עבור לתוכן

מחשב נייד לשימוש לימודים

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים, חשוב שיהיה לו מסך גדול. ושיהיה יחסית מהיר, לא כל כך מחפש נוטבוקים.

תקציב - 2000 - 3000

* מטרות המחשב - עבודות משרדיות, לימודים

* גודל המסך - לפחות 15

* משקל רצוי - לא כבד מידי

* האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, יתרון ל HDMI

* בלוטות - לא

* גודל מינימלי של כונן קשיח - 200 GB

* כונן CD/DVD? צורב - לא חובה

* כונן Bluray - לא

* האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - לא (docking station מחוץ לתקציב)

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא

תודה לעונים...

פורסם

א. אין תקציב

ב. נייד 15" זה לא נוח לסחיבה קבועה, ולא "לא כבד מידי"

פורסם
  • מחבר

אוקי, הוספתי תקציב.

לגבי ה 15 - אפשר מסך קטן יותר, פשוט חשוב לי מאוד שיהיה מסך נורמלי שאפשר לקרוא בו כמו שצריך.

פורסם

אם אתה יכול למתוח את התקציב בקצת פחות מ-200 ש"ח, אני אישית הייתי ממליץ על המחשב הבא:

http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14849

דל ווסטרו v131, לדעתי מושלם לשימושים שציינת.

מסך 13.3 אינץ', לא גדול מידי ולא קטן מידי.

מגיע עם כל מיני פיצ'רים נחמדים (למשל מקדלת מוארת), יציאות עדכניות (usb3, hdmi).

מגיע מותקן עם אובונטו, אין כונן dvd ככה שכדי להתקין וינדוס תצטרך כונן חיצוני או התקנה מ-usb.

ד"א לא הבנתי מה הקשר בין מערכת הפעלה ל-docking station.

פורסם
  • מחבר

כונן DVD זה משהו שחשוב לי

פורסם

אלא אם צורב זה משהו שחשוב לך בדרכים, הייתי מציע שתקנה מחשב בלי צורב + צורב חיצוני שתחזיק בבית ולא תסחוב איתך. כמעט ולא תמצא היום מחשבים תקציביים קלים שיש בהם צורב. אני אישית תומך בהצעה לעיל של הווסטרו V131, רק שכדאי לציין שבחלק מהחנויות הוא עולה כ2900 שקל לאותו המפרט בדיוק ולכן נכנס בתקציב.

אגב, כדאי שתתחיל לעשות סדר בדרישות שלך. קודם אתה אומר שצורב DVD אינו חובה, ועכשיו פתאום זה משהו שחשוב לך? וגם אני לא הבנתי מה הקשר בין מערכת הפעלה לתחנת עגינה...

פורסם

אני חושב שהווסטרו 131 מציג יתרונות גדולים על הרבה ניידים, אבל לא חייבים לקחת מחשב קטן בכל מצב.

לדרישה כמו שפותח הדיון מציג, ההתפשרות ה"קלה" ביותר מבחינת גודל תהיה על נייד עם מסך 14 אינצ'.

הוא לא קל כמו נייד 13 אינצ', אבל שוקל הרבה פחות מנייד בגודל 15 אינצ'. ובנוסף המחיר היחסי שלו נמוך יותר.

אופציה לדוגמה, הוא הווסטרו 3450, שעם מפרט כמעט זהה ל-131 (בתוספת כונן אופטי) עולה קצת פחות

http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/Dell%20zap/VM-RC03-5781.htm

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים