עבור לתוכן

אולטראבוק עם מסך 15 אינטש

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קראתי באיזה אתר שקיים אולטראבוק עם מסך 15 אינטש אבל לא מצאתי באף חנות ,

אשמח לדעת אם קיים בכלל ואם כן איפה אפשר להשיג אותו.

תודה

חזי

פורסם

אולטרה-בוק זה שם כולל לניידים קטנים וקלים, לרוב 13" ומטה ובמשקל של נטבוק, שדחפו בהם חומרה חזקה לגודלם. השאלה שלך לא מובנת.

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי נכון אולטאבוק זה שם שאינטל נתנה למחשבים במשקל נמוך שיתחרו במקבוק איר,

אם תחפש בגוגל אוטראבוק 15 תראה שיש כתבות שלפחות 3 חברות אייסר סמסונג ואסוס מוציאות דגמים של אולטראבוק עם מסך 15 אינטש, אני מעוניין לרכוש מחשב עם מסך 15 אינטש שיהיה קל ככל האפשר ולכן חיפשתי בכמה חנויות איביי אמזון בסט ביי וB&H ולא מצאתי.

השאלה שלי אם מישהו יודע אם היה שינוי בתוכניות של החברות הנ"ל או שאכן יצא לשוק מחשב כזה ואני לא חיפשתי במקום הנכון .

מקווה שעכשיו זה יותר ברור :-)

פורסם
  • מחבר

כן, אני פשוט לא מת על לנובו מעדיף אסוס או סמסונג אבל זה הכיוון, תודה.

פורסם

אין עדיין חיה כזאת בשוק. יש לדעתי משהו דומה בפיתוח (אייסר לדוגמה) אבל עדיין לא לרכישה וגם לא צפוי להיות בזמן הקרוב.

הנייד הכי קרוב לדרישה שלך, זה אולטה בוק בגודל 14 אינצ' כמו סמסונג סדרה 5 (שגם הוא עדיין לא משווק) או ה-u400 של לנובו שקצת עבה מאולטה בוק "סטנדרטי"

עוד אפשרות הוא ה-U44SG של אסוס, מחשב נייד קלאסי עם מאפיינים חיצוניים שמתקרבים למידות של אולטרה בוק

פורסם
  • מחבר

תודה אני לא לחוץ בזמן, אני מתכנן לקנות באיזור פסח ז"א בתחילת אפריל בארה"ב מקווה שעד אז יצאו לשוק עוד כמה דגמים.

אישית אני לא אוהב את לנובו מעדיף את אסוס, ראיתי את המחשב באתר של אסוס אבל לא מצאתי אותו בEBAY או AMAZON

הסמסונג גם יכול לבוא בחשבון שמעתי שהם מחשבים מצויינים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים