פורסם 2012 בפברואר 2413 שנים אהלן.מזה זמן מה שאני מחפש מצלמה בתקציב של עד 600 ש"ח, ומכיוון ואינני מבין בנושא אני פונה אליכם.הדרישות של הם:- צילום מוצרים איכותי (בתאורה טובה).- צילום נוף מעל לממוצע- צילום פנים מעל לממוצע.- עד 600 ש"ח- זום גדול יחסית.פרטים אודות המצלמה תוכלו למצוא בלינק הבא: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7739569אשמח לדעתכם המקצועית על המצלמה הנ"ל, או המלצתכם למצלמה אחרת.תודה רבה
פורסם 2012 בפברואר 2513 שנים - צילום מוצרים איכותי (בתאורה טובה).מה זה "איכותי" ?מה המוצרים ? לשם מה הצילום ?המצלמה שולית יחסית בצילום מוצרים. מה שאתה צריך זה ידע ואולפן מאולתר. אוהל אור, תאורה, חצובה.לא ברור ה"ממוצע" שלך, מעליו או מתחתיו...מה אתה הולך לעשות עם הזום הגדול הזה ? לשם מה אתה צריך אותו ?
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים מחבר איכותי - בלי גירעון בתמונות בכלל שיהיה ממש חלק. תנאי אולפן מאולתרים אני יכול לדאוג לזה.לגבי הזום - לאחר מחשבה מעמיקה לא כ"כ דחוף לי.הבנתי גם מביקורות שזוהי מצלמה די טובה אבל המסך שלה על הפנים.האם תוכל להמליץ לי על מצלמה טובה אחרת?
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים מה המוצרים ? לשם מה הצילום ?אני לא עוקב אחרי שוק המצלמות שאתה מחפש לקנות בו, אבל אוכל לתת לך הכוונה כלשהי אם תפרט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.