עבור לתוכן

תוצאה ב 3DMARK 2003

Featured Replies

פורסם

האם זה הגיוני שהמחשב שלי קיבל 890 ניקוד??

המפרט שלי הוא

1000 AMD

RAM 448

3d card : G force 3 TI 200

אאחרי אוברקלוק..

והתוצאה שקיבלתי היא

890 האם זה הגיוני?

הבדיקה עוד נערכה ברזולוציה של

800 על 600

אני לא מבין זה נמוך מאוד .. האם זה הגיוני?

פורסם

יש המצאה חדשה שנקראת ORB שם אנשים מעלים את התוצאות שלהם לרשת ואתה יכול להשוות את הציון שלך עם ציון של אחרים עם מפרט כמו שלך

בכל מקרה, הציון הזה מאוד הגיוני בשבילך

פורסם
  • מחבר

אוקי אני אבדוק... :-X

פורסם

חלס כבר עם הORB הזה !

לא כולם רוצים להרשם, ולא לכולם זה נוח, ולא כולם מבינים איך להשתמש בזה, ולא תמיד אפשר לדעת אם נעשה אוברקלוק או לא, ולא תמיד הכל!!

רק בפורום הזה כל היום תעשה חיפוש, לך לORB, לך לגוגל, לך לנענע,

יאללה, בואו נסגור את האתר, ונתן לינקים למקורות

שאלו שאלה דומה בפורום בהחלט אחד המכובדים

http://www.hardforum.com/showthread.php?s=3179918f2fad279d024e56f89765992d&threadid=706941

ניתן לראות שאין זיבולי שכל וספאם כמו " לך orb " גם בNFHQ יש ת'רד תוצאות, ובכל פורום אחר מכובד לא פחות מזה,

תפסיקו כבר, ותתנו למנהלי הפורומים ולמנהלים להחליט

כל משתמש ניהיה לי פה צדיק

יש לך תשובה תענה, אין לך תחפף, מונה הודעות מטופש..

תמצאו חים, במקום ללכת לאיזה מסיבה מעלים לי הודעות באיזה פורום ברשת האינרנט.

פורסם

קודם כל תרגע, תנשום עמוק ותסתום את הג'ורה שפתחת עלי.

לעומתך אני נתתי לו תשובה לשאלה שלו וגם הפניתי אותו למאגר המידע ששם הוא יוכל להשוות עם משתמשים אחרים.

לא נאה לך? מעניין לי תתחת.

אם אתה לא מתכוון להועיל לדיון הזה באיזושהי צורה אז כדאי שלא תגיב בכלל.

פורסם

שמעת את השם "ערן" בהודעה שלי? ???

אתה צריך להפסיק עם הספאם, כל הודעה שנייה שלך זה תעשה חיפוש ובסגנון, אתה לא מנהל ואתה חייב להבין את זה.. אתה מצחיק

אם אתה כל כך אוהב להסביר את החוקים ולנסות לאכוף, תבקש להיות מודר, אתה דיי טוב בזה ברצינות.. הנה אפילו אני ממליץ עלייך שיש לך את כל הזמן הזה להכנס לכל ת'רד ולראות מה לא בסדר, זה מודר טוב.

משתמש= קורא את החוקים, עוזר ונעזר.

מנהל= אחרי על עניין המשמעת והסדר.

אבל כל עוד אני לא רואה סימן של מנל מתחת לשם שלך, תעשה חישוב קטן ותראה מה זה אומר

שבוע טוב

עכשיו מספיק, רוצה לדבר בוא לפרטי.

ואם אתה רוצה למדוד תוצאה של כרטיס כזה, עדיף שתעשה את זה בגרסאת 2001, כי ב2003 זה יותר משחק על DX9 ולא בדיוק ביצועים של כרטיס כזה..

פורסם

אין שום קשר בין העובדה שאני לא מודר לבין העובדה שאני יכול להפנות בנאדם למאגר מידע או להמליץ לו על חיפוש.

אני משתמש בדיוק כמוך ואם אני רוצה לעזור למישהו בדרכי - זכותי.

שים לב שלא שלחתי אותו לORB בלבד אלא גם נתתי לו תשובה לשאלה שלו. הORB הוא כלי שימושי שיכול לעזור לו גם בהמשך והוא לא יצטרך להיות תלוי באחרים.

שמעת את השם "ערן" בהודעה שלי?

אז למי עוד פנית בתראד הזה ???

פורסם

בכלליות, גם למודרים של הפורום הזה, וגם למבקרי פורום גרפיקה.

2 הצעות

1. פורום בנצ'מרקינג שיכול להיות מפוצץ בתוצאות אוברקלוק וכו'...

2. לפתח דיון על שאלות מהסוג הזה.. לא לגמור אותם בריזולט בראוסר

פורום בנצ'מרקינג זה פצצה, במיוחד לקהילה כזאת.

פורסם

דבר ראשון איפה זה בכלל ה ORB הזה... איפה יש קישור אליו ואיך הייתי מוצא אותו מבלי לשאול אותכם למשל?

דבר שני הוא מה יעשו משתמשים חדשים פה שהם למעשה חסרי אונים מאיפה הם ימצאו בדיוק את ה "ORB" הזה?

ד"א הצעה לדעתי מעולה mike

פורסם

תרגיעו זה לא התר'ד שלכם,תריבו בפרטי...

פורסם

שני דברים.

קודם כל EranMor, באמת זה יהיה יותר נוח אם תתן קישור לORB כל פעם שאתה כותב את זה.

דבר שני, MIKE, הוא עושה את זה כדי שיהיו פחות דיונים סתמיים בפורום ושהרמה של הפורום תעלה, הוא לא עושה את זה כי הוא רוצה "לשחק אותה" מנהל או משהו כזה...

אז לא צריך לריב על זה, אפשר להגע לפשרות גם בלי להתעצבן.... :)

פורסם

mike צודק במאה אחוז!

בחיים שלי לא ראיתי ב http://forums.extremeoverclocking.com

או בכל אתר עם כבוד שטויות כמו "למה אתה לא עושה חיפוש בפורום" או "דנו על זה כבר הרבה פעמים ואני לא יגיד את זה שוב"

תענו תענו אל תענו תחפפו!

פורסם

DAMN you kids... צריך לעשות פה בייביסיטר 24 שעות?

א. הלינק לאורב - ORB . אתה יכול להרשם שם אבל את התוצאות אתה שולח ע"י כניסה לאתר דרך הלינק שתתן לך התוכנה

ב. mike, אם אתה כותב הודעה לפתוח תפיק תועלת ממנה ותעזור למשתמש במקום להטיף מוסר (שזה בעצם מה שאתה מתלונן שאחרים לא עושים ואתה רק הפכת את זה לוויכוח)

לפי דעתי הציון לא כל כך רע, אולי אפשר לשפר אותו עם הדברים הרגילים של דרייברים מעודכנים לכל המערת וכו' אבל אם מפרטים חזרים יותר כמו שלי מקביל באיזור ה1500 אז אין הרבה מה לשפר, חוסר התמיכה של הכרטיס בDX9 מוריד המון נקודות.

נ.ב הודעות שימשיכו את הריב בת'ראד הזה ימחקו

פורסם
  • מחבר

אני קצת מבולבול על המחשב שלי פועל

Directx 9

כלומר התקנתי את זה.. מה שאתה אומר זה שבגלל השהכרטיס שלי לא תומך .. מה שאני לא מבין כי הוא מריץ את כל המשחקים בdirectx 9

אז הביצועים נמוכים?

כלומר מה שעליי לעשות זה להתקין directx 8?

ובקשר לזה שאני אבדוק את הכרטיס ב

3dmark 2001

הוא נותן לי שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל הוא אומר לי שהוא מריץ את התוכנה הזאת רק ב directx 8

אז אני לא מבין...? :-\

פורסם

אני קצת מבולבול על המחשב שלי פועל

Directx 9

כלומר התקנתי את זה.. מה שאתה אומר זה שבגלל השהכרטיס שלי לא תומך .. מה שאני לא מבין כי הוא מריץ את כל המשחקים בdirectx 9

אז הביצועים נמוכים?

כלומר מה שעליי לעשות זה להתקין directx 8?

ובקשר לזה שאני אבדוק את הכרטיס ב

3dmark 2001

הוא נותן לי שגיאה כאשר אני מנסה להפעיל הוא אומר לי שהוא מריץ את התוכנה הזאת רק ב directx 8

אז אני לא מבין...? :-\

תתקין או לא, לכרטס שלך אין את האפשרות להפעיל את האפקטים של DX9.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים