פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים אז השאלה שלי מה הטמפרטורה , של המעבד והבורד שצריה להיות.+האם הטמפרטורות האלה טובות? Temperatures Motherboard 26 °C (79 °F)CPU 45 °C (113 °F)עריכה : יש לי אינטל פנטיום 1.7קצת ישן... אבל עובד סבבה
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים מה הקשר?זה יכול להיות גם אינטל וגם AMDאבל AMD נוהגים להתחמם מהר יותר מאשר אינטל לא?
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים אבל AMD נוהגים להתחמם מהר יותר מאשר אינטל לא?לא. המעבדים הישנים יותר היו מתחממים יותר, אך הם גם יכולים לעבוד בטמפ' יותר חמה.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים EranMor אתה טועה!AMD נוהגים להתחמם הרבה יותר מאשר האינלטל זה החיסרון שלהם וגם בגלל זה המאוורים של AMD הרבה יותר מסיביים...אל תהיה בטוח בתשובות שלך ואל תציג אותם כברורות מאליו כי רואים לפי התשובות שלך את חוסר הניסיון שלך בעניין.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים Ido-kנו זה ברור שהישנים מתחממים יותר מהר לא זה הויכוח מה שאני אומר זה שכשאתה משווה מעבד אינטל למעבד AMD ששניהם בסביבות אותו MHZ אז הAMD מתחממים יותר מהר זאת עובדה.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים אתה מדבר שטויות ואתה מטעה אנשיםהיום המעבדים של AMD לא מתחממים יותר מאלה של אינטל.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים EranMor אתה מדבר שטויות ואתה זה שמטעה אנשים.בוא תסביר לי לפי מה אתה מבסס את התגובות שלך בדיוק?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.