עבור לתוכן

שלום רב, מפרט עבור מחשב למשחקים 2.5K~

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים.

מחפש מערכת מחשב למשחקים שתעלה משהו כמו 2500 שקל.

חשוב שתריץ את הכותרים האחרונים ברמה טובה מאוד.

מה אומרים על המערכת הזו?

• מעבד Intel Core i3-2120 3.3GHz
  • קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2
  • לוח אם Gigabyte GA-H61M-S2V-B3
  • זיכרון G.Skill DDR3 4GB
  • כונן קשיח WD Caviar Blue 500GB
  • כרטיס מסך Sapphire Radeon HD6770 512MB DDR5
  • צורב LG
  • מארז Rosewill R220 2 Fans
  • ספק כח איכותי Thermaltake 400W
  • [/l][/l]

בזיגזג מחשבים מוכרים אותה ב2700 ש"ח במערכות מוכנות שלהם באתר.
    ולהלן השאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח.
    א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל.
    ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח.
    2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכה גרפית (בעיקר פוטושופ)
    א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).
    ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:
    -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הכותרים האחרונים.
    -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל 19' מסך.
    -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל שניתן במסגרת התקציב :\
    3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך.
    4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?
    5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5
    6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא צריך OC
    7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צריך שירכיבו לי
    8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. באר שבע - ממש קריטי
    9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).
    10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

פורסם

הרזולוצייה שלך נמוכה (מסך 19 ::) ) ולכן אין צורך בכרטיס מסך חזק. שמתי לך את ה-6770 אבל תוכל לחסוך כמה עשרות שקלים אם תיקח

את ה-GTS450. ברזולוצייה נמוכה משחקים נשענים יותר על המעבד ובנוסף אתה משתמש בפוטושופ ולכן שמתי מעבד מרובע ליבות.

החנות נמצאת באשדוד (לא מכיר חנויות בבאר שבע חוץ מ-KSP)

מעבד:

[..] INTEL 2320 : CORE I5, S1155, 3.0Ghz - TRAY ₪850

לוח אם:

[..] ASROCK H61M-HVS ₪296

זיכרון:

[..] TRANSCEND 4096MB DDR3 1333 CL9 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪98

כרטיס מסך:

[..] HIS 6770 "FAN" 1GB GDDR5 (DP/2xDVI/HDMI) - RETAIL ₪588

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-22NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪112

מארז:

[..] COMPUCASE 6T10 + ANTEC VP450 - באנדל איכותי של מארז + ספק ! ₪338

קרור למעבד:

[..] COOLERMASTER HYPER 101 ₪78

דיסק קשיח:

[..] SEAGATE 500GB SATA3 ₪439

הרכבת מחשב:

[..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪82

מחיר סופי כולל מע"מ: ₪2881

מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il

למשלמים במזומן\שיק אחד, הפקדה - 3% הנחה!

עד 5 תשלומים בשיקים ללא ריבית - שיק ראשון לתאריך הקניה

פורסם
  • מחבר

כשאני מגיע לחנות, כדאי להקשיב למוכר שאומר שכדאי לשנות חלק מסוים לחלק אחר?

או שזה פחות רלוונטי?

ובכלל, כשאני מגיע לחנות אני פשוט לוקח את הרשימה שלך, כמו רשימת מכולת ונותן להם להרכיב?

איך זה עובד?

סליחה על הבורות. עבר זמן מאז שקניתי מחשב בפעם האחרונה.

פורסם

שאלה לאיזה חנות תדיע בסוף. IQPC או KSP?

פורסם

ב IQPC ניתן להקשיב.

בKSP תלוי בסניף .

אגב אם תבחר בכרטיס GTS 450 חצי גיגה זיכרון ניתן לחסוך 220 שקל.

http://www.tms.co.il/product/10180 (המשלוח עם שליח חינם).

פורסם

במקומך לעולם לא הייתי מקשיב למוכר בחנות. זה לא שלא היה לי נסיון עם מוכרים ישרים ומקצועיים, פשוט מבלי שיש לך הבנה בתחום אין לך שום דרך לדעת האם העצה שאתה מקבל היא אכן עצה צרכנית הגיונית מבחינתך, או שמדובר ב"עצה" שכל מטרתה היא להעשיר את עמלת המכירות של אותו מוכר.

ההחלפות היחידות שאינן דורשות דיון מיוחד הן החלפות בין יצרנים שונים של חלקים דומים. למשל, זה לא הכי משנה בעולם מי ייצר את הHD6770 שאתה קונה - אלא אם יש הבדלים משמעותיים בקירור\מחיר. מצד שני, ישנם הבדלים מאוד גדולים בין ספקים של חברות שונות למשל, גם אם ההספק המירבי הכולל זהה כביכול.

פורסם

אתה יכול גם לבצע הזמנה דרך האתר ולא ליפול לשום דבר.

פורסם

^^^

1. אמנם אין צורך ב1GB זיכרון לרזולוציות הרגילות של 19", ובכל זאת הGTS450 חלש מה6770, הירידה במחיר לא שווה את זה.

2. GIL28, אתה שוכח שייתכן וחלש מהדברים לא במלאים של החנויות, ואז הזמנה דרך האינטרנט כן בסופו של דבר תצריך שיחה שלו מול החנות, זה לא FAULT PROOF.

פורסם

במקומך לעולם לא הייתי מקשיב למוכר בחנות. זה לא שלא היה לי נסיון עם מוכרים ישרים ומקצועיים, פשוט מבלי שיש לך הבנה בתחום אין לך שום דרך לדעת האם העצה שאתה מקבל היא אכן עצה צרכנית הגיונית מבחינתך, או שמדובר ב"עצה" שכל מטרתה היא להעשיר את עמלת המכירות של אותו מוכר.

ההחלפות היחידות שאינן דורשות דיון מיוחד הן החלפות בין יצרנים שונים של חלקים דומים. למשל, זה לא הכי משנה בעולם מי ייצר את הHD6770 שאתה קונה - אלא אם יש הבדלים משמעותיים בקירור\מחיר. מצד שני, ישנם הבדלים מאוד גדולים בין ספקים של חברות שונות למשל, גם אם ההספק המירבי הכולל זהה כביכול.

מחזק.

לגבי שינויים במפרט, מה שטוב ב-ksp זה רשימות המלאי שמופיעות באתר שלהם וסה"כ מתעדכנות מהר כך שניתן לשנות את המפרט מראש וכך לבוא מוכן לחנות (זה במידה ואתה בוחר לקנות מ-ksp).

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה לכולכם!

Arto,

אני חושב שבסוף אלך לקנות ב-KSP בגלל שהם קרובים ויש כביכול למי לבוא בטענות במידה וחלילה משהו משתבש.

פורסם

ויש כביכול למי לבוא בטענות במידה וחלילה משהו משתבש.

אצל KSP זה גם לא תמיד נכון, מניסיון ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים