עבור לתוכן

שלט מדיה בלוטות' לאנדרואיד - יש כזאת חיה?

Featured Replies

פורסם

אני משתמש באנדרואיד שלי כנגן מדיה באוטו, הוא מחובר ב AUX למערכת שלי ואני מנגן ממנו.

זה לא הכי בטיחותי להעביר שירים בטאצ' סקרין תוך כדי נהיגה, אז חשבתי אולי יש כזה דבר שלט BT פצפון שאפשר להדביק להגה,

שיאפשר לי לשלוט על נגן המדיה האנדרואידי שלי (להעביר שירים אחורה וקדימה, לנווט בתיקיות ולשלוט על הווליום).

מישהו מכיר כזאת חיה? הפכתי את DX ולא מצאתי דבר כזה, מפתיע משהו לא?

פורסם

מעקב

פורסם
פורסם

זה לא הכי בטיחותי להעביר שירים בטאצ' סקרין תוך כדי נהיגה

לא הבנתי מה ההבדל בין כפתור פיזי לכפתור וירטואלי.

לא חסרים נגנים שמיועדים בדיוק לזה - שליטה קלה עבור הרכב, כפתורים גדולים וממשק מינימליסטי.

מבחינת המיקום - הטלפון עצמו מין הסתם כדאי שיהיה מקובע על מעמד/מחזיק כלשהו. זה חיוני גם כשאתה רוצה להשתמש בו כ-GPS אני מניח.

מה שכן, שלט כזה יכול אולי לאפשר לך להעביר שירים וכו' בקלות גם תוך כדי שאתה נמצא בכלל במסך אחר, קרי GPS.

פורסם

לא הבנתי מה ההבדל בין כפתור פיזי לכפתור וירטואלי.

על כפתור ווירטואלי אתה חייב להסתכל, על כפתור פיזי לא.

פורסם

זה לא ממש מדוייק. וגם אם כן, אז? המכשיר נמצא לך מול העיניים, אתה רואה אותו.

פורסם

אוזניות BT עם שלט לא חסר.

הבעיה שהמכשיר מזהה ומגדיר אותם כהתקן הקול, ואז אי אפשר להשתמש ביציאת אודיו של הסמארטפון.

נתקלתי בשלט BT שהוא רק שלט בלי אוזניות, אבל זה רק לאפל.

אולי בכל זאת מסתתר שלט לאנדרויד.

אם לא, זה קצת מאחר את זמנו הייתי אומר.

הסינים נהיו עצלנים...

פורסם
  • מחבר

Jabra BT3030

תודה, כבר מצאתי את זה בחיפושים.

אגב, זה בדיוק אותו מוצר כמו הצ'קמוק הסיני שלינקק אליו y_a_n_i_k ,

בהבדל אחד: הוא יקר הרבה יותר בגלל המותג (ואיכות הבניה היחסית שמגיעה עם המיתוג הזה)

את הצ'קמוק הסיני רכשתי מספר פעמים בעבר מ DX לטובת אודיו אלחוטי לסרטים בבית

זה באמת אחלה מוצר (אם אתה נופל על אחד שממש עובד, מזל שהם זולים יחסית)

אבל זה לא מה שאני מחפש עכשיו לצערי, המכשירים האלה הם רסיברים אלחוטיים,

ואאל"ט אין אפשרות להשתמש בתכונות השלט שלהם אלא אם כן האודיו מתועל דרכם - שזה לא מה שאני רוצה.

אני רוצה מכשיר BT שהוא שלט נטו, בלי להיות שום סוג של audio gw או headset

זה לא ממש מדוייק. וגם אם כן, אז? המכשיר נמצא לך מול העיניים, אתה רואה אותו.

אתה אמור להכיר את המשמעות של פוקוס, לא? :) אתה מתמקד במכשיר - אתה לא מתמקד בכביש.

(אני פחות מדבר על מצבים של להעביר קדימה ואחורה, שזה עניין של מאית שניה להתמודד איתם

אלא יותר על מצבים של למצוא שיר מסויים בספריה גדולה של שירים)

אבל עזוב את הויכוח אם זה בטיחותי או לא - זה פשוט לא נוח לי אישית,

גם אם אני משתמש ב gestures של ימינה ושמאלה על נגן במסך מלא (למשל כמו ב power amp המצויינת)

- זה עדיין לא מספיק נח כמו שליטה מההגה (שיש לי למערכת עצמה, אבל לא לאנדרואיד שממנו אני בתכלס מנגן)

ממש מוזר לי שאני לא מוצא כזה פתרון,

אולי זה רעיון לא רע לסטרטאפ לייצר כזה שלט BT אוניברסלי לרכב (עם אפליקציות אייפון ואנדרואיד תואמות) ולהרוויח על זה הון קטן.

פורסם

נסה לחבר את הצ'יקמוק שלך ולהגדיר ששמע אדיו+ שיחות עדיין יהיו מהפלאפון. תעדכן על הניסוי הקטן בבקשה

פורסם
  • מחבר

הצ'קמוקים שהיו לי מזמן נדפקו \ נתרמו לצדקה (חברים מהעבודה) כשעברתי לדירה משלי וכבר לא היה לי למי להפריע בווליום גבוהה.

לדעתי זה בלתי אפשרי, אני אשמח לנסות אבל אני לא אקנה חדשים (גם אם זה 10$) בשביל הניסוי.

אם יש למישהו כאן כזה צ'קמוק והוא יכול לעשות ניסוי של דקה - אני אשמח.

פורסם

אמור להיות זרוק אצלי צ'יקמוק כזה, אם אני אמצא אני אבדוק לך

פורסם

טוב מצאתי אותו אבל או שהוא נפח את נשמתו או שאני לא זוכר מה צירוף המקשים לזיווג שלו בהנחה שזה לא לחיצה ארוכה על הכפתור הגדול...

פורסם

תכבה אותו תפעיל אותו מחדש ואל תעזוב את הכפתור.

• 3 שבועות מאוחר יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים