פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים טוב תראה אני רוצה שתגידו לי איך בדיוק אני צריך לסדר מאווררים וכמה בדיוק ואיזה גדלים איפה והאם האוורר מוציא אוויר או מכניס ואם א]שר גם תמונות.תודה לעוזרים ואגב אני הולך לעשות OC בגלל זה אני צריך הכל
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים מחבר יש לך מדריך באתרלמדריךלא עזר...אני מעדיף לדעת מסידורים שלכם שעשיתם יענו מניסיון של הסידור
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים אני רוצה לדעת איזה מארז יש לךכמה מאוררים הגיעו איתו, איפה הם, ובאיזה גדליםאצלי יש מאורר אחד מכניס מקדימה, מאורר אחד מוציא מאחורה, מאורר אחד בגג מוציאורציתי לעשות בדלת (בצד) מכניס.. אבל לא רציתי לחורר את החלון פרספקט
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים מחבר אני רוצה לדעת איזה מארז יש לךכמה מאוררים הגיעו איתו, איפה הם, ובאיזה גדליםאצלי יש מאורר אחד מכניס מקדימה, מאורר אחד מוציא מאחורה, מאורר אחד בגג מוציאורציתי לעשות בדלת (בצד) מכניס.. אבל לא רציתי לחורר את החלון פרספקט1. מאיפה אני אמור לדעת איזה מארז זה?עריכה:2. טוה אז כל המאווררים אצלי הם בלי גרילרים כאלה אלא רק בטוח המחשב חוץ מהמאוורר שבתוך הספק ויש לי חוץ ממנו עוד 2 מאווררים אחד מקדימה למטה בגודל נראה לי של 92 מ"מ ועוד אחד בצד ימין בחלק האחורי למטה של 80 מ"מ
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים מחבר תראו ברגיל ככה שאני משתמש כמה תוכנות וזה אז בדקתי מעלות וזה מה שכתובשהלוח אם- 33והספק- 36עכשיו אולי בערך תוכלו לענות על השאלה ששאלתי בהתחלה
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים לא נעזור אם תקפיץ את הנושא שלך.. : הסידור שאני מכיר כטוב.. הוא: מקדימה - מכניס. מאחורה - מוציא. בגג - מוציא. בדלת - מכניס. ואתה יכול אם אתה מעוניין לשים 2 מקדימה שיכנסו או 2 בדלת שיכניסו, או 2 מאחורה שיוציאו.. ובקיצור, הכל פתוח בשבילך.. :
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים מחבר חשבתי על סידור כזה תגידו לי אם זה יהיה טובאז הסידור הסופי יהיה כך:92 אחד בדלת השמאלית בחלק שליד הפאנל ויכניס אויר מול המעבד92 שני גם בדלת שמאל בחלק האחורי שיותר קרוב לאיפה שכל החיבורים80 אחד למעלה יותר קרוב לפאנל80 שני בצד השני של הלמעלה יותר קרוב לחיבורים
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים מה, אתה בכווונה רוצה לעשות סמטוחה? : יש לך מדריך פה באתר, שאם אתה רוצה זרימה אופטימלית של אויר, תוציא רק אותו לפועל. אמרו פה כבר: מקדימה מכניס, מהחלון מכניס, מאחור מוציא ומהגג מוציא. מה שאתה עשית זה שיש לך מלא מאווררים שמכניסים ואחד מסכןן שמוציא, אין אפילו אגזוז.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים Also try to balance the amount of air going in and out for optimal results.Having a lot of intake and no outtake or vice versa is not good.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים מחבר ממש לא אני עשיתי שיש 2 גדולים מהצד שמכניסים ו2 יותר קטנים מלמעלה שמוציאים
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים ממש לא אני עשיתי שיש 2 גדולים מהצד שמכניסים ו2 יותר קטנים מלמעלה שמוציאיםיופי, אז מה שאומרים לך שזה לא בריא שיש לך כמות גדולה בהרבה של אויר שנכנסת, ההמלצה שלי היא שאחד בגג תשאיר, באיזור הסידירום, ואת השני תשים מאחור, ואפילו תוסיף עוד אחד מאחור, זה יהיה הסידור הטוב ביותר למצב שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.