי מעודכן שיצא ל-AMD, יש לי זוג 6950 (CF).

זה התחיל שראיתי סרטון ביוטיוב פתאום המסך ביוטיוב נהיה ירוק (המסך של הסרטון בריבוע) ואז נתקע הסאונד והמסך הגיע לכאן:

y6jfd0012yi72u4et7jv_thumb.jpg

אז לא ידעתי מה לעשות עשיתי ריסטרט והכל נמשך כרגיל עד הפעם הבאה שזה שוב קרה ועוד כמה פעמים ועכשיו זה השתנה (אבל היום זה קרה שוב).

ראיתי סרטון שוב המסך נהיה ירוק ואז הופיע לי הודעה בצד שמאל למטה:

v5n5zeecn0h29krs66pk_thumb.jpg

אז שוב המחשב נתקע :S אז עשיתי ריסטרט וכשהמחשב סיים לעלות שוב זה מה שהופיע:

oq59wl0jpdgq836vtgeo_thumb.png

היום זה קרה שוב הופיע ההודעה המחשב עבד יצאתי מיוטיוב אבל כשנכנסתי רגע אחרי שוב היה מסך ירוק ועוד פעם זה עבר לי למסך הכחול (^).

מה זה הדבר הזה?!? אי אפשר לפתור את זה?

תודה לעוזרים!

אגב היום שוב פעם ניסיתי לפתור את זה, במצב בטוח הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי אחד ישן יותר (כל הדרייברים שהיו הם התאימו אז זה בסדר) ושוב פעם היום מסך ירוק וכל שאר הפירוט בציטוט של הבעיה, מה אפשר לעשות?

ועוד בעיה שיש לי במארז כשאני עושה לו ריסטרט (בכפתור של הריסטרט) הוא מכבה את עצמו לבד ומדליק את עצמו לאחר כמה שניות שוב לבד ואז שוב מכבה את עצמו לאחר כמה שניות שזה מגיע למסך השחור ואז שוב מדליק את עצמו לבד וזהו פעמיים, מה אפשר לעשות?

אפשר פשוט ש-TMS יקחו תמחשב ויטפלו בו אצלם?

איך זה הולך המימוש אחריות? אפשר לכל התקופת אחריות לממש את האחריות נכון?

ואגב מקווה שמותר לי לדבר על זה אבל הווינדוס שלי לא חוקי אז הם עדיין יטפלו בזה?

תודה לעוזרים ומצטער שכתבתי הרבה פשוט זה הסיפור.

פורסם

בוקר טוב ,

לפי ההסברים שלך ייתכן שהבעיה היא בחומרה .

תממש את האחריות.

תנסה לפנות לTMS בטלפון - הם יסבירו לך מה צריך לעשות.

פורסם
  • מחבר

אפשר פשוט להתקשר להסביר להם את הבעיות ולשלוח להם את המחשב שיסדרו?

פורסם

למה אתה שואל אותנו ולא אותם? הרי זו החנות שממנה קנית ושם אתה מממש אחריות במקרה הצורך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים