פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים האם זה הגיוני שהמחשב שלי קיבל 890 ניקוד?? המפרט שלי הוא1000 AMDRAM 4483d card : G force 3 TI 200אאחרי אוברקלוק..והתוצאה שקיבלתי היא890 האם זה הגיוני?הבדיקה עוד נערכה ברזולוציה של800 על 600אני לא מבין זה נמוך מאוד .. האם זה הגיוני?
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים יש המצאה חדשה שנקראת ORB שם אנשים מעלים את התוצאות שלהם לרשת ואתה יכול להשוות את הציון שלך עם ציון של אחרים עם מפרט כמו שלךבכל מקרה, הציון הזה מאוד הגיוני בשבילך
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים חלס כבר עם הORB הזה !לא כולם רוצים להרשם, ולא לכולם זה נוח, ולא כולם מבינים איך להשתמש בזה, ולא תמיד אפשר לדעת אם נעשה אוברקלוק או לא, ולא תמיד הכל!!רק בפורום הזה כל היום תעשה חיפוש, לך לORB, לך לגוגל, לך לנענע, יאללה, בואו נסגור את האתר, ונתן לינקים למקורות שאלו שאלה דומה בפורום בהחלט אחד המכובדיםhttp://www.hardforum.com/showthread.php?s=3179918f2fad279d024e56f89765992d&threadid=706941ניתן לראות שאין זיבולי שכל וספאם כמו " לך orb " גם בNFHQ יש ת'רד תוצאות, ובכל פורום אחר מכובד לא פחות מזה, תפסיקו כבר, ותתנו למנהלי הפורומים ולמנהלים להחליטכל משתמש ניהיה לי פה צדיק יש לך תשובה תענה, אין לך תחפף, מונה הודעות מטופש.. תמצאו חים, במקום ללכת לאיזה מסיבה מעלים לי הודעות באיזה פורום ברשת האינרנט.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים קודם כל תרגע, תנשום עמוק ותסתום את הג'ורה שפתחת עלי.לעומתך אני נתתי לו תשובה לשאלה שלו וגם הפניתי אותו למאגר המידע ששם הוא יוכל להשוות עם משתמשים אחרים.לא נאה לך? מעניין לי תתחת. אם אתה לא מתכוון להועיל לדיון הזה באיזושהי צורה אז כדאי שלא תגיב בכלל.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים שמעת את השם "ערן" בהודעה שלי? ??? אתה צריך להפסיק עם הספאם, כל הודעה שנייה שלך זה תעשה חיפוש ובסגנון, אתה לא מנהל ואתה חייב להבין את זה.. אתה מצחיקאם אתה כל כך אוהב להסביר את החוקים ולנסות לאכוף, תבקש להיות מודר, אתה דיי טוב בזה ברצינות.. הנה אפילו אני ממליץ עלייך שיש לך את כל הזמן הזה להכנס לכל ת'רד ולראות מה לא בסדר, זה מודר טוב. משתמש= קורא את החוקים, עוזר ונעזר.מנהל= אחרי על עניין המשמעת והסדר.אבל כל עוד אני לא רואה סימן של מנל מתחת לשם שלך, תעשה חישוב קטן ותראה מה זה אומרשבוע טובעכשיו מספיק, רוצה לדבר בוא לפרטי.ואם אתה רוצה למדוד תוצאה של כרטיס כזה, עדיף שתעשה את זה בגרסאת 2001, כי ב2003 זה יותר משחק על DX9 ולא בדיוק ביצועים של כרטיס כזה..
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים אין שום קשר בין העובדה שאני לא מודר לבין העובדה שאני יכול להפנות בנאדם למאגר מידע או להמליץ לו על חיפוש.אני משתמש בדיוק כמוך ואם אני רוצה לעזור למישהו בדרכי - זכותי.שים לב שלא שלחתי אותו לORB בלבד אלא גם נתתי לו תשובה לשאלה שלו. הORB הוא כלי שימושי שיכול לעזור לו גם בהמשך והוא לא יצטרך להיות תלוי באחרים.שמעת את השם "ערן" בהודעה שלי? אז למי עוד פנית בתראד הזה ???
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים בכלליות, גם למודרים של הפורום הזה, וגם למבקרי פורום גרפיקה.2 הצעות1. פורום בנצ'מרקינג שיכול להיות מפוצץ בתוצאות אוברקלוק וכו'... 2. לפתח דיון על שאלות מהסוג הזה.. לא לגמור אותם בריזולט בראוסרפורום בנצ'מרקינג זה פצצה, במיוחד לקהילה כזאת.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים דבר ראשון איפה זה בכלל ה ORB הזה... איפה יש קישור אליו ואיך הייתי מוצא אותו מבלי לשאול אותכם למשל?דבר שני הוא מה יעשו משתמשים חדשים פה שהם למעשה חסרי אונים מאיפה הם ימצאו בדיוק את ה "ORB" הזה? ד"א הצעה לדעתי מעולה mike
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים שני דברים. קודם כל EranMor, באמת זה יהיה יותר נוח אם תתן קישור לORB כל פעם שאתה כותב את זה. דבר שני, MIKE, הוא עושה את זה כדי שיהיו פחות דיונים סתמיים בפורום ושהרמה של הפורום תעלה, הוא לא עושה את זה כי הוא רוצה "לשחק אותה" מנהל או משהו כזה... אז לא צריך לריב על זה, אפשר להגע לפשרות גם בלי להתעצבן....
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים mike צודק במאה אחוז!בחיים שלי לא ראיתי ב http://forums.extremeoverclocking.comאו בכל אתר עם כבוד שטויות כמו "למה אתה לא עושה חיפוש בפורום" או "דנו על זה כבר הרבה פעמים ואני לא יגיד את זה שוב"תענו תענו אל תענו תחפפו!
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים DAMN you kids... צריך לעשות פה בייביסיטר 24 שעות?א. הלינק לאורב - ORB . אתה יכול להרשם שם אבל את התוצאות אתה שולח ע"י כניסה לאתר דרך הלינק שתתן לך התוכנהב. mike, אם אתה כותב הודעה לפתוח תפיק תועלת ממנה ותעזור למשתמש במקום להטיף מוסר (שזה בעצם מה שאתה מתלונן שאחרים לא עושים ואתה רק הפכת את זה לוויכוח)לפי דעתי הציון לא כל כך רע, אולי אפשר לשפר אותו עם הדברים הרגילים של דרייברים מעודכנים לכל המערת וכו' אבל אם מפרטים חזרים יותר כמו שלי מקביל באיזור ה1500 אז אין הרבה מה לשפר, חוסר התמיכה של הכרטיס בDX9 מוריד המון נקודות.נ.ב הודעות שימשיכו את הריב בת'ראד הזה ימחקו
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים מחבר אני קצת מבולבול על המחשב שלי פועל Directx 9 כלומר התקנתי את זה.. מה שאתה אומר זה שבגלל השהכרטיס שלי לא תומך .. מה שאני לא מבין כי הוא מריץ את כל המשחקים בdirectx 9אז הביצועים נמוכים?כלומר מה שעליי לעשות זה להתקין directx 8?ובקשר לזה שאני אבדוק את הכרטיס ב3dmark 2001הוא נותן לי שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל הוא אומר לי שהוא מריץ את התוכנה הזאת רק ב directx 8 אז אני לא מבין...? :-\
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים אני קצת מבולבול על המחשב שלי פועל Directx 9 כלומר התקנתי את זה.. מה שאתה אומר זה שבגלל השהכרטיס שלי לא תומך .. מה שאני לא מבין כי הוא מריץ את כל המשחקים בdirectx 9אז הביצועים נמוכים?כלומר מה שעליי לעשות זה להתקין directx 8?ובקשר לזה שאני אבדוק את הכרטיס ב3dmark 2001הוא נותן לי שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל הוא אומר לי שהוא מריץ את התוכנה הזאת רק ב directx 8 אז אני לא מבין...? :-\תתקין או לא, לכרטס שלך אין את האפשרות להפעיל את האפקטים של DX9.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.