פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים שלום,לפני כמה ימים קניתי את IHP 120 שלי. אני לא יודע בדיוק איך לסדר את ה ID3 Tags , ניסיתי להשתמש בכל מיני תוכנות לעריכה, אבל לא ממש הצלחתי להשתמש בהן...יוצא מצב שלמשל יש לי שיר של alice in chains נגיד would מהאלבום dirt אז כתוב לי את כל המידע הזה בשם השיר : alice in chains - dirt - would , ככה שממש קשה לי למצוא שירים בנגן, אני רק שמתי בתיקיות שלי אמן וככה אני בוחר את השירים לפי אלבומים, אבל אני רוצה שב title יהיה כתוב רק שם השיר...מישהו אולי יכול להגיד לי מה הדרך המומלצת לבצע זאת?תודה!
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים מחבר אני יודע... וככה אני עובד.אבל למשל אני נכנס לalice in chainsואז לdirt אז הרשימת שירים ניראית ככהalice in chains - dirt - them bonesalice in chains - dirt - dam that riveralice in chains - dirt - rain when i diealice in chains - dirt - sickmanalice in chains - dirt - roosteralice in chains - dirt - junkheadוכדומה...אבל המכשיר עושה לשם של השיר scroll רק כאשר השיר מסומן, ככה שאם אני מסתכל על הרשימה, מה שאני רואה זה:alice in chains - dirt - ...alice in chains - dirt - ...alice in chains - dirt - ...וכדומה...אני יעדיף פשוט לראות את השם של השיר, אני גם ככה יודע באיזה יוצר ואלבום אני נמצא :-\
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים הוא לא אמור להראות את שמות הקבצים?ואם זה השם של הקובץ תעשה פשוט01 - WOULD02 - THEM BONESוכו וכו
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים i`v bought this player too, and i`m happy as hell... how much it cost u by the wayanyway to ur Q, u dont have a choice but to use a ID3 editing software, and change ur ID3`ssome prog do it automaticly, some u`ll have to do menually song by song, u just have to choose the right onetry posting a thread in the software forum, they will probably help uMEZEL TOV!
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים אני יודע... וככה אני עובד.אבל למשל אני נכנס לalice in chainsואז לdirt אז הרשימת שירים ניראית ככהalice in chains - dirt - them bonesalice in chains - dirt - dam that riveralice in chains - dirt - rain when i diealice in chains - dirt - sickmanalice in chains - dirt - roosteralice in chains - dirt - junkheadוכדומה...אבל המכשיר עושה לשם של השיר scroll רק כאשר השיר מסומן, ככה שאם אני מסתכל על הרשימה, מה שאני רואה זה:alice in chains - dirt - ...alice in chains - dirt - ...alice in chains - dirt - ...וכדומה...אני יעדיף פשוט לראות את השם של השיר, אני גם ככה יודע באיזה יוצר ואלבום אני נמצא :-\אצלי הוא מראה את שם הקובץ....כלומר איך שהוא רשום במחשב...כנראה זה מה שרשום לך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.