עבור לתוכן

מבקש מפרט עד 3k לגיימינג ללא ציוד היקפי

Featured Replies

פורסם

מה התקציב המקסימאלי? 3k ללא ציוד היקפי

עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים אם באמת יש שיפור רציני

מה שימושי המחשב ? גיימינג שמריץ high את כל המשחקים הכי חדשים. crysis, btf3, dirt 3, cfd4, gta iv ועוד.

האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? כן או שלא. אם אפשרי ונכנס בתקציב, אז יותר טוב.

והכי חשוב- אני גר בטבריה. איזה חנות אמינה וזולה אתם מכירים באיזור שאני יכול לרכוש משם? בינתיים שמעתי ש- tms אמינים וזולים. ivory אל תזכירו את השם שלהם. ו- ksp יש להם מחירים טיפה יותר יקרים מ- tms.

מפרט שאני בניתי- תגידו לי איך הוא??

[table][tr] [td]הסר[/td] [td]שם המוצר[/td] [td]

כמות

[/td] [td]

מחיר

[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Intel Quad Core I5 2320 Quad Core 3.0GHZ 1155 6MB Tray[/td] [td][/td] [td]

791₪

[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Gigabyte GA-P61-S3-B3 fot 1155[/td] [td][/td] [td]

330₪

[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Kingston 4GB DDR3 1333[/td] [td][/td] [td]

115₪

[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Gigabyte 6670 1GB GDDR5 HDMI DVI DP OC[/td] [td][/td] [td]

438₪

[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB[/td] [td][/td] [td]

432₪

[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC[/td] [td][/td] [td]

343₪

[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]Yeong Yang 5905 Mid Tower 120mm X 2[/td] [td][/td] [td]

170₪

[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK[/td] [td][/td] [td]

98₪

[/td][/tr] [tr] [td][/td] [td]ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד[/td] [td][/td] [td]

45₪

[/td][/tr][/table] [table] [tr] [td] סה"כ:[/td][/tr][/table] 2762₪האם יש מקומות לשיפור? איך הכרטיס מסך והלוח אם, יריצו על high את כל המשחקים?

למי שמבין, שישפר את המפרט עד 3k.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

בחירת חלקים לא נכונה בלשון המעטה, זה יהיה עדיף:

מעבד:

Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪538

קירור למעבד:

ZALMAN 7000V Al SI EDITION FAN CONTROL - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪54

לוח אם:

Biostar TP67+ H67 Chipset - B3 for 1155 - Sata 3 USB 3 VGA/DVI/HDMI o.b - זמין במלאי

כמות: 1 - מחיר: ₪299

מארז:

Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm

כמות: 1 - מחיר: ₪170

ספק כוח:

Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪370

זיכרון:

Crucial 4GB DDR3 -1333

כמות: 2 - מחיר: ₪105

קשיח למחשב שולחני:

WD 500GB Sata 3 Caviar Blue

כמות: 1 - מחיר: ₪442

כרטיס מסך:

Inno3D GTX560 Ti ICHILL 1GB GDDR5

כמות: 1 - מחיר: ₪988

כונן אופטי:

LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black

כמות: 1 - מחיר: ₪93

סה"כ: ₪3164

* ירידה ל-I3 תאפשר להכניס כרטיס מסך עדיף בהרבה שיוכל להריץ את הכותרים האחרונים בצורה נורמלית (בהנחה ודיברת על רזולוציית FHD, ציין את הרזולוציה שאתה מתכנן לשחק בה או את דגם המסך שברשותך).

* ה-620W אכן אובקיל למפרט שכזה אך הפרש המחירים בינו לבין ה-500W של SS עומד על כ-20 ש"ח אין שום בעיה איתו ולהפך הוא הנכון דווקא הוא זה שכנראה וימשיך איתך גם למערכת הבאה. (תוכל לקחת את ה-SS430W שיספיק פה ללא ספק ולחסוך כ-100 ש"ח).

פורסם

פשרה מסוימת בביצועים, לטובת פריסה טובה יותר:

מעבד: I3 2120

קירור: ALPINE 7 GT

לוח אם: MSI H61M-P25

זיכרונות: 2x4GB G.Skill NT

קשיח: HITACHI 500GB

צורב: LG X22

כ.מסך: HD 6870 1GB GDDR5 ASUS

מארז + ספק: VSK2450 ATX Mid Tower Black Case With 450W PSU ANTEC

והרכבה שלדעתי KSP עושים עכשיו בחינם.

יוצא כ3000 ש"ח, בלי חריגה, ברשת שיש לה סניפים פרושים כמעט בכל מקום.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לשניכם.

מנהל או מומחה, אני אחד שמקבל עצות מאחרים, אבל חשוב לי להבין את העקרונות למה בחרתם את מה שהמלצתם כדי שאדע בעצמי מה לבחור.

האם לא שווה להשקיע במעבד core i5 שזה עוד 240 שקל ? שלא יקרה מצד שה- core i3 עוד שנתיים שלוש לא יסחוב שום משחק רציני?

כמה זמן נראה לכם ה- core i3 יוכל לסחוב את כל המשחקים הרציניים בשוק.?

או שבכלל עדיף לקחת את הפנום 2? דעות?

לגבי לוח אם? למה לקחת לוח אם עם כרטיס גרפי מובנה אם ממילא אני קונה חיצוני? האם הלוח אם שהנתתי לא עולה בביצועים על הכרטיס שנתתם לי? איך יודעים מה הביצועים של לוח אם בקצרה?

לגבי הכרטיס גרפי- איך אני לומד להשוות בין לוחות גרפים? למה לא רשום לי באתר tms לדוגמא את המהירות של הכרטיס, הרזולוציה ועוד פרמטרים חשובים שאוכל לדעת מה לבחור? חוץ משמות הכרטיס עומד מידע שלם שחשוב לדעת על כל כרטיס שלא רשום באף חנות וירטואלית? איפה אני מוצא את המידע הזה? מישהו יכול בקצרה לרשום לי את המאפיינים החשובים שצריכים לדעת על כל כרטיס שבוחרים אחד?

תודה רבה לעוזרים.

פורסם

בוא נעשה קצת סדר:

א. לא, Core I5 לא ייתן שום שיפור במשחקים, סביר להניח שכרטיס המסך שלך יתיישן לפני שה-I3 לא יצליח להריץ משחקים בצורה נורמלית.

ב. ללוח יציאות גראפיות, אין זה משנה שהרי עם הכנסת כרטיס חיצוני העבודה עוברת להיות מולו ולא מול זה שמובנה (עוד פיצ'ר שלא יזיק במידה ותצטרך לממש אחריות על הכרטיס אם ויקרה משהו).

ג. לוח אם עולה בביצועים על הכרטיס? לא ממש הבנתי. אם אתה מדבר על הבדלי ביצועים בין לוחות אם אז הם בהחלט לא קיימים, ביצועים לא נמדדים ע"י הלוח.

ד. אם אין לך ידע לגבי "חוזקם" של כרטיסים והשוואתם אחד לשני תן לנו לעשות את זה עבורך או קרא השוואות בין כרטיסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים