עבור לתוכן

שידרוג למאוורר של Xigmatek

Featured Replies

פורסם

קניתי את הscythe grand-kama-cross

והמאוורר שמקבלים איתו משעמם ודיי פשוט..אז חיפשתי מאוורר ברחבי הרשת והיה קשה מאוד למצוא משהו יפה במידה הזאת

עד שלבסוף מצאתי את ה

Xigmatek 140mm XAF 140mm PWM Orange LED Case Fan : XAF-F1453

איך הוא נחשב? מאוורר טוב? אני לא מכיר את החברה..לא ראיתי שבארץ מוכרים אותם בכלל(הזמנתי מאייבי מאנגליה)

זה לפני

14022012275.jpg

וזה אחרי

29022012278.jpg

29022012279.jpg

פורסם

החברה די מוכרת בעקבות קירורים וכו..בארץ קצת פחות כי פשוט לא מיבאים אותם באופן סדיר\גדול..

בכל מקרה תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקי.. לא ידעתי כי באמת לא מביאים אותם

אבל ניראה לי שהוא דיי שקט והוא לוקח דיי הרבה אוויר איתו

ממש יצא יפה .. :)

חבל שscythe מההתחלה לא מביאים אותו עם מאוורר עם צבע ועם לדים(לא מבין מה הקטע שלהם לא לייצר מאווררים יפים :silly: )

למי שמעניין אותו..זה יצא עסק דיי יקר בגלל שזה בליש"ט וגם בגלל עלות המשלוח היקרה זה יצא הכל היחד כמעט 140

אבל לדעתי זה שווה זה ניראה ממש יפה ובגלל שהמאוורר הזה דיי גבוה אז הלדים מאירים את החלון של הדלת..

זה למי שמעוניין..

http://www.ebay.com/itm/Xigmatek-140mm-XAF-140-120mm-PWM-Orange-LED-Case-Fan-XAF-F1453-/220874487261?pt=Computing_ComputerComponents_Fans_Heatsinks_SR&hash=item336d2535dd

פורסם

חבל רק שהקירור הזה מסתיר את כל היופי של הלוח אם :silly: איזה לוח זה?

תתחדש!

פורסם

לא מפריע לך מערכת כזו בפחון כזה?

פורסם
  • מחבר

לא מפריע לך מערכת כזו בפחון כזה?

מה זאת אומרת?

תסביר? :s05:

פורסם

פחון = מארז ג'נרי ופשוט.

פורסם
  • מחבר

חבל רק שהקירור הזה מסתיר את כל היופי של הלוח אם :silly: איזה לוח זה?

תתחדש!

זה לוח :ASROCK FATAL1TY P67 PROFESSIONAL :)

כן זה גם מפריע לי שלא כל כך רואים אותו..מצד שני הקירור הקודם שהיה קצת יותר קטן "V1" גם הסתיר..

בכלל כל הקירורים של היום זה מפלצות הצורת רדיאטור "MUGEN לדוגמא" אבל לא היה לי איפה לשים קירור מים וגם לא רציתי להיכנס לסיבוך הזה..

פחון = מארז ג'נרי ופשוט.

עניין של טעם אני חושב... בסך הכל כל המארזים זה סך הכל קופסא מפח..(במיקרה הזה הוא מאלומיניום דווקא..ובדקתי..לא מתמגנט ואין צליל כמו ברזל)

הוא יפה לדעתי למרות שהחלוקה פנימית לא הכי נוחה(שהספק למעלה..) אבל סידרתי כמה שאפשר וגם הבאתי ספק מודולרי כדי לצמצם בחוטים מיותרים...(סך הכל יש לי HD אחד..אז ככה שאין בעיה)

ניראה לי מה שהכי מכער ומפריע וסותם סירקולציה במארז זה הכבל IDE שמחובר לצורב..

אני מתלבט בין אם להזמין לו כבל IDE מגולגל או להחליף את הצורב לSATA

כי זה צורב כמעט חדש בן שנה וחצי בסך הכל וצרבתי בו אולי 20 דיסקים(כי היום מי משתמש..הוא רק באמת להתקנות פירמוטים ולקריאת דיסקים לעיתים נדירות..)

רעיון נוסף הוא להוסיף קתודות ולשים קרוב ללוח כדי להדגיש אותו

אשאלה איזה ואיזה צבע(אני חשבתי על אדום כי כל המארז והמאווררים בצבעים של שחור ואדום חוץ ממאוורר PCI אחד שאני עוד לא החלטתי אם לבטל אותו או פשוט לבטל לו את הלדים הכחולים המגעילים האלה חח) מה אתם אומרים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים