עבור לתוכן

בעיה בסאונד של ה HDMI

Featured Replies

פורסם

היי

לוח אם GA-MA78GM-US2H

כרטיס מסך מובנה ATI Radeon HD 3200 Graphics

כרטיס קול Realtek High Definition Audio

ATI HDMI Audio

כמו שאפשר לראות בקובץ המצורף,אני לא מצליח לראות את HDMI AUDIO במאפייני השמע.

הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייברים של הסאונד .התקנה כוללת של כל ה CCC... שום דבר.

ניסיתי גם דרך האשף של CCC .שום דבר שם לא מתייחס לסאונד.

אני כבר לא יודע מה לעשות מעבר לזה. אודה לכם מאד על כל עזרה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

כבל הHDMI מחובר לטלויזיה עובדת? הגדרת פיצול מסכים?

די בטוח שהHDMI יהיה זמין רק כצריך אותו, מה שאומר שאתה צריך לחבר את הכבל אל הטלויזיה, להפעיל אותה, להגדיר פיצול מסכים ואולי גם תצטרך לנגן סרט ורק אז הוא יהפוך לזמין.

נסה את זה.

פורסם

טעות..

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין את זה.

הכבל כן מחובר לטלוויזיה והגדרתי פיצול מסכים.אני רואה את המחשב בטלוויזיה ומנגן איתו סאונד.רק לא שומע ברמקולים של הטלוויזיה אלא באלה של המחשב .

פורסם

נסה לשנות את ההגדרות בdecoder של הנגן שלך... יכול להיות ששם זה יופיע משהו כמו זה:

http://public.sn2.livefilestore.com/y1p_huGnHOI8AvENYiXTzxDTYhUt2UE7iRqyL7gMg9x37w9JA-sI-oluPheVyuDyqTqHT76aYQRqCf6rqk4THvE6g/mpc-hc_option_playback_output.jpg

אתה רואה שיש שם מספר אפשרויות להתקני סאונד, נסה לבדוק דבר כזה

ומה הכוונה מנגן סאונד? ספציפית עדיף שתנגן וידאו כלשהו עדיף רב ערוצי לדעתי, ותגדיר את המקודדים למינהם להוציא סאונד דיגיטלי.

פורסם
  • מחבר

היי יוסי.

תודה על התגובה שלך.

אתה לא חושב שאני אמור לשמוע בטלוויזיה רק אם אני מגדיר במאפייני השמע את הכרטיס של ה-HDMI ,בלי קשר לנגן או כל אפליקציה אחרת?

במקום אחר ראיתי שזה פשוט מה שצריך לעשות ואז כל מה שמנגן במחשב מושמע דרך הרמקולים בטלוויזיה.

לגבי ניגון סאונד שציינתי ...התכוונתי שהפעלתי לדוגמא קליפ ביוטיוב או שיר ב-ווינאמפ...

בתחילת השרשור צירפתי קובץ תמונה של מאפייני השמע ומנהל ההתקנים,שמסביר את הבעיה.

פורסם

מה שאתה מתאר יעבוד במצב אידיאלי, אבל זה לא המצב אז אתה צריך לחפש חלופות...

בכל אופן, האמת שאני לא יודע לעזור לך הרבה מעבר, ואצלי המצב זהה, גם אצלי היציאת סאונד הזו לא מופיעה בהגדרות שמע, אבל אצלי לא מחוברת טלויזיה אז...

מה שאני ממליץ, תפנה לתמיכה של AMD, הם יעזרו לך מהר.

פורסם

אני לא יודע איך זה ב ATI אבל ב NVIDIA שלי ברגע שאני מחבר את הכבל HDMI לכרטיס מסך ומגדיר פיצול מסכים

באופן אותומטי המחשב מגדיר את הכרטיס קול של הכרטיס מסך כברירת מחדל וכל מה שאני מנגן לא מושמע דרך הכרטיס קול הרגיל אלה דרך הכרטיס קול של הכרטיס מסך (לכבל ה HDMI) נסה להפעיל מחדש את המחשב אולי זה יועיל (כאשר הכבל כבר מחובר ומוגדר פיצול מסכים)

פורסם

ב-ATI יש דריבר HDMI-ATI AUDIO , וזהו התקן עצמאי בכרטיס מסך. הקול מעובד בכרטיס מסך. כלומר שאתה צופה סרט הכרטיס מקבל נתונים דיגיטלים לסאונד הכרטיס עושה המרה לפורמט HDMI . כלומר גם ללא כרטיס מסך מותקן במחשב אמור לשמוע קול בTV כול עוד מותקן הדריבר.

צלם את מנהלי ההתקנים , ואתה תיראה שה דרביר הנ"ל בסימן קריאה

פורסם

אם כך אני רוצה להגיד לך משהוא:

בכרטיסים החדשים (כרטיסי מסך) יש כרטיס קול מובנה שמעביר את הקול

בכרטיסים היותר ישנים אין, צריך לחבר בעזרת כבל שאני לא כל כך זוכר את השם שלו

ממנו לכרטיס מסך כדי שיהיה לך קול ביציאת DVI \ HDMI האם יש לך כבל כזה שמחובר מהלוח אם לכרטיס מסך?

פורסם

מוטי אתה עושה סלט.

בכרטיסים קול הישנים היתה אפשריות לחיבור אנלוגי לכונן CD או התקן אחר.

בכרטיסי מסך אין כרטיס קול מובנה. בHDMI זאת העברה דיגיטלית של מידע הקול.

בדיוק כמו קובץ MP3 .

פשוט הכרטיס מסך עובד בפרוטוקול העברה HDMI וכך תיקשרות הקול עוברת

פורסם
  • מחבר

יוסי,תמיכה של AMD?טלפונית או דרך האתר? תוכל ליידע אותי קצת יותר,אם אפשר עם לינקים?

מוטי, ראיתי כבר שב NVIDIA זה הרבה יותר פשוט.

עשיתי כבר את הפעולות שהצעת.לא עזר.

לגבי הכבל שהתכוונת...אתה מתכוון לזה?->http://www.cable.co.il/sg_product~550372~40~72.htm

כי אם כן,זה לא רלוונטי כי הכניסה הזאת שבטלוויזיה מתייחסת ליציאת ה-PC שבטלוויזיה ולא ליציאת ה HDMI שאני נמצא בה.כך שהסאונד לא יישמע.

אורן,תסתכל בתחילת השרשור.צירפתי תמונה של מנהל ההתקנים. ה ATI HDMI AUDIO מותקן טוב דווקא.

הבעיה המרכזית והיחידה לדעתי היא,למה כרטיס הקול ATI HDMI AUDIO לא מופיע במאפייני השמע.

פורסם

כי אני חושב שהHDMI איני כרטיס קול.

זה רק פורמט להעברת קול, ואם הATI מותקן זה אמור לעבוד.

השאלות:

האם חיברת עם אותו כבל ממיר TV עם יציאת HDMI ושמעו קול, אם כן זה צריך לעבוד גם כן במחשב.

אז נכון שזה קצת שונה מחלונות 7, אבל תאמת לא ניסיתי לראות וידאו בHDMI עם מערכת XP. גם לי יש כרטיס מסך ATI

פורסם

דיברתי על הכבל הזה:

post-82476-1228928100_thumb.jpg

הכבל הזה מתחבר לכרטיס מסך ולכרטיס קול של הלוח אם.

אבל לא נראה לי שזה רלוונטי בשבילך כי יש לך כרטיס מסך מובנה והוא גם מסוג ATI..

אתה בטוח שהכרטיס מסך שלך תומך הבעברה של וידאו וגם קול? זה עבד לך פעם בעבר?

פורסם

זה כרטיס מובנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים