פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים אהלן חבר'ה,עכשיו התקינו לי את ה 100 מגה של הוט. מותר לציין שבינתיים אני מקבל 94 מגה דרך אתר בזק.לא מתלונן.שאלה לי אליכם,בצד השמאלי של הקופסא יש שתי חיבורי USB, לא מצאתי שום מקום בממשק של הראוטר איפה מגדירים אותם בתור שיתוף וכו'.למי שמכיר זה אפשרי בראוטרים של בזק.
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים החומרה תומכת... התוכנה לא HOT הרי נהיו "חכמים" ויצרו גרסת קושחה משלהם לנתב הזה ולכן גם דברים חסרים מעניין אם יש קושחה מקורית באיזה חור שאפשר לנצל או אפילו DDWRT (אני אפילו לא מקווה אבל אם יש.... ) מאוחר יותר נחפש אולי
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים לפי ההודעה לעיתונות של הוט, החיבור הזה מיועד להקלטה על התקני אחסון חיצוניים (בקיצור, על DOK), וזה יופעל "בעתיד".לא הבנתי למה אתה מתכוון ב"שיתוף".. בכל מקרה את המידע שמוקלט - אי אפשר להוציא החוצה. הוא מוצפן וכאלה, זכויות יוצרים וזה..
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים : בעתיד יכלול ה-HOTBOX אפשרויות נוספות, כגון: חיבור התקני אחסון ב-USB, תמיכה בתקן DLNA ועוד. ראוי לציין, כי גם לאחר איחוד המודמים, שירותי הטלפון ללקוח ניתנים על רשת מנוהלת מאובטחת ונפרדת, ללא מעבר ברשת האינטרנט הציבורית. ההקלטה על USB זה בשביל הMAGIC עם החיבור USB הקדמי שלו
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים מה קשור MAGIC, במשפט שאתה בעצמך ציטטת ( : ) כתוב HOTBOX. אבל כן, התבלבלתי בין הקלטה של תוכניות ובין אחסון קבצים. כמו שאמרתי, לפי ההודעה לעיתונות, חיבור ה-USB ב-HOTBOX מיועד לשימוש עתידי (....) לצורך חיבור התקני אחסון (DOK).
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים לפי ההודעה לעיתונות, חיבור ה-USB ב-HOTBOX מיועד לשימוש עתידי (....) לצורך חיבור התקני אחסון (DOK).זה כבר שידרוג משמעותי של פונקציות.רוב האלחוראוטרים שיש לאנשים בבית ללא חיבור להתקן USB.יש לי הרגשה שהוט לא יאפשרו לעשות בזה שימוש בלי סיבה חדשה.אם היו רוצים לאפשר יכלו לעשות זאת כבר מזמן.אולי עד שבזק לא ינהלו מלחמלחוטראוטר הוט ידגרו על השמרים.
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים יתכן ואתה מקבל 94 בגלל שיש לך חיבור רשת 100 מגה ולא 1 גיגהתבדוק כמה הקצב העולה
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים מחבר יתכן ואתה מקבל 94 בגלל שיש לך חיבור רשת 100 מגה ולא 1 גיגהתבדוק כמה הקצב העולהיש לי 1 ג'יגה
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים זה כבר שידרוג משמעותי של פונקציות.רוב האלחוראוטרים שיש לאנשים בבית ללא חיבור להתקן USB.יש לי הרגשה שהוט לא יאפשרו לעשות בזה שימוש בלי סיבה חדשה.אם היו רוצים לאפשר יכלו לעשות זאת כבר מזמן.אולי עד שבזק לא ינהלו מלחמלחוטראוטר הוט ידגרו על השמרים.הוט רוצים לגבות כסף על השירות.
פורסם 2012 בפברואר 2713 שנים כדאי שתבדוק את מהירות החיבורהתוצאות שלך מראות שאתה מחובר במהירות רשת של 100 מגה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.