פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים שלום 1 בקיצור החלפתי את המאוררים סדרתי את הכבלים ושום דבר לא השתנה אין לי מושג מה אני לא עושה נכון מנוחה 50-53 עבודה 58-62נשאר רק למרוח את SILUER 5אני רוצה לדעת שאני מורח את המשחה אני צריך לחכות שהמשחה תתיבשתודה רבה2 המפרט של המאוררים החדשים קניתי 2 SMART FANאחד של Ttשני של ENERMAXואחד רגיל עם אור כחול SUNBEAM2 של COOL MASTER3 אני אולי קונה קירור מים של אחד החברותDanger Den RBX" Swiftech MCW5002TMSilverprop Cyclone Evolutions V2.5עם אני קונה קירור מים בכמה המעלות ירדו??עם אתם רוצים לראות איך סדרתי את המארז רק תגידו ליתודה
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים שלום 1 בקיצור החלפתי את המאוררים סדרתי את הכבלים ושום דבר לא השתנה אין לי מושג מה אני לא עושה נכון מנוחה 50-53 עבודה 58-62נשאר רק למרוח את SILUER 5אני רוצה לדעת שאני מורח את המשחה אני צריך לחכות שהמשחה תתיבשתודה רבה2 המפרט של המאוררים החדשים קניתי 2 SMART FANאחד של Ttשני של ENERMAXואחד רגיל עם אור כחול SUNBEAM2 של COOL MASTER3 אני אולי קונה קירור מים של אחד החברותDanger Den RBX" Swiftech MCW5002TMSilverprop Cyclone Evolutions V2.5עם אני קונה קירור מים בכמה המעלות ירדו??עם אתם רוצים לראות איך סדרתי את המארז רק תגידו ליתודה תגיד בדיוק איך סידרת ואיזה מאוורר איפה יכול ליהיות שכאן הבעיה.
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים מחבר במארז יש לי 2 מאחורה מוצאים2 מהצד מכנסים1 אחד למעלה מוציא2 למטה מקדימה מכנסים
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים תמונה לא תזיק..ואם יש לך אמצעים לעשות קירור מים ביתי זה הרבה יותר שווה מקנוי.. אם יש לך כסף ולא אמצעים הייתי הולך על הדנגר.. :]
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים קירור מים יוריד לך לפי דעתי בלפחות 10 מעלות, כמובן שאני משאר.., אני לא יודע מה יקרה.. : לא צריך לחכות למשחה שתתיבש.., אם בכלל היא יכולה להתייבש.., אתה מורח שכבה אחידה, לא דקה מידי, לא עבה מידי, ואז שם את גוף הקירור / בלוק המים.. :
פורסם 2003 בדצמבר 2921 שנים מחבר שלוםקישור לאתר שיש שם תמונות של המארז שלי יש שם לפני סידור ואחרי סדורתלחצו על סידור המארזתודהhttp://photos.walla.co.il/gokogt
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.