עבור לתוכן

בעיה בדיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

צהריים טובים ,

יש לי חשד שבמחשב הנייח שלי יש בעיה בהארד דיסק אבל העניין הוא שניתקתי דיסק קשיח ממחשב אחר שעבד כמו שצריך וחיברתי אותו למחשב שלי אבל הוא לא עובד הוא מגיע לבוט הוינדוס והמחשב מפעיל את עצמו מחדש וזה קרה עם שני הארד דיסקים שבטוח עובדים ולא תקולים ...

מה יכולה להיות הבעיה ??

תודה

פורסם

זה לא אומר יותר מדי.

אני אסביר - זה שהבאת דיסק אחר ממחשב אחר שאינו מצליח גם להעלות מערכת הפעלה - לא אומר יותר מדי - כי יכול להיות שהוא לא מצליח להעלות מערכת הפעלה מכיוון שהחומרה הבסיסית בין המחשבים שונה (מעבד\זיכרון\בקר וכיוב' - מה שנקרא HAL שונה).

תבדוק ככה - ראשית בדוק את הדיסק הקשיח עם כלי בדיקה - עדיף של היצרן - לחלק מהיצרנים יש כלים יעודיים לבדיקת הדיסק

תבדוק את המחשב - תעלה את המחשב בעזרת LIVECD - אני משתמש ב-LIVECD של חלונות - תענוג

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

איך אפשר לבדוק עם כלי בדיקה ?? דרך BOOT ??

פורסם

ערב טוב ,

לבדוק דיסק קשיח אתה יכול עם MHDD (מדריך בחתימה שלי), אבל אני לא בטוח שהבעיה שלך בדיסקים.

פורסם
  • מחבר

מה זה יכול להיות לפי דעתך ?? בורד ?? כיי זה מוזר שהם עובדים פיקס במחשב אחר אבל במחשב הזה לא עובדים ..... מגיעים עד ללוגו של הטעינה והופ המחשב מופעל מחדש

עדכון יש לי 2 XUNC

אני אגיד לכם למה אני חושב שזה ההארד דיסק , כי לפעמים הוא מסרב להיכנס לוינדוס ורושם לי אין הארדיסק זה יכול להיות זה ?

פורסם

שלום,

מערכת הפעלה שלקחת ממחשב אחר יחד עם דיסק קשיח לא אמורה לעלות.

מה הבעיה המקורית? למה התחלת להחליף דיסקים?

:)

פורסם

אחרי הפוסט תלחץ F8 ותבחר באפשרות שהמחשב לא יבצע אתחול מחדש במקרה תקלה. ותרשום איזה קוד שגיאה יש במסך הכחול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים