עבור לתוכן

AMD VS INTEL

Featured Replies

פורסם

1) ליתר דיוק ההפרש במחירים בין ה-P4 ל-2500+ הוא למעלה מ-400 ש"ח ויכול אפילו להגיע ל-450, אם אתה לוקח מעבד TRAY. בכל מקרה - ה-2500+ עדיין יותר משתלם (בהרבה) מה-2500+.

2) קודם כל - זה A64 3000+, לא AXP 3000+. ומה הקשר לעזאזל "הוא לא אמור להתחרות עם ה-2.8C"??? ה-3000+ בטוח יהיה יותר משתלם ממנו... חוץ מזה שאתה לא יכול לדעת כמה הוא יעלה - אז מה שכתבת הוא רק בגדר ניחוש פרוע (ואם תשים לב תראה שכולם פה משערים שהוא יעלה בסביבות ה-1,300 - הבדל רציני).

3) עד שה-P4 2.8C ירד עוד 300 ש"ח... יש עוד זמן.

4) בהחלט כדאי לחכות ל-A64 3000+ אם הוא יעלה 1,300 ש"ח הוא בהחלט יהיה שווה יותר מה-2.8C!

5) "מילא מי שקונה עוד חצי שנה". עוד ניחוש. תבין - אתה לא יכול לדעת מתי AMD יעשו הורדת מחירים!

6) יקח עוד זמן עד שהפנטיום 5 יוצא... אתה בטח מדבר על P4 עם ליבת PRESSCOT - הם עדיין לא יצאו, ובטח יקח זמן עד שהם יצאו...

1) כן הוא יותר משתלם , אבל אם יש את הכסף קונים בכלל 2.8C ישר ולא 2.4C...

2)אני יודע שזה A64 ולא AXP תאמין לי יודע יותר טוב ממך ובהרבה..יש לי בעיות ריכוז או משהו כזה בכתיבה (כותב מאוד מהיר בטח קשור לחשיבה) ככה שאני מתבלבל בין המון מילים כדוגמה "צירים" אני אומר במקום "לאגרים" אני אומר AXP במקום A64, אני אומר כרטיס מסך במקום מעב.ד..בעיה קשה אני באמת צריך לבדוק למה זה תמיד ככה...

וה 3000+ יעלה 1500 עד 1800 שקל (בחנויות היקרות 1800 ככה) וזו לא השערה....המעבד עולה יותר מה 2.8C ככה שאין למה לחכות

3)עוד חודש וחצי מגיע Prescott 3.0GHz במחיר של 1200-1400 ש"ח (תלוי בחנות..בעיקרון מהחברה זה 180 דולר בעךר....שזה מסתכם סופית ב 850 שקל אתם תעשו את החישובים אני לא זוכר כמה זה היה בדולרים..)

4)"יש זמן"

5)יש מפת דרכים R-O-F-L

6)חודש וחצי ככה...ואם אני לא טועה הפנטיום 5 יסע בליבות החדשות שלו ליבה חדשה בשם הפרסקוט....ככה שמן הסתם הפרסקוט שייך לדור השבבים בשמות הפנטיום 5 ולא 4 (זה 90% אני בטוח)...

וד"א יצאו כמה דגמים אחדים אז אל תנחש...

אתה כזה נחשון בחיי

פורסם

השאלה שגויה מהשורש, זה בדיוק כמו לשאול:

"מה יותר טוב? Sony או Panasonic".

סוני ופנסוניק כמו AMD ואינטל הם רק חברות ולא מוצרים!

ממתי יש כזה דבר שחברה אחת עליונה על אחרת?

אז בגלל זה שואלים (או יותר חכם לחפש בגוגל) איזה מוצרים מתכוונים (במקרה שלנו: מעבדים של מחשבים ניידים, מעבדים של שרתים ולמשתמש הביתי) ולאיזה תווח מחירים.

מקסימום להשוות בין דגמים מסויימים( AhlonXP[barton]2800+ Vs. Intel Pentium4 2.4C) או בין ליבות מסוימות (Barton Vs. Northwood).

חוץ מזה, עכשיו זה עוד יותר לא קשור כשיש את הAMDים החדשים, AMD64 וOPETRON, AMD51FX מה שגורם להשוואה כזאת להיות עוד יותר לא קשורה.

מקווה שהבהרתי את העיניין.

בקשר לויכוחים שלכם "למעלה" ^^^^,

הAMD64 3000 עולה כמו P4 2.6 ומראה ביצועים של P3.2 (לפי טום, כמובן), נקודה.

ועד שיצא הפרסקוט המחיר שלו בטוח ירד כמו שמחיר הברטון ירד מ1500 ל500 שקל.

פורסם

השאלה שגויה מהשורש, זה בדיוק כמו לשאול:

"מה יותר טוב? Sony או Panasonic".

סוני ופנסוניק כמו AMD ואינטל הם רק חברות ולא מוצרים!

ממתי יש כזה דבר שחברה אחת עליונה על אחרת?

אז בגלל זה שואלים (או יותר חכם לחפש בגוגל) איזה מוצרים מתכוונים (במקרה שלנו: מעבדים של מחשבים ניידים, מעבדים של שרתים ולמשתמש הביתי) ולאיזה תווח מחירים.

מקסימום להשוות בין דגמים מסויימים( AhlonXP[barton]2800+ Vs. Intel Pentium4 2.4C) או בין ליבות מסוימות (Barton Vs. Northwood).

חוץ מזה, עכשיו זה עוד יותר לא קשור כשיש את הAMDים החדשים, AMD64 וOPETRON, AMD51FX מה שגורם להשוואה כזאת להיות עוד יותר לא קשורה.

מקווה שהבהרתי את העיניין.

בקשר לויכוחים שלכם "למעלה" ^^^^,

הAMD64 3000 עולה כמו P4 2.6 ומראה ביצועים של P3.2 (לפי טום, כמובן), נקודה.

ועד שיצא הפרסקוט המחיר שלו בטוח ירד כמו שמחיר הברטון ירד מ1500 ל500 שקל.

2.8GHz costs 1300NIS ... ::)

והפרסקוט 3.0GHz יעלה 1300 ש"ח ככה... (בשקלים 850, הוסף יבואן הוסף חנות קבל ככה 1300 ש"ח עד 1600 ביותר יקרות..)

פורסם

הA64 3000+ כבר יצא לחנויות והוא עולה בין 1400 ל 1500 שקל (תלוי איפה קונים)

הפרסקוט ככל הנראה יהיה חרא של מעבד בגלל בעיות חום נוראיות שיגיע לישראל עוד כחודשיים בהנחה שאינטל תשחרר אותם לשוק בזמן.

והיתרון ביצועים היחיד בפרסקוט הוא מטמון יותר גדול ... עדיין הוא נופל מהA64 המתחרה

פורסם

נכון להיום, המעבד הכי משתלם הוא Athlon64 3000+ (אם כמובן יש את הכסף).

הוא עולה פחות מ-1500 בפנדה שזה בערך המחיר של 2.8 של אינטל, ומראה ביצועים של P4 3.2 ולפעמים אפילו עובר את P4 3.2EE !

הנה הוכחה : http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-3000_6.html

מומלץ לקרוא את כל הביקורת, היא מאוד מעניינת.

פורסם

נכון להיום, המעבד הכי משתלם הוא Athlon64 3000+ (אם כמובן יש את הכסף).

הוא עולה פחות מ-1500 בפנדה שזה בערך המחיר של 2.8 של אינטל, ומראה ביצועים של P4 3.2 ולפעמים אפילו עובר את P4 3.2EE !

הנה הוכחה : http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/athlon64-3000_6.html

מומלץ לקרוא את כל הביקורת, היא מאוד מעניינת.

TTLY agree

פורסם

קודם כל,MISTER-G,אם אתה רוצה שיתייחסו אליך בכבוד,תן כבוד.

לגבי ההבדל בין אינטל וAMD,ההבדלים במציאות בין BARTON 2500 וP4 2.6C הם כ"כ קטנים,ככה שזה בעצם שאלה של העדפה אישית.

נכון שההבדל ביניהם הוא "רק" 300 ש"ח,אז בוא ואגלה לך סוד קטן,ב300 שקל אפשר לשדרג למעבד גראפי יותר טוב,לעבור לצורב DVD (אמנם פשוט) במקום CD-RW,לשדרג זכרון,ובו' וכו' וכו'...

בנוגע לפרסקוט,הוא לא יוצא כ"כ בקרוב,יש לו בעיות חום אדירות,והכי גרוע,אם יש לך לוח אם עם הצ'יפסט הכי חדש של אינטל (875P),לגמרי לא בטוח שהפרסקוט יעבוד עם הלוח אם שלך.

נכון להיום,המעבדים של AMD נותנים יותר תמורה עבור המחיר שאתה משלם,אם זה הBARTON 2500 לעומת הP4 2.6Cאו הA64 3000 לעומת הP4 2.8C.

נ.ב. עד שהפרסקוט יצא ויקלט כמו שצריך בשוק ייקח זמן,אותו דבר נכון גם לגבי AMD עם סוקט 754 שיכול להיות שיילך מהעולם וסוקט 940 שיהפוך ל939...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים