עבור לתוכן

התלבטות בקשר לbeats by dre studio.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים, אני כרגע מחפש אוזניות למוזיקה וגיימינג שישמשו אותי לכמה שנים טובות.

אני לא מבין בנושא כל כך אבל כמובן ששמעתי שהbeats studio by dre הם אוזניות איכותיות.

האם אתם חושבים שהם שווים את המחיר? (1600 ש"ח)

האם הם גם טובות לגיימינג לדעתכם?

הבנתי שהסאונד דולף מהם.

וגם צריך לשים בהם בטריות.

אבל אם הסאונד באמת כל כך טוב, אני מוכן להתפשר.

ומה בקשר לbeats by dre tour? (שעולות 600 ש"ח)

בתכלס לא מעניין אותי המותג רק להוציא הכי הרבה נוחות ואיכות סאונד בתקציב של הbeats studio.

ככה שאם למישהו יש אוזניות אחרות להמצליץ עליהם, אני אשמח.

תודה רבה לכולם.

פורסם

הן ממש ממש ממש לא שוות את הכסף אתה יכול לקנות איכותיות יותר בזול יותר ויש לי את הTOUR ואני כבר לא נוגע בהן מאז שקניתי את הK518 של AKG יש להן איכות מעולה הן טובות יותר מהTOUR של BEATS אבל עם יש לך 1600 ש"ח (מיותרים או לא) אתה יכול לקנות אוזניות טובות יותר וחשוב לא פחות זולות יותר הינה http://www.headphone.com/ פה אתה יכול לראות דרוג של אוזניות יש 2 דברים שטובים בBEATS הן יפות ובנויות טוב פחות טוב מימה שזה ניראה אבל עדין טוב יש שימוש בחומרים די טובים אני ההיתי מנצל את הכסף הזה לקנות אוזניות ומגבר אזניות קטן נייד שישפר את החוויה של האזנה למוזיקה ואם אתה רוצה גם למשחקים ואין לך מיקרופון אז עד כמה שלי ידוע לsteelseries יש אחלה אוזניות עם מקרופון מובנה מקווה שעזרתי וחסכתי לך קניה מיותרת ויקרה אני לא רוצה שאנשים יחזרו על אותה טעות שאני עשיתי אלה עם מה שחשוב להם זה מראה (למרות שיש גם מעוד יפות בפחות כסף ואיכות טובה יותר) ושם ודרך אגב עם כבר BEATS אני ההיתי הולך על הSOLO HD (יש להן בארך אותה איכות כמו הסטודיו יותר זולות יותר נוחות לקחת) או את הPRO שיקרות כמו החיים אבל שוב עם המראה והשם לא חשובים ההיתי לוקח משו אחר לגמרי לא BEATS יותר זולות ואיכותיות יותר ומכניס גם מגבר אוזניות או קונה אוזניות יקרות ואיכותיות עוד יותר בלי מגבר (אני ההיתי הולך על היותר זולות והאיכותיות עם המגבר אוזניות) שוב סליחה על החפירה ומקווה שעזרתי לך לא לעשות את הטעות הזו של לקנות BEATS

פורסם
  • מחבר

שחכתי להגיד, אני גם מחפש אוזניות שיהיה נוח להתאמן איתם.

זאת אומרת חדר כושר, ריצות וכ"ו.

איך האיכות של הtour?

אני כרגע משתמש באוזניות רגילות של אפל.

אבל רוב התגובות שאני שונע לגבי הtour זה שחבל על הכסף.

אז איזה אוזניות טובות אני יכול למצוא במחיר שלהם?

מיקרופון זה מיותר.

פורסם

אני מפגר או אולי חרש שאני מסופק עם אוזניות של 70 ש"ח בלבד?! :nixweiss:

מה אני מחמיץ?

פורסם
  • מחבר

אני מפגר או אולי חרש שאני מסופק עם אוזניות של 70 ש"ח בלבד?! :nixweiss:

מה אני מחמיץ?

אץ האמת שגם אני חשבתי ככה.

עד ששיחקתי battlefield 3 אצל חבר, שיש לו אוזניות של bose. (לא זכור לי הדגם)

ופשוט נדהמתי מהסאונד.

מה אתם אומרים על sennheiser HD25?

תודה רבה.

פורסם

לTOUR יש איכות טובה אבל שוב הן ממש לא שוות את הכסף היו לי אוזניות של סקול קנדי בחצי\שליש מחיר עם אותה איכות ולדעתי חבל להתאמן עם אוזניות כאלו יקרות ובמיוחד עם הTOUR כי הן דוקה מתקלקלות די מהר (יש לי אותם שנה והלכתי לתקן אותן 4 פעמים 3 פעמים היה לתקן את הקונטרול טוק המפגר הזה) ועם מקרופון זה מיותר לך אז יש לך הרבה אפשרויות תלוי מה אתה מחפש IN EAR (בתוך האוזן כמו הTOUR פחות או יותר) או על האוזן אוזניות שעל האוזן אני נוראה ממליץ על K518 של AKG אוזניות טובות רצח בתקציב הזה נוחות מאוד לא מתחרת על שניה שקניתי אותן הן עולות בסביבות ה400 ש"ח והן לדעתי הכי טובות שתיהיה יכול לקנות בתקציב הזה (עד 600 ש"ח) ועם יש לך עוד כסף אני ההיתי קונה מגבר אוזניות אליהן IN EAR לדעתי ההיתי הולך על etymotic hf5 אוזניות אדירות הרבה יותר טובות מהTOUR אני כל כך מצטער על זה שאח שלי עיבד לי אותן הן עולות באזור ה400-500 ש"ח (כרגע אין אותן בבאג אבל אתה יכול למצוא אותן במקומות אחרים) אני חייב לציין שאלו אוזניות שניכנסות ממש עמוק לאוזן יותר מאוזנית IN EAR רגילה בהתחלה זה יכול טיפה להציק אבל כשמתרגלים לזה (ומתרגלים מהר) רואים עד כמה זה שווה שוב זה תלוי באיזה אוזניה אתה רוצה IN EAR או על האוזן דרך אגב לetymotic hf5 אני לא חושב שזה הכי הכרחי מגבר אוזניות כי הן איכותיות מאוד אבל זה עדין מאוד רצוי כי מגבר אוזניות רק מעצים את החוויה והאיכות שוב סליחה על החפירה ומקווה שעזרתי :)

ועוד משו לזה שכתב שהוא מסתפק באוזניות של 70 ש"ח אני מבין אותך אבל כניראה לא נתקלתה באוזניות איכותיות מספיק אני ממליץ לך ללכת לבאג הקרוב לביתך בדרך כלל יש שם אוזניות לבדיקה ובדרך כלל גם את הK518 של AKG תבקש לשמוע בהן תיקח איתך את האוזניות של ה70 ש"ח ותעשה השוועה ביניהן אבל תקשיב כמה דקות לK518 שמע שיר שלם (את אותו השיר) בשתי האוזניות ואז תיראה את ההבדלים

עריכה: שוב סליחה על החפירה בו נעשה את זה ככה כדי שיהיה יותר קל לעזור לך למצוא את האוזניות שמתאימות לך

1)כמה כסף עומד לרשותך לאוזניות?

2)לאיזה שימושים האוזניות הולכות להיות?

3)איזה סוג מועדף עליך IN EAR או על האוזן

4)ניראה לך שאתה תיהיה מעונין במגבר אוזניות יחד עם האוזניות או שאתה מסתפק באוזניות כפי שהן (שזה אומר אבל לא בהכרך לקחת אוזניות יקרות יותר עם איכות גובהה יותר שוב לא בהכרך באוזניות עצמן)?

פורסם
  • מחבר

אין לי בעיה להשקיע אלפייה באוזניות.

במגבר כרגע אני לא מעוניין.

לא אכפת לי כל כך אם יהיו אוזניות קשת או כפתור שנכנסות לאוזן.

אבל מה שהכי חשוב לי זה האיכות סאונד.

לפי מה שראיתי אומרים על הsennheiser hd25 שהם ממש טובות.

אני רוצה לסרטים, משחקים, אבל בעיקר מוזיקה.

תודה לך על העזרה.

עריכה:

הסגנונות מוזיקה שאני שומע זה-

מטאל, רוק, רוק כבד, מוזיקה אלקטרונית, וראפ והיפ הופ לפעמים.

או בקיצור הכל.

פורסם

במחיר הזה... they better cook me diner too!

האוזניות הם חוטיות, נכון? ואחריות אני מניח שאתם מקבלים רק לשנה. אוזניות חוטיות זה מוצר שנוטה להיבלות, ליפול ולהתקלקל לעיתים תכופות ובפרקי זמן קצרים. מחליפים אותם בתדירות גבוהה כמו עכברי מחשב. את האוזניות הנוכחיות שלי כבר תיקנתי את הכבל והלחמתי את המגעים מספר פעמים (לא בגלל שהם גרועות פשוט משתמש הרבה). אתם באמת רוצים לפתוח את האוזניות ב-1600 ש"ח שלכם או לחתוך את החוט כדי לתקן אותם? אז מה תעשו? תיקנו שוב לאחר מספר תיקונים כשכבר לא יהיו שמישות יותר? גם אם זה שלוש שנים אחריות אני לא יודע אם זה מספיק או אם האחריות מכסה את הנזקים. מותרות לעשירים.

יש עוד מקומות בירושלים שאפשר לנסות חוץ מבאג ועם מבחר גדול שמתמקצעים בתחום?

במחשב שניה.. נראה לי שעדיף שאני אשאר deaf and ignorant, but happy ולא לטעום מהפרי האסור ולהיות אומלל לשארית חיי :-\ . עכשיו הכול נשמע מצויין :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

גם אני ירושלמי.

שמתי לב שאייבורי מוכרים אוזניות יותר בזול משאר המקומות.

אבל לפי מה שמספרים עליהם, לא כדאי לקנות שם.

ובמיוחד בשוק האוזניות אני חושש מהזיופים.

הבנתי שלא כל כך קשה למצוא כבל של beats בebay.

אבל בקשר לשאר האוזניות אין לי מושג.

ואצל הsennheiser אפשר לפרק ולהחליף כמעט הכל.

בקשר למחיר.

אני מוכן להשקיע כסף במוצר ששווה את זה. כי אחרי הכל צריך גם להנות.

במיוחד שזה לטווח ארוך.

פורסם

אני מוכן להשקיע כסף במוצר ששווה את זה. כי אחרי הכל צריך גם להנות.

במיוחד שזה לטווח ארוך.

אני לא יודע כמה טווח ארוך זה יהיה... אבל אני בטוח שאתה לא איזה מילארדר במחבא ויש לך כסף בכמות מוגבלת שיכול להיות מושקע בדרכים שונות ובא על חשבון דברים אחרים. אתה בטוח שההשקעה באוזניוות יתנו לך את התמורה הראויה מבחינת תוספת הנאה לעומת אלטרנטיבות אחרת (מסך 60 אינץ קופץ לראש)? רק מחשבה.

סתם, אל תקשיב לי... תעשה מה שבראש שלך אני סתם מקנא :'( .

פורסם
אוזניות חוטיות זה מוצר שנוטה להיבלות, ליפול ולהתקלקל לעיתים תכופות ובפרקי זמן קצרים. מחליפים אותם בתדירות גבוהה כמו עכברי מחשב. את האוזניות הנוכחיות שלי כבר תיקנתי את הכבל והלחמתי את המגעים מספר פעמים (לא בגלל שהם גרועות פשוט משתמש הרבה).

אוזניות איכותיות מחזיקות מעמד זמן רב.

את הגראדו SR80 שלי קניתי לפני 7 שנים והן עדיין עובדות נהדר (החלפתי רפידות בעלות של 50 ש"ח).

הסנהייזר PMX100, שאני לוקח לפעמים למילואים, עובדות כבר 4-5 שנים (כנ"ל - החלפת רפידות).

פורסם

קודם כל אני לא מסכים איתך לגבי זה שאוזניות מקלקלות מהר יש לי אוזניות כבר 4 שנים ואני עושה בהן שימוש יומי בטוח הבית ומחוץ לו והן עובדות ולא התקלקלו לי זה נוראה תלוי באיזה אוזניה זו כאלו כמה היא איכותית בבניה וכו וכמו שאמרתה מקודם אתה משמש באוזניות 70 ש"ח ברור שלא תיהיה להן איכות בניה טובה וזה גם נוראה תלוי ביחס שאתה נותן לאוזניה ואוזניות במחירים כאלו באים עם נרתיק איכותי שיגן אליהן. אני לא מכיר את האוזניות שאמרתה הסינהייזר האלו על הנייר הן באמת נראות טוב אבל זה קצת כמו הBEATS על הנייר הכל ניראה טוב ויפה אבל בפועל לא כל כך הדרך הכי טובה זה ללכת למקומות ולנסות את האוזניות עצמן כי גם לכל אחד יש טעם טיפה שונה בשמיע שלו יש כאלו שאוהבים הרבה באסים ויש כאלו שלא וכו לדעתי השלב הראשון בחיפוש אוזניות זה לדעת לאיזה מטרה אתה רוצה אותן כמה כסף יש לרשותך ואז אצוי להחליט עם הן IN EAR או על האוזן השלב השני זה ללכת ולבדוק ולשמוע סוגי אוזניות בחנויות ומקומות ואז לבוא לאינטרנט ולשאול לך לחנויות שיש לך בעירך ותבקש לבדוק אוזניות של עד 1000 ש"ח (זה מה שאמרתה שהתקציב שלך) למרות שלדעתי חבל להוציא 1000 ש"ח על אוזניות יש אוזניות נוראה איכותית בהרבה פחות כסף ובישביל להרגיש את ההבדלים אתה צריך להיות עם שמיע ממש ממש מדויקת וחדה זה שיש לך 1000 ש"ח להוציא זה לא סיבה לרוץ ולהוציא אותם

עריכה: האוזניות של סינהייזר הם אוזניות אולפן משמע יש להן פחות באסים וטיפה יותר הדגשה על הזמר והכלים האחרים זה לא משו נוראה עדין זה יהיה אדיר לשמוע בהן אבל כך את זה בחשבון

פורסם
  • מחבר

nat64x-

אנשים היום משלמים יותר על דברים יותר טיפשיים הרבה יותר כסף בממוצע בחודש. (סיגריות, וכ"ו)

לא שזה דבר רע, אבל זה לא קשור לדיון כל כך.

בכל מקרה,

אני הולך לשמוע את הbeats tours אצל חבר. ואז אני אחליט לגביהם.

אבל ממש לא בא לי ללכת על אוזניות שמשלמים 100 דולר רק על השם שלהם.

בקשר לsennheiser 25hd-

הבנתי שקשה מאוד לנצל אותם אם אין לך מגבר אוזניות, וכ"ו.

אולי כדאי לכוון יותר נמוך לדגם ששומעים בו גם באיכות טובה, אבל שיהיה יותר קל לנצל אותו?

כמו ש fenix5545 אמר.

השאלה איזה?

פורסם

כמו שאמרתי עדיף ללכת על אוזניות זולות יותר אני מאוד ממליץ (כפי שבטח שמת לב) על K518 של AKG (שגם אותם בנגן מוזיקה רגיל או טלפון אתה לא תנצל עד הסוף) אלו אוזניות שעל האוזן אוזניות IN EAR (בטוח האוזן) אני מאוד ממליץ אבל מאוד על HF 5 של etymotic הן יותר טובות מהTOUR והן יותר זולות מבין שתי האוזניות האלו אני ההיתי לוקח את הHF5 מסיבה וחצי הן IN EAR שאני הרבה מאוד פעם מעדיף מאשר על האוזן ועד כמה שלי זכור יש להן איכות טובה יותר (וגם אותן אתה לא תנצל עד הסוף בלי מגבר וכו האמת ככה זה כמאת עם כל אוזניה איכותית) אבל יש עוד מגוון ענק של אוזניות אלו פשוט אוזניות שיצא לי להשתמש ולשמחתי להיות בעלים שלהם (ואני השתמשתי בהמון אוזניות בין היתר כאלו שאולות אלפי שקלים וחלק די קטן יצא לי לקנות)

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה.

אני יבדוק ויראה מה הכי מתאים לי מהדגמים האלו.

וישווה אותם ל25 hd.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים