עבור לתוכן

רסיבר sansui rz 3700av - שלט הפסיק להגיב

Featured Replies

פורסם

שלום,

רסיבר לעיל, השלט הפסיק להגיב. החלפתי סוללות ולא עוזר. קניתי שלט אוניברסלי כזה, וגם לא מגיב.

איך אני יודע אם הבעיה ברסיבר או בשלטים?

זה רסיבר לא חדש. בן כ 10 שנים. אבל חוץ מעניין השלט עובד בסדר.

תודה.

יוסי.

פורסם

אם השלט הוא IR (סביר להניח), אפשר בקלות לבדוק אם הוא משדר. תפתח את המצלמה בפלאפון שלך, תכוון אותי לדיודת ה-IR (בדר"כ נמצא בראש השלט) ותלחץ על הכפתורים בשלט. אם השלט משדר אז אתה תראה בפלאפון שלך את הדיודה כאילו שהיא מאירה באור כחול.

כמובן שאפשר לעשות את זה עם מצלמה דיגיטלית כלשהי, לא בהכרח בפלאפון. ברוב המצלמות זה עובד.

זה יגיד לך אם השלט משדר או לא. אם הוא משדר אז כנראה שהבעיה היא בצד של הרסיבר.

פורסם
  • מחבר

וואלה. לא רואים כלום כשהשלט האורגינלי מכוון למצלמה.

אבל השלט האוניברסלי כן מציג אור כזה..

הבעיה שאני לא מצליח למצוא איך להגדיר אותו לעבוד עם הרסיבר.

תוכל לעזור לי?

מדובר ב urc22d-8

ניסיתי לחבר עם ערוצים 044 ו 046 ולא הולך. לא עושה לו כלום הלחיצות בשלט....

פורסם

לצערי זה משהו שלא אוכל לעזור לך בו. תנסה לפנות לגוגל, הוא בטח יוכל לעזור לך יותר ממני ;)

פורסם
  • מחבר

תודה....

מתקנים שלטים כאלה??

פורסם

סביר להניח ששלט חלופי לא יעלה יותר מדיי, ואם כבר יש לך שלט שניתן ללימוד אין סיבה לא להשקיע קצת זמן וללמוד איך מלמדים אותו.

אתה בטוח שהסוללות שהחלפת תקינות ומחוברות בקוטביות נכונה? אולי כדאי לנסות שוב.

פורסם
  • מחבר

כן. החלפתי סוללות בין השלטים וחלופי עובד עם שתיהן.... בקיצור. כנראה שהאורגינל דפוק.

תודה רבה. ננסה למצוא איך מלמדים את האוניברסלי הזה בכל זאת.

תודה.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

יוסי שלום

יש לי גם את אותו דגם של רסיבר אך גם כן ללא שלט.

אם הצלחת לתכנת שלט אוניברסלי אודה לך אם תיצור איתי קשר בכדי שיהיה לי מקור ללמד ממנו את השלט האוניברסלי שלי

תודה מראש

עילם גולן

0545260083

Eilam.go@gmail.com

- - - נערך: - - -

יוסי שלום

יש לי גם את אותו דגם של רסיבר אך גם כן ללא שלט.

אם הצלחת לתכנת שלט אוניברסלי אודה לך אם תיצור איתי קשר בכדי שיהיה לי מקור ללמד ממנו את השלט האוניברסלי שלי

תודה מראש

עילם גולן

0545260083

Eilam.go@gmail.com

פורסם
אם השלט הוא IR (סביר להניח), אפשר בקלות לבדוק אם הוא משדר. תפתח את המצלמה בפלאפון שלך, תכוון אותי לדיודת ה-IR (בדר"כ נמצא בראש השלט) ותלחץ על הכפתורים בשלט. אם השלט משדר אז אתה תראה בפלאפון שלך את הדיודה כאילו שהיא מאירה באור כחול.

כמובן שאפשר לעשות את זה עם מצלמה דיגיטלית כלשהי, לא בהכרח בפלאפון. ברוב המצלמות זה עובד.

זה יגיד לך אם השלט משדר או לא. אם הוא משדר אז כנראה שהבעיה היא בצד של הרסיבר.

לכל בעלי האייפונים למניהם... אל תשברו את הראש יותר מדי. המצלמה של האייפון לא קולטת את זה :badhairday:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים